.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Ми, да ти кажа честно при мен е абсолютно същата история. Звезди свалях, галактики и носех, всичко правех. На 14.02 дори извървях 30тина км., за да оставя любовно писмо пред вратата и. В крайна сметка се заби 3 пъти, докато се занимаваше и с мен. Относно това, че като я хванеш в лъжа почва да се репчи.. същото, ама 1 към 1. Не знам какво да те посъветвам, но просто реших да ти отговоря, защотото имам същата дилема, просто не знам дали прави двойни игрички и това чувство доста ми влияе на психиката напоследък.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Изглежда си попаднал на лигла, която не знае какво иска. Тя да си тегли последствията, за това, което е направила. Тегли й една майна и си намери някоя свястна мацка, която да оцени това, което й даваш.
    И виж, няма смисъл да се принизяваш на нивото на момичето, като разпространиш нейните "снимчици". Бъди над това.
    Не заради тази, която те е прецакала, а заради бъдещата. Как мислиш ще почувства едно момиче, разберейки че гаджето й е разпространил компрометиращи снимки на бившата си?! Може да не обърне внимание, да, но може и да загуби доверие в теб. Може да се породи страх и да се отдалечи от теб.
    the naughty look. <3

Цитирай Първоначално написано от d3viL
    Изглежда си попаднал на лигла, която не знае какво иска. Тя да си тегли последствията, за това, което е направила. Тегли й една майна и си намери някоя свястна мацка, която да оцени това, което й даваш.
    И виж, няма смисъл да се принизяваш на нивото на момичето, като разпространиш нейните "снимчици". Бъди над това.
    Не заради тази, която те е прецакала, а заради бъдещата. Как мислиш ще почувства едно момиче, разберейки че гаджето й е разпространил компрометиращи снимки на бившата си?! Може да не обърне внимание, да, но може и да загуби доверие в теб. Може да се породи страх и да се отдалечи от теб.
    +1....много правилно

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Не всички са такива..
    явно й е гузно от собствените й постъпки и е разбрала,че ти знаеш и си го излива на теб чрез крещене,гледа теб да изкара виновния..

Цитирай Първоначално написано от babity
    Погледни го така. Ти имаш цели в живота. Стремиш се, постигаш я и после отиваш към следващата. Същото е. Искала те е. Имала те е. Сега на хоризонта има нов, който тя няма.
    Точно Преследването на целта е по-интересно от стигането й
    И когато те е стигнала, ти си спрял да бъдеш интересен.

Не видях къде казваш, че си на 24, но ако наистина си на толкова и наистина мислиш да разпространяваш "компрометиращи" снимки на почти-бившата си... С всички сили бих избягала от подобен индивид. Мъж на 24, действащ като момченце на 14.

Banned Мега фен
    не прочетох цялата тема, но не всички момичета/жени са такива.. явно ти си попаднал на такава .. а и някой не са лоши просто това им е вродено и целите за по-сериозна връзка им идват по-късно..не се дръж прекалено мило и не й играй по свирката - да си малко недостъпен и пак да й запалиш интереса към теб.. не че не й даваш достатъчно, напротив.. и явно за това е загубила интерес.. все пак когато една връзка върви нормално без дори 1 сдърпване - мислиш ли че ще е интересно ? .. добрите взаимоотношения не са месеци или години без нито едно дърпане за нещо.. не и давай нещо за да може да не и се губи интереса към теб и да види че не си човека който може да си върти на пръстчето

Град
    МайнаTown
    ако ти изневерява искам да е пречукаш от бой от мен -тъпи курви!

Град
    МайнаTown
    а за снимките може да ми ги пратиш

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма по-жалко нещо от това да и разпространиш снимките. Като е к•рва, зарязваш я и толкоз. Иначе на теб кеф ли ще ти е тя да ти издаде на всички най-големите и срамни тайни?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си