- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо са такива жените ?
миткософт, аз пък дори няма да си правя труда да ти чета коментарите, става ми ясно какъв си след като ти прочетох подписа![]()
Dark-a, айде да пропуснеш това, че съм елементарна, защото и аз мога да давам определения наляво-надясно какъв си ти, но ще се сдържа и няма да го направА![]()
Моите и 2те са спокойни, даже не им е много жега.![]()
Авторе, кво да ти кажа. Прави ти въртели, а ти го играеш наивника, който си троши нервите. ВзЕми някво по-радикално решение, не си на 15. Пък и винаги може да се върнеш към лесните жени, с тях явно се оправяш.
dead_princess, това явно трябваше да е сериозно предупреждение. Ама не ти се получи. кАжи си мнението като те напъва, не съм от тънкообидните.
Welcome to the Jungle...
Това пък е толкова долно и глупаво, че няма накъде. Защо когато някой те е наранил трябва да търсиш отмъщение по такъв ГРОЗЕН начин? Застани като човек над нещата, бий й шута и си живей животаПървоначално написано от mitkosoft
![]()
ами вече съм се находил и искам да си седна на г*за с нещо по сериозно но явно не става работата. сериозните момичета са вече все едно да срещнеш хубаво девствено момиче на 16 години
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Първоначално написано от AnzaRe
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
DarkTemplar, нищо сериозно няма, просто е смешно да говориш за клишета, а всъщност ти самият да ги пишеш.
как искаш да те успокоя с една песничка![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Разконспирира ме. Вдигам бЕлото знаме.Първоначално написано от dead_princess
mitkosoft може да не търсиш на правилното място. Или просто добрите момиченца да не искат да се хващат с теб (кофти впечатления а у).
Welcome to the Jungle...
Откакто има интернет форуми, оттогава има и такива теми. Красиво е да обобщаваш - мъжете са тъпаци, а жените курви. А после се почват хиляди постове с обиди, споделяне на "истини" и "мъдрости" от препатили, а и винаги има разни възмутени хора, които се рекламират като различни и бла-бла.
По темата:
Ти си на 24 и имаш кола, тя е руса и с хубави цици. Ти имаш нейни компрометиращи снимки, а тя явно е почнала да се пори и на "частно", а ако повдигнеш въпроса ти се прави на важна.
Въпрос 1: Тя е под 20 години, нали?
Съвет 1: Намери си сериозно момиче, но тогава основното ти предимство - колата, няма да е толкова оценено.
Съвет 2: Ако приятелката ти е под 18 години (а от написаното в темата съм почти убеден, че е още ученичка), веднага изтрий тези компроментиращи снимки.
защо да ги трия искам да си отмъстя
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
ебаси пича ,пълни ми душата![]()
Аз пък нищо не разбрах. В какво точно обвиняваш приятелката си?
Като иска да и го върне , нека го направи кво толкова ...
Аз така търпях една 6 месеца , като през това време 3 пъти късахме , тоест тя ме режеше , нищо неказах и се съгласявах пак да се събираме , няма да споменавам какви мизерии правеше.
Сега скъсахме , този път заради мен и отново се опитва да ми стъжнява живота ... фък оф![]()
Не бъди елементарен. Трий ги тези снимки, независимо дали е под или над 18 години. Просто я зае*и и не се занимавай с нея, не трябва да ти пука за боклуците. И не, не всички жени са такива. Дано се увериш в това скоро..Първоначално написано от mitkosoft
Айде пак ние сме виновни.
Много ми се ще и жените, и мъжете да разберат, че въртиопашки има и от двата пола. Че ти си се хванал с една такава е един проблем, моля не го приписвай на всички от този пол! Аз лично познавам и съм слушала за много мъже, които правят много по-гнусни неща от жените. Но всичко си е до човека и до индивидуални манталитет.
И тук е мястото да отбележа, че в една връзка винаги са двама - ако тя ти кръшка, ти си скучен. И дори и нейната вина да е по-голяма, това хич не изтрива твоята. Опитваш се да не си скучен - явно не се справяш добре.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^Грам не съм сългасна с тая простотия "Винаги двамата са виновни".
Има си хора, които просто изневеряват за спорта, или дори без причина.
И м/у другото, за да не звучи като сочене с пръст и хвърляне на камъка 1ва, си признавам, че и аз съм изневерявала ей така, за спорта. Веднъж. А момчето ми не е било грозно, скучно или нещо такова.
Бтв не ми беше гузно и още не ми е, но ОСЪЗНАВАМ, че е нещо изключително гадно и не бих го повторила - като го казвам не само го мисля, но и съм убедена, че няма да повторя заради принципи. Но не за това е темата де, така че няма да се отплесвам в обяснения.
А по темата - отмъщението не връща загубенотоОт отмъщението най-много ни боли нас после.. а не тези, на които сме отмъстили.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Самият факт, че въпросните компроментиращи снимки са единственият начин да се опиташ да си възстановиш егото, е жалък. Още по-жалко е, че си на 24, а се занимаваш с ученички. Хубавото в случая е, че си си намерил точно едно такова глупаво като теб и балансът във Вселената е възстановен. ^^
Погледни го така. Ти имаш цели в живота. Стремиш се, постигаш я и после отиваш към следващата. Същото е. Искала те е. Имала те е. Сега на хоризонта има нов, който тя няма.
Ако си мъж на място ще изтриеш снимките,ще си изясните отношенията и ще продължиш напред търсейки нещо по-добро![]()
Щом на неудобните въпроси ти отвръща с агресивна атака, със сигурност има защо да я подозираш. Щом за теб 9 месеца са сериозна връзка, значи си мъжка курв@. Щом търсиш сериозна връзка, значи мислиш, че си треснал достатъчно голяма бройка. Затова търси някой като теб - женска курв@, която вече е вдигнала бройката достатъчно и иска сериозна връзка. Разбира се, в бъдеще и двамата ще си изневерявате, но така си си определил живота.
Колкото до снимките, не прави нищо с тях засега, ами ги запази някъде. Разбира се, може да ги пуснеш да метнем по едно око.
Тва, че искаш да й разпространиш снимките е толкова детинско, незряло, тъпо, смешно и не знам още какво, че няма накъде.
Порасни и тогава търси сериозна приятелка. То само с искане не става ;р![]()
Първоначално написано от antifashionshit