- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайде съвет
asd
ехехехех къде е, ultimate fighter
REGGAE BOOM <3
Тва все пак е някакъв вид насилие.Първоначално написано от Rorschach
![]()
![]()
Доколкото виждам приятелката ти не е от хората, които така да се каже се кефят на това момчета да се бият за нея. Като изключим "тайната" всичко е окей. И аз не исках бившото ми гадже да се бие с един мой съученик, защото нямаше да ми е приятно да го гледам така. Според мен това е пълна простащина, но да не се отклонявам от темата. Обаче тази "тайна" може да бъде всичко. Може да са имали връзка, може да му е споделила нещо и да я е страх, че след "боя" ще разкаже на всички.
Според мен трябва просто да разбереш "тайната" и тогава всичко ще се оправи.
Това че приятелката ти не иска да се биете с другото момче не означава, че има чувства към него. Или поне не непременно. Може да е просто от типа момичета, които не се кефят на такива неща. А и наистина е малко детинско. Викни го пича настрани, кажи му 2-3 приказки и се разберете като големи хора.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ок тази тайна е важна, но някой замисля ли се, че тя не иска боя защото може той да пострада... А не, защото е имала еди какво си с онзи и не го е преживяла !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Здравей. Ти си на 14, чувстваш се като на 20, но мислиш като на 8Първоначално написано от ThatsMe
![]()
режеш мацката и биеш пича. като си имат толкова важна тайна, само между тях си двамата, остави ги да си я имат и да си я припомнят
afk
пълни глупостиПървоначално написано от 6amanago6ko
![]()
все едно моят приятел да ме зареже, за това че си имам некви тайни с други хора
баси тъпите съвети дето давате
а кво е тва за всяко нещо решението, което намирате е бой
най-малкото, че е детинско и безсмислено
само хората с по-малко акъл в главата се оправят с бой, щото не знаят други начини
ай предположи, че момичето не иска ТИ да се нараниш
прави се на здрав ама ония като нищо може да ти разбие носа
или просто не обича такива простащини (което е по-вероятно)
вместо да се излагаш пред всички с тия "мъжки" боеве поговори с тоя пич кажи му, че не се занимава с правилното момиче кажете си 2-3 приказки и тва е
nigga stole my bike
сериозно? на колко сте?![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Той я обарва, тя няма нищо против и си имат тайна? Да не би просто да се приплющяват от време на време?
Не. Започни да му се подиграваш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Питай я за тая "тайна". Нали все пак ти е гадже, тряа да можете да си говорите за всичко. Колкото до това с боя, не мисля, че причината е, че си пада по него. Може да не и харесва тоя начин на решаване на проблемите, лично на мен не ми, може да се притеснява да не пострадате, а може и оня да си има верни приятелчета, които да са склонни да те причакат в някоя уличка. Няма как да знаем. Най-добрият ти вариант е да поговориш с тоя.