.
Отговор в тема
Страница 10 от 133 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 3345

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Под този ред се изучават произведенията:
    Хр. Ботев - "На прощаване"
    Иван Вазов - "Намили-недраги", "Една българка", "Опълченците на Шипка", "Българския език"
    Алеко Константинов - "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо"
    Пенчо Славейков - "Неразделни"
    Пейо Яворов - "Заточеници"
    Елин Пелин - "По жътва"
    Йордан Йовков - "По жицата" !

Аз на уроци и курсове НЕ съм ходила!! http://www.prikachi.com/images/208/3433208D.jpg , това са ми оценките . По БЕЛ се изложих, и то беше, защото не внимавах , при това повечето грешки ми бяха на теста, а примерните тестове в училище и вкъщи ги правех за по 60-64/65т.
    За изпита по Мат. започнах да се готвя през пролетната ваканция, реших 2 сборника с тестове под формата на външното оценяване + това си решавах задачи от сборника на Архимед . Доволна съм от резултата по математика, но сега осъзнавам, че възможностите ми са много над тия 84 точки .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Под този ред се изучават произведенията:
    Хр. Ботев - "На прощаване"
    Иван Вазов - "Намили-недраги", "Една българка", "Опълченците на Шипка", "Българския език"
    Алеко Константинов - "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо"
    Пенчо Славейков - "Неразделни"
    Пейо Яворов - "Заточеници"
    Елин Пелин - "По жътва"
    Йордан Йовков - "По жицата" !

Аз на уроци и курсове НЕ съм ходила!! http://www.prikachi.com/images/208/3433208D.jpg , това са ми оценките . По БЕЛ се изложих, и то беше, защото не внимавах , при това повечето грешки ми бяха на теста, а примерните тестове в училище и вкъщи ги правех за по 60-64/65т.

За изпита по Мат. започнах да се готвя през пролетната ваканция, реших 2 сборника с тестове под формата на външното оценяване + това си решавах задачи от сборника на Архимед . Доволна съм от резултата по математика, но сега осъзнавам, че възможностите ми са много над тия 84 точки .

Благодаря за стихотворенията .. имаш хубави резултати

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Graffa
    Още един въпрос към SmilezZz .. има ли много свързани неща който са се изучавали в 6 клас с тези в 7 клас ( дано да ме разбра ) .. И според мен учителя е много важен ..
    Естествено.. Винаги ги има..
    В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Още един въпрос към SmilezZz .. има ли много свързани неща който са се изучавали в 6 клас с тези в 7 клас ( дано да ме разбра ) .. И според мен учителя е много важен ..
    В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..
    ++ Да не говорим, че на изпита има и задачи от материала за 5-ти клас .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Надявам се да ни бъде лесно .. но наистина тези последните раздели ''Пропорции'' и ''Цели изрази'' са много трудни ( за мен поне )

Град
    София ;д
    Надявам се да ни бъде лесно .. но наистина тези последните раздели ''Пропорции'' и ''Цели изрази'' са много трудни ( за мен поне )
    Чак много трудни. На мен ми бяха трудни в началото, ама като се упражнявах ги разбрах и се оказаха доста лесни ( целите изрази ), а пропорциите са доста лесни, сега през лятото си купи сборник със задачи от 6ти клас и си решавай по 2-3 задачки на ден, в началото на входните нива да не се провалиш.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Супер фен Аватара на Runaway11
    Задачи за лятото!

Недейте да се зорите отсега! Релакс през лятото! Нито ще решавате, нито нищо! По-добре си починете и не мислете още отсега! Като му дойде времето тогава! Лятото е за почивка!...

Град
    Столицата :)
    Имам братовчеди във втора АЕГ и са много недоволни. Лоши учители, дисциплина.

Цитирай Първоначално написано от LucySmith
    Имам братовчеди във втора АЕГ и са много недоволни. Лоши учители, дисциплина.
    Благодаря за мнението .. като гледам форума им учениците доста ''обичат'' училището си
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Така е.. В изпита има задачи от 5,6 и 7 клас.. Но това да не ви стряска.. Защото от 5 клас да ви дадат най-много 3 задачи..

Колкото до пропорциите и целите изрази - за конкретни задачи бих ти помогнала и обяснила решението,но така не мога да ти го обясня.. Провери и това - http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=10425 - може пък да схванеш кое как става (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Така е.. В изпита има задачи от 5,6 и 7 клас.. Но това да не ви стряска.. Защото от 5 клас да ви дадат най-много 3 задачи..

