- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искажете мнение
Кфо да правиш... след като си срещнал перфектното за теб момиче, но неможеш да я имаш след като някой друг я е срещнал 2 години по рано и още са заедно... Чат по скайп с часове, разговори на живо с часове но все приятелски... Какво мислите![]()
![]()
Сядаш си на дупито и не разваляш 2 годишната връзка на момичето.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не ставай егоист и не се мотай във връзката им.
Ако ви е писано да сте заедно , връзката и може да приключи и да бъде с теб без ти да правиш каквото и да е било (от личен опит го знам) Но ако наистина се обичат с другото момче, трябва да се примириш.
Това, че с дадено момиче имате перфектна приятелска връзка изобщо не значи, че тя гледа на теб като на бъдещ партньор. Справка теория на стълбата
Напълно съм съгласен! А ако не можеш да бъдеш само приятел с нея, може би е добре да спрете да общувате, поне докато не ти мине. В противен случай само ще се измъчваш, а и като я виждаш всеки ден, едва ли ще я 'разлюбиш' скоро..Първоначално написано от Priceless
Там където са 2ма .. третия е излишен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и учиш български, защото ЛЕКИЧКО ти куцаПървоначално написано от Priceless
![]()
Мисля, че тя може и да е перфектната за теб, но явно ти не си за нея. Няма значение кога е срещнала приятеля си, няма значение дори, че си има приятел. Ако тя не иска да бъде с теб, няма да бъде.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз пък ще те посъветвам да намериш начин ( без да изглеждаш прекалено нахален или отчаян ) да й покажеш, че не ти е безразлична и от там нататъка да се надяваш, че ще се получи нещо.Флиртувай от време на време с нея, а недей само й говори "приятелски".И недей да слушаш другите каквото ти говорят другите да мируваш.В крайна сметка ако чакаме всяко момиче, което харесваме, да се освободи за да предприемем нещо, то ще си останем самотни дъъъълго времеЧовек трябва да е егоист в този живот, иначе не става
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ако някакъв идиот се опита да открадне гаджето ти, с което си бил 2 години, на теб ще ти е много приятно и не би предприел нищо, така ли?Първоначално написано от BlindedAngel
По темата:
Първо, постави се на мястото на гаджето и и се замисли над това което написах по-горе. Ако ти си имаш приятелка от толкова време, обичаш я, и т.н. и някой постоянно се занимава с нея и се опитва да ти я отнеме, ти как ще се почувстваш?
Второ, щом тя досега не е скъсала със сегашното си гадже заради тебе, значи и няма да го направи, приема те просто като приятел. Ако те предпочиташе пред него тя щеше да е с тебе.
Трето, ако примерно стане нещо и тя скъса със сегашния си приятел заради тебе, откъде имаш гаранция, че като тръгнете, след време няма да направи това пак? Ами ако се появи някакъв, почне да я зарибява и накрая тя ще те зареже заради него?
4, Има ли смисъл да се месиш във връзката им? Щом я харесваш, остави я да е щастлива.
^Не съм казал, че няма да предприема нищо, последствията са си за него.И това, което каза че ако предпочиташе него пред приятеля си досега щяха да са заедно също е пълната простотия.ЕДНА ЖЕНА НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА, какво остава за едно момиче.Щом си приказват по толкова време със сигурност има някакви симпатии.И аз имам добри приятелки момичета, но не се чувам всеки ден с тях и не си приказваме с часове като се чуем.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Чакаш да скъсат !!!![]()
![]()
THE CENTER PACHOVILLE <333
Първоначално написано от Rorschach
>>DjBelev<<
Амии не знам дали съм перфектния за нея, но много добре си паснахме като характери и като хора, а тя трудно допуска хора до себе си обикновенно... BlindedAngel много добре ме разбира !!!
blindenangel има някакво право.. мързи ме да го мисля
REGGAE BOOM <3