- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо са такива жените ?
Здравейте, имам сериозна връзка от 9 месеца тоест незнам вече имам ли връзка. Става няколко пъти хващам че приятелката ме лъже и праи някои неща които са равносилни на изневяра и същевременно ми казва че ме обича. Но като я хвана в лъжа и явно и става неудовно и почва да ми крещи че съм се правил на инспектор...Та въпроса ми е само на мене ли ми се струва или жените са адски добри в двойните игри тип "с мене ходи с друг се зарибява" ? Какво не и дадох гледам да има разнообразие имам кола постоянно ходим насам натам. Не че е нещо колата но все пак разширява срещите ни с повече от едно кафе и чао....Защо сте такива скъпи дами защо след известно време ви омръзва и един да ви каже 5 мили думи и забравяте за приятеля си. Или може би аз не съм попаднал на свястно момиче въпреки че отначало впечатлението ми беше за възпитано , добро и свястно момиче но след 6-я месец нещата се обърнаха рязко
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Де да знам. Може да й трябва нещо различно от колА и кафе.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами за тея 9 месеца никога не съм позволявал да има само кафе...гледам да има всякакво разнообразие
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Ще ти кажат ,че жените са си такива....
Аз пък ще ти кажа ,че просто не си й интересен вече.
Другата причина е ,че е тъпа.
Направо шута в задника и си търси друга. Не си заслужава тая ,да. Е - има го като вариант да я търпиш за да я пориш като ти скимне - ако те задоволява ,така ще е най-добре.Но като я хвана в лъжа и явно и става неудовно и почва да ми крещи че съм се правил на инспектор...
работата не е само до секса на 24 съм до сега съм имал много връзки само за "порене" но сега се хвърлих уж в сериозна връзка...но винаги се намират хора които да слоупотребяват с добротата ти, винаги има недоволни каквото и да правиш
Ми продължаваш да търсиш - ко да ти кажа. Хората са си такива ,ама тва не значи ,че няма изключения. Имаш още поне 5 годинки докато ти дойде времето за жена ,така че споко - няма какво да му се впрягаш толкова.
Пък на тая скумрия й разпори вагината ,че поне да не те е яд. Минава ,ще видиш. Пък после и тегли шута ,ако още искаш.
незнам хем искам да и отмъстя хем не искам. не обичам да ме правят на глупак тва е по гадното не толкова раздялата а колкото че ме прави на бунак
ми аз в тая връзка ти казах да е наеб*еш - тва не е отмъщение. Тя те праи на идиот - ти я чукаш. Ако не й е кеф - още по-добре![]()
![]()
Ебавам се ,де - не ми се връзвай. Ама щом сам си осъзнаваш ,че те върти - помисли си защо я търпиш. Сигурно можеш да си хванеш друга ; да не я обичаш ? Тъй де ... да не си влюбен ?
ами обичам я да но бързо ми пада пердето и незнам просто
Не си попаднал на свястно момиче.Това че от начало е изглеждала по един начин не ти дава гаранция за по нататък
хаха да руса е
^ Не само ,а и с дълги крака и епични цици. Епични в смисъл ,че поеми се пишат за тях.
Тва било разковничето![]()
краката не са дълги но циците са перфект![]()
Въпреки че и аз съм момиче не разбирам защо след като изневеряват на гаджетата си момичетата просто не ги оставят нали след като им изневеряват вече не са им толкова интересни![]()
ако си сигурен че ти изневрява или си отмъсти и го направи и ти или я зарежи тая не струва
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
аз под отмъщение нямам предвид изневяра...а разполагам с едни нейни компроментиращи снимки които се чудя какво да правя
дай ги насам. по описанието си заслужава гледката. Давай ,не се свени.![]()
Колко озлобени и вулгарни коментарчИта написани от бедни душици, които явно са били прецакани по подобен начин от момиче.![]()
![]()
всичко с времето си
ах какви сме психолози..Първоначално написано от dead_princess
Welcome to the Jungle...
dead princess като ти гледам коментарите можеш да получиш определението "ти си като повечето..."
Прекалено си елементарна, за да ме засегнеш. Пък и от клишета не се впечатлявам. ;]Първоначално написано от dead_princess
Welcome to the Jungle...
оспокойте топката пичове и пички![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
bebeemalko успокой ме ти![]()