Колкото до пропорциите и целите изрази - за конкретни задачи бих ти помогнала и обяснила решението,но така не мога да ти го обясня.. Провери и това - http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=10425 - може пък да схванеш кое как става (:
    Благодаря ! .. ще погледна !
    The secret side of me
    I never let you see

Град
    София ;д
    Айде бе .. темата ни затъна.

Кажи какво да пишем ? .. просто няма тема на разговор вече .. като започне учебната година сигурно ще пишем повече ..
    The secret side of me
    I never let you see

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци. [/b]

Ох,не знам защо,ама всички ми казват,че ФЕГ взима да пропада,а жалкото е,че мене точно на там ме тегли,и не знам защо .... ще го пиша сигурно на 2ро място а на 1 ще пиша 91нег....
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ох,не знам защо,ама всички ми казват,че ФЕГ взима да пропада,а жалкото е,че мене точно на там ме тегли,и не знам защо .... ще го пиша сигурно на 2ро място а на 1 ще пиша 91нег....
    Знам за там, че е доста наркоманско, но има и добри отзиви, ахаха дай да видим първо баловете си, щото ..

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци. [/b]
    М не още не са ни минали .. предстоят ни .. не си улучил темата ..
    The secret side of me
    I never let you see

Oх с тея класирания и глупости на тея седмокласници,се напълни целия форум,и темата отиде на майната си ;д ... и да верно си е ,ама майка ми много напира на 1во място от сега да пища 91нег .... Иначе как си прекарвате лятото сладури ??
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Oх с тея класирания и глупости на тея седмокласници,се напълни целия форум,и темата отиде на майната си ;д ... и да верно си е ,ама майка ми много напира на 1во място от сега да пища 91нег .... Иначе как си прекарвате лятото сладури ??
    Супер!
    На 4- ти заминавам, а сега ходя на басейн с приятелки. :P

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичко Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?

Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни
    Love is everything!

Град
    Plowdiw *
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Съгласна с останалите...
    Да знаете, че на мен през цялата година ми се искаше да съм 6 клас, но сега и дума да не става Направо съм си сууупер, като знам, че всичко ми е минало Айде успех
    +1

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Kak ste be? uhh temata susem e zamrqla vijte 8 klas imat 100 straci veche sega kato se vurna ot moreto shte pisha redovno p,s- sori che ne pisha na BG,no pisha.ot tableta mi, a tam nqmam Bg

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичко Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?

Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни
    Хвалиш ли се не мога да разбера? То и аз мога да отида в някакво забутано училище и да съм първа това не е показател! И можеше да си спестиш всичките хвалби и прочие нали знаеш, че никой не го интересува в този форум и няма да впечатлиш никого!...Все тая!

Аз и да ви казвам и да не ви казвам вие ще се притеснявате много, както аз бях! Малкото притеснение ми помогна да се мотивирам, но не прекалявайте особено в последните 3-4 дни! Там вече трябва пълна концентрация! Талисманите помагат с успокоението аз носих къ 3-4б ама бяха от хора, които ми пожелаваха успех и сега съм адски доволна пък и те Ся като почнете уроците на всяко едно произведение (който е на просвета учебника по лит) поглеждайте отдолу въпросите. На някой от тях ще ви е тезата - правете ги! Купете си има едно помагало за 7 клас пак на просвета по бг и лит и там има много тези за писане...упражнения ала бала..после и снимка ще дам ако не ме мързи

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Runaway11 , за твое сведение училището, в което влезнах, е едно от най-елитните и минималният бал е 34.04 ( минимум 5.50 и на двата изпита ) за момичетата . Забутано е, нали така казваш? Щом не можеш да разбереш дали се хваля или не, по-добре замълчи. И щом ти е все тая, защо въобще си губи времето да напишеш всичко това? Пхах. Просто искам да кажа на бъдещите седмокласници, че с упоритост и много труд се постига невъзможното . Давам пример:
    Цяла година учителката ни по математика в клас даваше страшно лесни контролни, на които да изкарваме всички 6 и едва ли не да си мислим, че сме добри. Аз не разбирах геометрията, колкото и да се опитвах. Чак към края на март се осъзнах, и макар и късно, за тези 2 месеца прогресът ми по този предмет беше огромен. Не успях да схвана и текстовите, тъй като тогава тя беше болна и не ги обясни въобще. Решавах много, но не бях сигурна в себе си. И тези, които казваха на всяка задача, която ми беше трудна " Ама ти вЕрно ли бее, тая е толкова бебешка!? " накрая изкараха много по-малко от мен и не влезнаха в желаната гимназия.

Малко се отклоних, но горещо препоръчвам тези тестове, които ми помогнаха много.

Love is everything!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Оффф за кво времето тряя да е толкова гадно дори и на морето ??!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си