.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ПОМОГНЕТЕ МОЛЯВИ

Значи правих секс с презерватив почуствах че свърших като махнах презерватива беше празен. Проверих го не беше скъсан нищо му нямаше с вода го напълних не пропуска. Може ли да съм осетил че свършвам а да не съм отделил сперма?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Сигурно ти се е пишкало.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Малко е странно да не усетиш...аз като свършвам съм си сигурен,просто се усеща прекалено добре... дай малко подробности...имаше ли поне малко бяло?

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

ами аз направо си вдигнах гащите и после бракнах и извадих презерватива беше мазен такъв , то и аз се усещам като свършвам но няколко човека ми казаха че по някога и така става имаш чуството че си свършил но не хвърляш нищо

Град
    Варненска чайка
    Ти за пръв път ли пипаш презерватив?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

нееееее ама нямаше сперма после се прибрах дадах на ръчна и си хварлих нормално вапроса ми е дали според някой е такова да съм осетил че свършвам а да не съм хвърлил нищо

Град
    Варненска чайка
    Възможно е просто да не си свършил. Объркал си се. Малко е странно, но ....

Hilary_

дано да съм се объркал тогава

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Най-вероятно си бил на път да свършиш и това ''мазното'' ,за което говориш е предеякулационна течност,излизаща по време на силна възбуда и в предеякулационен момент,но понеже точно тогава си ''излезнал'',си се заблудил,че свършваш.

АХЬАХЬАХЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХ ЬХАХЬАХЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХЬ ХАЬХАЬХАХЬА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си