.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Фен
    Град
    Sliven

Защо са такива жените ?

Здравейте, имам сериозна връзка от 9 месеца тоест незнам вече имам ли връзка. Става няколко пъти хващам че приятелката ме лъже и праи някои неща които са равносилни на изневяра и същевременно ми казва че ме обича. Но като я хвана в лъжа и явно и става неудовно и почва да ми крещи че съм се правил на инспектор...Та въпроса ми е само на мене ли ми се струва или жените са адски добри в двойните игри тип "с мене ходи с друг се зарибява" ? Какво не и дадох гледам да има разнообразие имам кола постоянно ходим насам натам. Не че е нещо колата но все пак разширява срещите ни с повече от едно кафе и чао....Защо сте такива скъпи дами защо след известно време ви омръзва и един да ви каже 5 мили думи и забравяте за приятеля си. Или може би аз не съм попаднал на свястно момиче въпреки че отначало впечатлението ми беше за възпитано , добро и свястно момиче но след 6-я месец нещата се обърнаха рязко
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Де да знам. Може да й трябва нещо различно от колА и кафе.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен
    Град
    Sliven
    ами за тея 9 месеца никога не съм позволявал да има само кафе...гледам да има всякакво разнообразие
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен
    Ще ти кажат ,че жените са си такива....

Аз пък ще ти кажа ,че просто не си й интересен вече.
    Другата причина е ,че е тъпа.

Но като я хвана в лъжа и явно и става неудовно и почва да ми крещи че съм се правил на инспектор...
    Направо шута в задника и си търси друга. Не си заслужава тая ,да. Е - има го като вариант да я търпиш за да я пориш като ти скимне - ако те задоволява ,така ще е най-добре.

Фен
    Град
    Sliven
    работата не е само до секса на 24 съм до сега съм имал много връзки само за "порене" но сега се хвърлих уж в сериозна връзка...но винаги се намират хора които да слоупотребяват с добротата ти, винаги има недоволни каквото и да правиш

Мега фен
    Ми продължаваш да търсиш - ко да ти кажа. Хората са си такива ,ама тва не значи ,че няма изключения. Имаш още поне 5 годинки докато ти дойде времето за жена ,така че споко - няма какво да му се впрягаш толкова.
    Пък на тая скумрия й разпори вагината ,че поне да не те е яд. Минава ,ще видиш. Пък после и тегли шута ,ако още искаш.

Фен
    Град
    Sliven
    незнам хем искам да и отмъстя хем не искам. не обичам да ме правят на глупак тва е по гадното не толкова раздялата а колкото че ме прави на бунак

Мега фен
    ми аз в тая връзка ти казах да е наеб*еш - тва не е отмъщение. Тя те праи на идиот - ти я чукаш. Ако не й е кеф - още по-добре
    Ебавам се ,де - не ми се връзвай. Ама щом сам си осъзнаваш ,че те върти - помисли си защо я търпиш. Сигурно можеш да си хванеш друга ; да не я обичаш ? Тъй де ... да не си влюбен ?

Град
    Провинцията
    Руса ли е?

Фен
    Град
    Sliven
    ами обичам я да но бързо ми пада пердето и незнам просто

Голям фен Аватара на MissBianka
    Не си попаднал на свястно момиче.Това че от начало е изглеждала по един начин не ти дава гаранция за по нататък

Фен
    Град
    Sliven
    хаха да руса е

Мега фен
    ^ Не само ,а и с дълги крака и епични цици. Епични в смисъл ,че поеми се пишат за тях.
    Тва било разковничето

Фен
    Град
    Sliven
    краката не са дълги но циците са перфект

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Въпреки че и аз съм момиче не разбирам защо след като изневеряват на гаджетата си момичетата просто не ги оставят нали след като им изневеряват вече не са им толкова интересни ако си сигурен че ти изневрява или си отмъсти и го направи и ти или я зарежи тая не струва
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Фен
    Град
    Sliven
    аз под отмъщение нямам предвид изневяра...а разполагам с едни нейни компроментиращи снимки които се чудя какво да правя

Мега фен
    дай ги насам. по описанието си заслужава гледката. Давай ,не се свени.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Колко озлобени и вулгарни коментарчИта написани от бедни душици, които явно са били прецакани по подобен начин от момиче.

Фен
    Град
    Sliven
    всичко с времето си

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Колко озлобени и вулгарни коментарчИта написани от бедни душици, които явно са били прецакани по подобен начин от момиче.
    ах какви сме психолози..
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на dead_princess
    Да не те засегнах индиректно? ахахаха

Фен
    Град
    Sliven
    dead princess като ти гледам коментарите можеш да получиш определението "ти си като повечето..."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Да не те засегнах индиректно? ахахаха
    Прекалено си елементарна, за да ме засегнеш. Пък и от клишета не се впечатлявам. ;]
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    оспокойте топката пичове и пички
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Фен
    Град
    Sliven
    bebeemalko успокой ме ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си