- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Под този ред се изучават произведенията:
Хр. Ботев - "На прощаване"
Иван Вазов - "Намили-недраги", "Една българка", "Опълченците на Шипка", "Българския език"
Алеко Константинов - "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо"
Пенчо Славейков - "Неразделни"
Пейо Яворов - "Заточеници"
Елин Пелин - "По жътва"
Йордан Йовков - "По жицата" !
Аз на уроци и курсове НЕ съм ходила!! http://www.prikachi.com/images/208/3433208D.jpg , това са ми оценките. По БЕЛ се изложих, и то беше, защото не внимавах
, при това повечето грешки ми бяха на теста, а примерните тестове в училище и вкъщи ги правех за по 60-64/65т.
За изпита по Мат. започнах да се готвя през пролетната ваканция, реших 2 сборника с тестове под формата на външното оценяване + това си решавах задачи от сборника на Архимед. Доволна съм от резултата по математика, но сега осъзнавам, че възможностите ми са много над тия 84 точки
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Благодаря за стихотворенията .. имаш хубави резултати![]()
Естествено.. Винаги ги има..Първоначално написано от Graffa
В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++ Да не говорим, че на изпита има и задачи от материала за 5-ти класПървоначално написано от SmilezZz
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Надявам се да ни бъде лесно .. но наистина тези последните раздели ''Пропорции'' и ''Цели изрази'' са много трудни ( за мен поне )Естествено.. Винаги ги има..
В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..![]()
![]()
Чак много трудни.Първоначално написано от Graffa
На мен ми бяха трудни в началото, ама като се упражнявах ги разбрах и се оказаха доста лесни ( целите изрази ), а пропорциите са доста лесни, сега през лятото си купи сборник със задачи от 6ти клас и си решавай по 2-3 задачки на ден, в началото на входните нива да не се провалиш.
![]()
![]()
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Задачи за лятото!![]()
![]()
![]()
![]()
Недейте да се зорите отсега! Релакс през лятото! Нито ще решавате, нито нищо! По-добре си починете и не мислете още отсега! Като му дойде времето тогава! Лятото е за почивка!...
Имам братовчеди във втора АЕГ и са много недоволни. Лоши учители, дисциплина.
Така е.. В изпита има задачи от 5,6 и 7 клас.. Но това да не ви стряска.. Защото от 5 клас да ви дадат най-много 3 задачи..Първоначално написано от Pamaa
Колкото до пропорциите и целите изрази - за конкретни задачи бих ти помогнала и обяснила решението,но така не мога да ти го обясня.. Провери и това - http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=10425 - може пък да схванеш кое как става (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Айде бе .. темата ни затъна.![]()
Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци.[/b]
Ох,не знам защо,ама всички ми казват,че ФЕГ взима да пропада,а жалкото е,че мене точно на там ме тегли,и не знам защо .... ще го пиша сигурно на 2ро място а на 1 ще пиша 91нег....
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Знам за там, че е доста наркоманско, но има и добри отзиви, ахаха дай да видим първо баловете си, щото ..Първоначално написано от bebzgirl
![]()
Oх с тея класирания и глупости на тея седмокласници,се напълни целия форум,и темата отиде на майната си ;д ... и да верно си е ,ама майка ми много напира на 1во място от сега да пища 91нег .... Иначе как си прекарвате лятото сладури ??
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Супер!Първоначално написано от bebzgirl
![]()
На 4- ти заминавам, а сега ходя на басейн с приятелки.:P
Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичкоПървоначално написано от FuckIt
Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?
![]()
Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни![]()
![]()
Love is everything!
+1Първоначално написано от polssa
![]()
Kak ste be? uhh temata susem e zamrqla vijte 8 klas imat 100 straci vechesega kato se vurna ot moreto shte pisha redovno
p,s- sori che ne pisha na BG,no pisha.ot tableta mi, a tam nqmam Bg
Хвалиш ли се не мога да разбера? То и аз мога да отида в някакво забутано училище и да съм първа това не е показател! И можеше да си спестиш всичките хвалби и прочие нали знаеш, че никой не го интересува в този форум и няма да впечатлиш никого!...Все тая!Първоначално написано от SladkaZagadka
Аз и да ви казвам и да не ви казвам вие ще се притеснявате много, както аз бях! Малкото притеснение ми помогна да се мотивирам, но не прекалявайте особено в последните 3-4 дни! Там вече трябва пълна концентрация! Талисманите помагат с успокоението аз носих къ 3-4б![]()
![]()
ама бяха от хора, които ми пожелаваха успех и сега съм адски доволна пък и те
![]()
![]()
Ся като почнете уроците на всяко едно произведение (който е на просвета учебника по лит) поглеждайте отдолу въпросите. На някой от тях ще ви е тезата - правете ги! Купете си има едно помагало за 7 клас пак на просвета по бг и лит и там има много тези за писане...упражнения ала бала..после и снимка ще дам ако не ме мързи
![]()
Runaway11 , за твое сведение училището, в което влезнах, е едно от най-елитните и минималният бал е 34.04 ( минимум 5.50 и на двата изпита ) за момичетата . Забутано е, нали така казваш? Щом не можеш да разбереш дали се хваля или не, по-добре замълчи. И щом ти е все тая, защо въобще си губи времето да напишеш всичко това? Пхах. Просто искам да кажа на бъдещите седмокласници, че с упоритост и много труд се постига невъзможното . Давам пример:
Цяла година учителката ни по математика в клас даваше страшно лесни контролни, на които да изкарваме всички 6 и едва ли не да си мислим, че сме добри. Аз не разбирах геометрията, колкото и да се опитвах. Чак към края на март се осъзнах, и макар и късно, за тези 2 месеца прогресът ми по този предмет беше огромен. Не успях да схвана и текстовите, тъй като тогава тя беше болна и не ги обясни въобще. Решавах много, но не бях сигурна в себе си. И тези, които казваха на всяка задача, която ми беше трудна " Ама ти вЕрно ли бее, тая е толкова бебешка!? " накрая изкараха много по-малко от мен и не влезнаха в желаната гимназия.
Малко се отклоних, но горещо препоръчвам тези тестове, които ми помогнаха много.
![]()
Love is everything!
Оффф за кво времето тряя да е толкова гадно дори и на морето ??!