Здравейте! На 18 съм и преди 2 дена правих секс за 1ви път.След това всичко беше нормално,но днес като отидох до тоалетната забелязох,че ми тече кръв. Искам да питам нормално ли е според вас ( като се има предвид,че по време на секс-а ми тече малко кръв и ме боля доста). Моля ви за някакви отговори,има ли смисъл да се притеснявам и да ходя по доктори и т.н или е нормално?!
Не си зараснала още. Изчакай още 4-5 дена и чак тогава го "яхвай" пак![]()
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
Ами на мен след първия път ми протичаше 1,2 дена .А по време на секс-а" не ми тече,интересно -после само 2,3 капки .
Спокойно ,а може и да ти е дошло,нали се разбърква там![]()
Ами мисля,че не ми е дошло,защото ми свърши преди 1 седмица,но нали казваш,че се разбърква.. дано да е това, а не нещо по-лошо. Мерси![]()
нормално е ,не се притеснявай
Hostis Honori Invidia
И при мен беше така, много се уплашихНо мина
![]()
Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!
Не се притеснявай. Кръвта след 1вия секс е съвсем нормално нещо. Почти на вскяко 5то момиче се е случвало , пък и не съм чувала до ся да се мре от тва.![]()
Първоначално написано от alechita
ами при мен по време на акта имаше малко по презерватива,но нищо кой знае...и след 2 дена ми дойде цикъла и каквото е трябвало да се изтича се е изтекло с него и не съм имала някакви такива проблеми...но предполагам че не е нещо сериозно,нормално е да тече кръв,все пак се разкъсва тази ципа.. ..ако много се притесняваш отиди на гинеколог...но мисля че няма от какво да се притесняваш...
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
нормално е , все пак ти си разранена отдолу![]()
smileee
Нормално е, споко. Даже може и 2рия и 3тия път пак да имаш кръв.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
След първия ми път няколко дни имах слабо кръвотечение, нормално е![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
На 18 и едва сега започваш... само мога да ти кажа евала (bow) Дано да има повече като теб
П.С. Макар, че така като гледам особено оная курветина АЛександра...
хЪх...