Zdraveite,purvo da se izvinq za latinicata,no oshte ne moga da si opravq ezika na laptopa.Nqkoi ako znae ot kude avtomatichno ot saita da si napravq pisanicite na kirilica da kazva.
Taka,vijdam che sum otnesla dosta kritiki.Purvo za priqtelq mi-losho postupvam s nego da,no ne mi e tolkova kofti zashtoto i toi pravehe sushtoto s men,kogato az bqh vliubena do ushi.Utre shte govorim za vruzkata si,a toi veche se doseshta za drugiq.
Josefinne,zamislih se mnogo nad tvoeto mnenie,dali naistina moje da se e pochuvstval kato na povikvane,poneje az kato se zamilq mai chisto taka si se durjah s nego...Da i az neznam kakvo iskam...A kolkoto za tova che sum mu pusnala rano-az tova iskah,tova iskm i sega-nishto seriozno-prosto sex,malko trupka i polojitelni emocii,a puk ako uchim zaedno v Sofia moje bi togava neshto po-seriozno ako se poluchi.Vse pak sme golemi hora,ne sme nqkoi devstvenici,sexa e neshto hubavo,nujda,a ouk ii mnogo vruzki sa zapochnali taka-ot sex.Durj samo da kaja che tova momche mi e vtori,daje i takuv ne e,poneje sexa ne se poluchi.Edno ne moga da razbera samo-dali izpitvam nqkakvi chuvstva kum nego ili vsichko e prosto hormoni i inat,zashtoto az poprincip kato si naumq che iskam neshto,dokato ne go polucha ne se otkazvam.Moje bi i zatova sum otpisala vruzkata mi-zashtoto sega sum si naumila che iskam da sum sama i da imam flirt s tova momche i drug variant ne mi se nravi da priema.Moje bi izglejdam glezena,povqrvaite-ne e taka.Skusvam si zadnika ot uchene i rabota,glledam sestra si,pomagam na nashite,opravqm si se sama,silen chovek sum,sina jena,koqto v mmenta ima nujda da se otursi ot problemite s neshto novo i razlichno.Hubavo momiche sum,imam dosta obojateli(ne se hvalq,prosto davam argument),inteligentna sum,a i shtom e imal kontakt s men izkliuchvam varianta da ne mu dopadam.Moje bi puk se e izplashil,poneje sum s vlasten harakter,a v sushtoto reme puk s nego se durja taka sqkash go imam za igrachka.Neznam....
I vse pak shte vi pomolq pak za mnenie-spored vas ako mu pratq napravo sms v koito si iskam sex,toi kak shte go prieme che sum prekaleno lesna i otchaqna ili che sum jena,obichashta sexa,koqto tursi v nego sexualen partnior i udovolstvie.Toi znae che moga da imam koito poiskam(pak ne se hvalq,pak argument) i vse pak pish na nego,da ne bi puk da pomisli che sum vliubena i tova e otchaqna mqrka da go zadurja.Ili puk shte mu dosadq...oh neznam molq vi ne me kritikuvaite i daide mnenie.Dori i primeren sms,v koito podtekstovo da se razbira-iskam da pravq sex s teb sega,no ne sum vliubena v teb i tova ne e kraina mqrka da te zadurja,prosto tursq udovolstvie.
Ili puk purvo da probvam s maluk flirt da vidq reakciqta mu...
I ako vse pak mu pratq sms v koito iskam udovolstvie i zapochne pak da mu uvurta,shte g naglasq hubao s nqkolko dumi i veche napulno go otpisvam.
Molq vi daite mi mnenie,ne me kritikuvaite,sigurna sum,che mnogo t vas sa bili ili shte budat na moeto mqsto.Blagodarq vi predvaritelno i pak se izvinqvam za tupata latinica,ako ima variant ot saita da q smqnq na kirilica,kazvaite shte redaktiram ))
Do skoro priqteli,ochakva komentari,blagodarq vi ))