.
Отговор в тема
Страница 102 от 133 ПървиПърви ... 252929899100101102103104105106112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 3345

Hybrid View

Писала съм ,,северо-изток''.Другата ми грешка е на първа.Писах първо А,после го зачеркнах,писах Г,после разбрах,че е А,но нямах повече право на поправка.
    На тезата ще имам около 5-6,и в най-лошия случай се надявам на преразказа да имам поне 30.Така че общо ми се сумира 92 в най-лошия случай.Доволна съм,макар че ме е яд за първото.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Като човек ви чете баловете направо може да се засрами.... това е хубаво, писнало ми е да казват как българските деца сме тъпи, едва ли не всички за нищо не ставаме. Никой не се заема да види, че има и много умни и способни млади хора. Браво!

Да,нас цяла година ни обиждаха,че и маймуните са по-умни от нас...изведнъж обаче започнаха да се държат мило и да ни казват,че не сме толкова тъпи,това стана точно преди изпита (визирам учителите).

Тъп съм !!!

Имам около 10 грешки какво да се прави тъп съм си

Оххх стоях будна до 2:45, тъкмо заспах и изведнъж - земята почна да се клати. При нас не беше много силно - аз съм от Софето. На първия етаж съм. Вие усетихте ли го?

Голям фен Аватара на wenii
    Аз съм от Русе, нищо не съм усетила, но доста хора от тук са го усетили..
    : ))

И аз съм от София и добре ме тресна на 3 етаж.Ужасно беше и после имаше и още Заспала съм сигурно в 6,30 след последния трус, който никъде не е отразен бтв ама ние го усетихме.. Леле бях чувала че центъра на Перник пропадал със всичките тия мини под него.. Дано хората да са добре.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сравнително силничко си е 5,8 за България. В Дупница лампата се люлееше малко в повече, ама си заспах отново
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Elli *
    Аз съм 6ти клас и още от сега си уча здраво Айде дано другата година да не е трудна матурата и успех на всички

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    ох аз никак не съм доволна от себе си..... до 24 задача имам само 48 точки, дано на 25 да ми дадат поне 2-3 точки.. преразказа ми беше лесен, в него ми е надеждата!

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    ДРАГИ СЕДМОКЛАСНИЦИ, НЕ ЗНАМ, КОЛКО СТЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СКАЛАТА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ. СПОРЕД ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПИШЕТЕ ..... ТА ТАКА ФОРМУЛАТА ПО КОЯТО СЕ ПОСТАВЯ ОЦЕНКА Е :
    1/28.( К+68 ) К=БРОЯ ТОЧКИ. ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВЗЕМА В ПРЕДВИВ КОЛКО 6 И КОЛКО 2 ИМА НАБОР 98. А И ОЩЕ НЕЩО ПРИ МЕН МИНА ДОБРЕ. ПО МОЙ СМЕТКИ ИМАМ ОКОЛО 58-60 ТОЧКИ НА 1 МОДУЛ, А НА ПРЕРАЗКАЗА СИГУРНО ЩЕ ИМАМ 30 ТОЧКИ.

точно днес питах класната как се оценява и тя каза, че зависи от това колко 2 има.. и в зависимост от това ще се направи формула, така че да скъсаните на изпита да са възможно най-малко всяка година е било така..
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

точно днес питах класната как се оценява и тя каза, че зависи от това колко 2 има.. и в зависимост от това ще се направи формула, така че да скъсаните на изпита да са възможно най-малко всяка година е било така..[/QUOTE]

КАЖИ НА КЛАСНАТА ТИ ДА ЧЕТЕ НАРЕДБИ И ДРУГИ НЕЩА СПУСНАТИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО.

Голям фен Аватара на wenii
    Защо се заяждаш ? ^^
    : ))

Aхахаха,пред блока си правихме пижама парти...
    Айде не се заяждай,кво си се помислил за велик.Като толкова много знаеш,изцепвай !
    Аз щях да си остана да спинкам,ама майка ми ме изведе навън,уфф...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Аз съм от Пловдив, ама в нашия район не е било силно. Аз даже не се и събудих, а когато майка ми ме е будила, просто съм се обърнала на другата страна. ;д
    Успех на всички на утрешния изпит и дано не ни се падне нещо много гадно.

Голям фен Аватара на thecreator
    Гледам че на 1 въпрос мнозинството е писало Г или В , на точно този въпрос имах такава голяма несигурност в себе си , че :Х , но писах А и да..радвам се . Иначе аз имам 3 грешни мисля някъде от 1 модул , за втори не искам да говоря , защото да не кажа , че е било лесно , а после да съм изкарала ниска оценка , така че на 4.06 ! Иначе мисля , че всяка година се променя скалата , така че нищо не е сигурно , като дойде датата ще видим всички , не се мъчете излишно да си смятате . Стискайте палци утре! Имам чувството , че ще са супер гадни , но .. нека да бъдем оптимисти . Много успех утре!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ivan , може ли да споделиш тези прословути наредби с оценяването? Щото няма такива, да.

За утре ме мързи да уча. Каквото - такова. Искам да си почивам, пък дано не са трудни задачите. Може би по-късно ще погледна нещо.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Малко тъп въпрос, но все пак да питам Утре нали изпитът пак е по същото време като в понеделник?

sweet girl 98 да, по същото време е

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    sweet girl 98 да, по същото време е
    мерси за инфото

Успех на математиката! Дано всички да се справим!

Хей,да ви питам ..вие колко задачи мислите,че ще успеете да решите от втори модул ?

Иначе многооо успех и от мен.

Имало е случай,в който съм имала 34 точки на втори модул,ама...шанс...

Колкото и да е странно , на мен математиката ми е по - силна от българския. Надявам се оценката от там да ми вдигне бала, защото малко се изложих по български....

Цитирай Първоначално написано от shakalaka Виж мнението
    Колкото и да е странно , на мен математиката ми е по - силна от българския. Надявам се оценката от там да ми вдигне бала, защото малко се изложих по български....
    Защо да е странно? И на мен математиката ми е по-силната страна (уж).

Цитирай Първоначално написано от rally_98 Виж мнението
    Защо да е странно? И на мен математиката ми е по-силната страна (уж).
    Супер! Не съм сама. В моето даскало едва ли не всички мразят математиката, на всички им е по - трудна, абе общо взето хората, които имат 6-ици по БЕЛ имат 4-ки по математика. И наистина госпожата ни по математика е вещица .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си