- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
При нас пък не вали. Заваля следобед, а до преди малко грееше слънце.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://prikachi.com/images/210/4799210U.jpg - решението![]()
уфф,айде да идва и да се свършва с това цялото напрежение покрай тия изпити.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
ххаахаха изпреварихте ме, при нас валя за кратко, но сега не вали, много се притеснявам за утрееееее :@@ : (((
И аз съм притеснена за утре...направо ще се пръсна...за БЕЛ бях по-спокойна.
Аз пък за утре не съм притеснена.Айде бе,вече видяхте какво е,не колят,не бесят,всичко си зависи от нас.
Да,Рали,права си,но ако си се готвил през годината,каквото и да дадат,ще изкараш хубава оценка.![]()
Последно редактирано от bebzgirl : 05-22-2012 на 18:25
аз се плаша от себе си .. днес заправих, че утре съм на изпит .. толкова съм спокойна все едно отивам на разходка до училище, това ме притеснява страшно много![]()
: ))
Тук си доста права. Та,остава само да си пожелаем успех и цялата драма да мине. Решила съм след изпита утре да си почивам цял следобед.
Пазя за след изпита последния епизод на ГГ. А вечерта сме на събиране в една приятелка, по случай завършването. Само утре да мине и вече е лято за мен.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Само още един ден и здравей живот!Е вярно, че има и НВО и по останалите предмети, но най - важното почти се свърши
MoulinRouge - вярвай в себе си и мисли логично ! Няма не мога![]()
http://www.mon.bg/opencms/export/sit...math_7klas.pdf в този тест, на 18 задача как са получили точната мярка на ъглите (имам в предвид в отговорите )?
2a+3a+5a=180 градуса.
И от там вече си ги намираш?
edit: И аз текстовите не мога. На някои тестови също зациклям. А разлагането все едно не съм го учила...
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-22-2012 на 19:16
...но във тебе като рана
"Защо?"
Nutella, дай още една задача да се поупражнявам пак. Предишната, която пусна ми хареса. С две неизвестни напоследък не съм решавала. ;]] Честно казано мен ме е шубе да не вземат да дадат някаква задача за капитал и финанси, че на тези съм се упражнявала най-малко.
Последно редактирано от dreamwalker : 05-22-2012 на 19:33
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Успех на всички и лека нощ от мен. Дано се падне нещо лесно!
...но във тебе като рана
"Защо?"
Милички, успех утре.. дано да е що-годе лесно .. айде успех и само високи оценки да има :P :**
: ))
Леле,защо нямаше геометрична задача ?! Това направо ме фрапира.
Иначе лесничко беше като цяло.Аз за 10 минути си реших 1 модул,после 50 го проверявах само ...
Не съм видяла вчера поста ти иначе щях да пусна.Първия модул беше сравнително добре ,но пак имаше няколко задачи за които изобщо не съм сигурна.Дано поне имам 4 на него.
Втория модул беше меко казано ужасен.Какви ли изчисления не правих.Помня ,само че на първата задача на А) получих 25 градуса.Издъних се там.Но аз повече от 4 по математика не очаквам.![]()