- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОГНЕТЕ МОЛЯВИ
Значи правих секс с презерватив почуствах че свърших като махнах презерватива беше празен. Проверих го не беше скъсан нищо му нямаше с вода го напълних не пропуска. Може ли да съм осетил че свършвам а да не съм отделил сперма?
Сигурно ти се е пишкало.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малко е странно да не усетиш...аз като свършвам съм си сигурен,просто се усеща прекалено добре... дай малко подробности...имаше ли поне малко бяло?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ами аз направо си вдигнах гащите и после бракнах и извадих презерватива беше мазен такъв , то и аз се усещам като свършвам но няколко човека ми казаха че по някога и така става имаш чуството че си свършил но не хвърляш нищо
Ти за пръв път ли пипаш презерватив?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
нееееее ама нямаше сперма после се прибрах дадах на ръчна и си хварлих нормално вапроса ми е дали според някой е такова да съм осетил че свършвам а да не съм хвърлил нищо
Възможно е просто да не си свършил. Объркал си се. Малко е странно, но ....
Hilary_![]()
дано да съм се объркал тогава
АХЬАХЬАХЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХ ЬХАХЬАХЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХЬ ХАЬХАЬХАХЬА!