Значи първо да кажа,че от както ми каза това последния път не съм го търсила.Второ това,което направих(да изневеря на приятеля ми и да правя секс с друг) го правя за пръв път.Просто толкова съм отегчена от тази връзка и нямам никакви чувства(скъсах с него вече).С приятеля ми не бях правила секс от 3 месеца,а мисълта да му се отдам не точно ме отвращаваше,но вече ми изглеждаше невъзможна.Мислех си,че просто съм от момичетата,които не обичат секса и не искат да го правят,а този човек ми показа,че не е така,просто ме привлича физически,сексуално.
Да кажа и че не съм евтина,на никой друг няма да се пусна,на никой и не обръщам внимание,а ми се бутат.Вече сякаш ми отмина влечението,но все още имам нужда от тръпка и нещо хубаво,а точно,защото не съм евтина не искам да е с някой друг,а с него,защото най-малкото започнах с него тази игра,не с друг,няма и да я започна с друг.
Но явно той тези неща не ги знае,може би си мисли,че и с други от неговия пол се държа така и понеже се опитах да правя секс с него(а пък и той си мисли,че се е изложил)и в неговите очи съм заприличала на евтина...жалко.
В момента не мога да разбера дали има нещо с друго момиче или с тази неговата съуеничка,за която го питах дали е влюбен в нея.А междудругото дкато бяхме на Турция тя си хвана съвсем непознато момче от дискотеката,закара си го в хотела ни и прави секс с него,правила го е и преди и той знае,е тя не изглежда ли евтина в очите му?А последния път се зарибяваше с нея отвреме на време в дискотеката,седя с нея на връщане,нз може и да си въобразявам,че имат нещо.Следващият път ако се засечем в дискотеката и пак усетя нещо между двамата,значи причината не е в това,че някоя си му изглежда евтина...
За сега няма д аму пиша този смс,който споделих,ще видя как ще се държи като се засечем следващия път и ако съученичката му е там-как ще се държи и с нея.Мисля,че за сега това е най-удачния вариант.
Давайте още мнения )))