.
Отговор в тема
Страница 107 от 134 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 3345
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Беше ЕЛЕМЕНТАРНО. И двата модула!! Единствената ми грешка (поне която си открих, де ;D) е на последната задача. Писала съм, че се получава цяло число, когато 1 се дели точно на числото в знаменателя, тоест когато е едно и следователно а е равно на 3. Обаче може и да е минус едно, тоест а може и да е 1. Аз съм писала само 3. Иначе всичко, поне от втори модул, съм го решила вярно. За първи модул няма да говоря, чувствам се подценена. Очаквах да е в пъти по-трудно.
    За задачата със захарта: Това в процентите е концентрацията. Ние търсим колко е захарта като грамаж, а не като проценти. При положение, че сиропа е един същ, концентрацията на разтвора пак е 20%. Следователно трябва да сметнем 20% от 50, което е 10.
    ПП: bebzgirl, като разделиш (а+2) на (а+2) се получава едно, а не нула.
    +1 ... И аз се чувствах подценена по едно време. Във Видин ученици,за които това е елементарно обаче се наричат зубъри и нещастници.

Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter Виж мнението
    На 23 за цялата сума получих 6800. Някой да ми каже дали поне това ми е вярно, че като ви гледам и се срамувам от себе си.
    Вярно е.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Оф, айде да е на късмет за 5.
    Иначе за зубърите и нещастниците, да, и при мен е горе-долу същото. Ако не пушиш, не пиеш и не слушаш чалга, си задръстеняк отвсякъде

На 23 за цялата сума получих 6800. Някой да ми каже дали поне това ми е вярно, че като ви гледам и се срамувам от себе си.
    Спокойшън вярно е! Първият е взел 1700, вторият - 3600, а третият-1500. доколкото помня.

Rally_98 Особено ако учиш в МГ ... (поне при нас е така)

Толкова е. (SunnyWinter)
    А другите са 1700, 1500, 3600.
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Град
    Бургас
    По колко е взел всеки не можах да сметна. А, не, сметнах, обаче само за първия. Другите така и не можах да ги докарам, май трябваше някакво уравнение да се състави, ама аз така и не можах да го натъкмя.

Оф, айде да е на късмет за 5.
    Иначе за зубърите и нещастниците, да, и при мен е горе-долу същото. Ако не пушиш, не пиеш и не слушаш чалга, си задръстеняк отвсякъде
    Да,да,тъжна картинка,но истинска.
    ПП. Addicted ,ти откъде си?

Град
    Бургас
    Вие къде смятате да кандидатствате? Аз съм от Малко Търново и мисля ГПАЕ в Бургас.

Е, при нас на почти цялото училище ни беше страшно лесно. Бяхме подготвени за далеч по-трудни задачи.
    Иначе да, и при нас е така. Много ми е интересно как прецениха, че съм зубърка, при положение, че учебник цяла година не отварям. Съжалявам, че съм по-умна от вас (към тях) о.о Или как решиха, че съм задръстена, като освен името ми, нищо друго не знаят. Баси, много ме е яд на такива елементарни хорица.

Аз съм писала къде ще кандидатствам, ама хайде пак - Сливен, ПМГ - Биология с английски

Вие къде смятате да кандидатствате? Аз съм от Малко Търново и мисля ГПАЕ в Бургас.
    Мисля да си остана във Видин,въпреки че всички ми казват,че ще ми е по-добре в София.
    Иначе ПМГ-Видин,информатика.
    Последно редактирано от rally_98 : 05-23-2012 на 12:40

Град
    Бургас
    Ние изобщо не бяхме подготвени. Дисциплината беше на нула, от 40-минутен час г-жата като отдели половината за забележки и преследване на подивели ученици, какво да очаквам..

Град
    Бургас
    @rally_98 Според мен в София не е чак толкова добре, колкото казват.

@rally_98 Според мен в София не е чак толкова добре, колкото казват.
    Точно това мисля и аз.

В какъв смисъл по-добре?

Бе айде стигаме подценени сте axaxxaaaxax, умните?! Май не знаете к'во говорите! Вашата даскалица май си не е на мястото. Няма нищо, аз ще ви обесня. Националното външно оценяване за ученици в 7 клас е на ниво, което да може да се реши от ученици със знания за 3 и ученици със знания за 6. Моля ВИ не казвайте, че са ви подцени ли. ЗНАЕМ СЕ!

Бе айде стигаме подценени ли сa ВИ axaxxaaaxax, умните?! Май не знаете к'во говорите! Вашата даскалица май си не е на мястото. Няма нищо, аз ще ви обесня. Националното външно оценяване за ученици в 7 клас е на ниво, което да може да се реши от ученици със знания за 3 и ученици със знания за 6. Моля ВИ не казвайте, че са ви подцени ли. ЗНАЕМ СЕ!

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    В какъв смисъл по-добре?
    Искаха да кажат,че подготовката е по-добра.
    Но аз съм изключително доволна от подготовката в ПМГ. Благодарение на нея изкарах тези резултати.

Град
    Бургас
    Иване, направили са го така, защото иначе ще трябва да пишат масово двойки и училищата няма да могат да си попълнят бройките. И не мога да разбера защо се заяждаш.

Ами ако отидете в друг град да учите сами ли ще живеете

Град
    Бургас
    Рали (нали може да ти казвам така ), в ПМГ ли учиш?

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    Бе айде стигаме подценени сте axaxxaaaxax, умните?! Май не знаете к'во говорите! Вашата даскалица май си не е на мястото. Няма нищо, аз ще ви обесня. Националното външно оценяване за ученици в 7 клас е на ниво, което да може да се реши от ученици със знания за 3 и ученици със знания за 6. Моля ВИ не казвайте, че са ви подцени ли. ЗНАЕМ СЕ!
    Учителката ми по математика е страхотна. Тя обяснява много внимателно и работеше доста с нас. И не ми трябват твоите обяснения.

Рали (нали може да ти казвам така ), в ПМГ ли учиш?
    Може,на мен само Рали ми казват. Да,в ПМГ уча.
    Ще живея с брат ми,ако отида в София,да се изясня...

Град
    Бургас
    Догодина през деня ще съм сама, а вечерта майка ми ще идва, за да не съм изцяло сама или ще ходя при леля ми.

Рали, не казвам за учителката ти по математика нищо лошо. Казвам, че класната ви не ви е обяснила или ви е обяснила, ама от където влезе там и излезе . Не се заяждам с вас, просто ви казвам истината! . Не е ли така ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си