.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Супер фен Аватара на dead_princess
    миткософт, аз пък дори няма да си правя труда да ти чета коментарите, става ми ясно какъв си след като ти прочетох подписа

Dark-a, айде да пропуснеш това, че съм елементарна, защото и аз мога да давам определения наляво-надясно какъв си ти, но ще се сдържа и няма да го направА

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Моите и 2те са спокойни, даже не им е много жега.

Авторе, кво да ти кажа. Прави ти въртели, а ти го играеш наивника, който си троши нервите. ВзЕми някво по-радикално решение, не си на 15. Пък и винаги може да се върнеш към лесните жени, с тях явно се оправяш.

dead_princess, това явно трябваше да е сериозно предупреждение. Ама не ти се получи. кАжи си мнението като те напъва, не съм от тънкообидните.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от mitkosoft
    аз под отмъщение нямам предвид изневяра...а разполагам с едни нейни компроментиращи снимки които се чудя какво да правя
    Това пък е толкова долно и глупаво, че няма накъде. Защо когато някой те е наранил трябва да търсиш отмъщение по такъв ГРОЗЕН начин? Застани като човек над нещата, бий й шута и си живей живота

Фен
    Град
    Sliven
    ами вече съм се находил и искам да си седна на г*за с нещо по сериозно но явно не става работата. сериозните момичета са вече все едно да срещнеш хубаво девствено момиче на 16 години
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Брат не се занимавай само ядове : )
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

DarkTemplar, нищо сериозно няма, просто е смешно да говориш за клишета, а всъщност ти самият да ги пишеш.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    как искаш да те успокоя с една песничка
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    DarkTemplar, нищо сериозно няма, просто е смешно да говориш за клишета, а всъщност ти самият да ги пишеш.
    Разконспирира ме. Вдигам бЕлото знаме.

mitkosoft може да не търсиш на правилното място. Или просто добрите момиченца да не искат да се хващат с теб (кофти впечатления а у).
    Welcome to the Jungle...

k.

Бий и шута. Толкова.

Откакто има интернет форуми, оттогава има и такива теми. Красиво е да обобщаваш - мъжете са тъпаци, а жените курви. А после се почват хиляди постове с обиди, споделяне на "истини" и "мъдрости" от препатили, а и винаги има разни възмутени хора, които се рекламират като различни и бла-бла.

По темата:

Ти си на 24 и имаш кола, тя е руса и с хубави цици. Ти имаш нейни компрометиращи снимки, а тя явно е почнала да се пори и на "частно", а ако повдигнеш въпроса ти се прави на важна.

Въпрос 1: Тя е под 20 години, нали?

Съвет 1: Намери си сериозно момиче, но тогава основното ти предимство - колата, няма да е толкова оценено.

Съвет 2: Ако приятелката ти е под 18 години (а от написаното в темата съм почти убеден, че е още ученичка), веднага изтрий тези компроментиращи снимки.

Фен
    Град
    Sliven
    защо да ги трия искам да си отмъстя
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен
    ебаси пича ,пълни ми душата

Потрес...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз пък нищо не разбрах. В какво точно обвиняваш приятелката си?

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Като иска да и го върне , нека го направи кво толкова ...
    Аз така търпях една 6 месеца , като през това време 3 пъти късахме , тоест тя ме режеше , нищо неказах и се съгласявах пак да се събираме , няма да споменавам какви мизерии правеше.
    Сега скъсахме , този път заради мен и отново се опитва да ми стъжнява живота ... фък оф

Не бъди елементарен. Трий ги тези снимки, независимо дали е под или над 18 години. Просто я зае*и и не се занимавай с нея, не трябва да ти пука за боклуците. И не, не всички жени са такива. Дано се увериш в това скоро..

Качи снимките в Замунда.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Айде пак ние сме виновни.
    Много ми се ще и жените, и мъжете да разберат, че въртиопашки има и от двата пола. Че ти си се хванал с една такава е един проблем, моля не го приписвай на всички от този пол! Аз лично познавам и съм слушала за много мъже, които правят много по-гнусни неща от жените. Но всичко си е до човека и до индивидуални манталитет.
    И тук е мястото да отбележа, че в една връзка винаги са двама - ако тя ти кръшка, ти си скучен. И дори и нейната вина да е по-голяма, това хич не изтрива твоята. Опитваш се да не си скучен - явно не се справяш добре.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

^Грам не съм сългасна с тая простотия "Винаги двамата са виновни".
    Има си хора, които просто изневеряват за спорта, или дори без причина.
    И м/у другото, за да не звучи като сочене с пръст и хвърляне на камъка 1ва, си признавам, че и аз съм изневерявала ей така, за спорта. Веднъж. А момчето ми не е било грозно, скучно или нещо такова.
    Бтв не ми беше гузно и още не ми е, но ОСЪЗНАВАМ, че е нещо изключително гадно и не бих го повторила - като го казвам не само го мисля, но и съм убедена, че няма да повторя заради принципи. Но не за това е темата де, така че няма да се отплесвам в обяснения.

А по темата - отмъщението не връща загубеното От отмъщението най-много ни боли нас после.. а не тези, на които сме отмъстили.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Самият факт, че въпросните компроментиращи снимки са единственият начин да се опиташ да си възстановиш егото, е жалък. Още по-жалко е, че си на 24, а се занимаваш с ученички. Хубавото в случая е, че си си намерил точно едно такова глупаво като теб и балансът във Вселената е възстановен. ^^

Мега фен Аватара на babity
    Погледни го така. Ти имаш цели в живота. Стремиш се, постигаш я и после отиваш към следващата. Същото е. Искала те е. Имала те е. Сега на хоризонта има нов, който тя няма.

Ако си мъж на място ще изтриеш снимките,ще си изясните отношенията и ще продължиш напред търсейки нещо по-добро

Супер фен Аватара на badsector
    Щом на неудобните въпроси ти отвръща с агресивна атака, със сигурност има защо да я подозираш. Щом за теб 9 месеца са сериозна връзка, значи си мъжка курв@. Щом търсиш сериозна връзка, значи мислиш, че си треснал достатъчно голяма бройка. Затова търси някой като теб - женска курв@, която вече е вдигнала бройката достатъчно и иска сериозна връзка. Разбира се, в бъдеще и двамата ще си изневерявате, но така си си определил живота.
    Колкото до снимките, не прави нищо с тях засега, ами ги запази някъде. Разбира се, може да ги пуснеш да метнем по едно око.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва, че искаш да й разпространиш снимките е толкова детинско, незряло, тъпо, смешно и не знам още какво, че няма накъде.

Порасни и тогава търси сериозна приятелка. То само с искане не става ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си