Малко обобщения

Знам ,че за някои от вас изглежда наивно. Разбирам го. Но и вие трябва да разберете ,че всеки си има различни приоритети в живота (справка - първият пост) ,което би трябвало да ви наведе на мисълта ,че целите ми са доста различни от вашите...и моето наивно 'виждане' в определен смисъл е доста по-подходящо от това ,което се наблюдава като масово явление.
Едва ли някой от вас би могъл да защити тезата ,че е добре да се водиш по акъла на масовия човек с думи ,различни от "по-лесно е да забършеш". Не го оспорвам - по-лесно е. Но в игрите си има един израз - High skill - high reward - дано разбирате какво имам предвид. Пък животът ми далеч не се върти около това да забърша - не ми е трудно ,следователно не ми е и самоцел.

Още нещо ,което би могло да дойде като критика - нещата са крайно общи и това ,което си мислите ,че 'евентуално' съм имал предвид определено не е съществено. Съвсем умишлено ви приканих да мислите и да възприемате така ,както вие виждате нещата.
Частта с интелекта не означава ,че трябва да сте 'умни' (т.е. с някакви огромни познания по Химия ..... ) ,а че трябва да умеете да общувате.
Същото изкривяване според възприятията на четящия трябва да се прилага и с всичко изписано.

Хайде със здраве. Дано след ден-два като ми дойде в акъла да не се плесна по главата ,чудейки се за чий ми е било да пиша всичко това и да се излагам