- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Оф, айде да е на късмет за 5.
Иначе за зубърите и нещастниците, да, и при мен е горе-долу същото. Ако не пушиш, не пиеш и не слушаш чалга, си задръстеняк отвсякъде
Толкова е. (SunnyWinter)
А другите са 1700, 1500, 3600.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
По колко е взел всеки не можах да сметна. А, не, сметнах, обаче само за първия. Другите така и не можах да ги докарам, май трябваше някакво уравнение да се състави, ама аз така и не можах да го натъкмя.
Вие къде смятате да кандидатствате? Аз съм от Малко Търново и мисля ГПАЕ в Бургас.
Е, при нас на почти цялото училище ни беше страшно лесно. Бяхме подготвени за далеч по-трудни задачи.
Иначе да, и при нас е така. Много ми е интересно как прецениха, че съм зубърка, при положение, че учебник цяла година не отварям. Съжалявам, че съм по-умна от вас (към тях) о.о Или как решиха, че съм задръстена, като освен името ми, нищо друго не знаят. Баси, много ме е яд на такива елементарни хорица.
Аз съм писала къде ще кандидатствам, ама хайде пак - Сливен, ПМГ - Биология с английски
Ние изобщо не бяхме подготвени. Дисциплината беше на нула, от 40-минутен час г-жата като отдели половината за забележки и преследване на подивели ученици, какво да очаквам..
@rally_98 Според мен в София не е чак толкова добре, колкото казват.
Бе айде стигаме подценени стеaxaxxaaaxax, умните?! Май не знаете к'во говорите! Вашата даскалица май си не е на мястото. Няма нищо, аз ще ви обесня. Националното външно оценяване за ученици в 7 клас е на ниво, което да може да се реши от ученици със знания за 3 и ученици със знания за 6. Моля ВИ не казвайте, че са ви подцени ли. ЗНАЕМ СЕ!
Бе айде стигаме подценени ли сa ВИaxaxxaaaxax, умните?! Май не знаете к'во говорите! Вашата даскалица май си не е на мястото. Няма нищо, аз ще ви обесня. Националното външно оценяване за ученици в 7 клас е на ниво, което да може да се реши от ученици със знания за 3 и ученици със знания за 6. Моля ВИ не казвайте, че са ви подцени ли. ЗНАЕМ СЕ!
Иване, направили са го така, защото иначе ще трябва да пишат масово двойки и училищата няма да могат да си попълнят бройките. И не мога да разбера защо се заяждаш.
Рали (нали може да ти казвам така), в ПМГ ли учиш?
Догодина през деня ще съм сама, а вечерта майка ми ще идва, за да не съм изцяло сама или ще ходя при леля ми.
Рали, не казвам за учителката ти по математика нищо лошо. Казвам, че класната ви не ви е обяснила или ви е обяснила, ама от където влезе там и излезе. Не се заяждам с вас, просто ви казвам истината!
. Не е ли така ?