- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ако на 23 съм намерил за първия и общото, мога ли да имам поне 3 точки?
Help me!
Иване, в предишния ти пост имаше "заяждащ се" елемент.
Просто някои имат по-голям умствен капацитет от други.
Боже,олекна ми!Най-накрая се свърши с тези изпити...Аз мисля,че се справих добре,сега чакам да изпитите да излязат в сайта на МОН.Желая на всички,да сте се справили за 6-тици !!![]()
Аз се надявам да изкарам поне 15 точки на втория модул, ама да не вярваш.
bwef - да,ама тя е елементарна.Първо пишеш хоризонтала,после вертикала.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
^ Аз на тази задача писах изток-....; юг-.... . Мислех да ги пиша хоризонтал и вертикал, ама мислех, че ще е грешно и затова го оставих така.Значи на тази задача да не си смятам точки.
![]()
SunnyWinter, като казваш някои имат по-голям умствен капацитет мен и теб ли визираш?![]()
Никой конкретно не визирам. Казвам фактите.
АААААА,излязоха резултатите и познайте ... НЯМАМ ГРЕШКАА !!
ИМАМ 8 ВЕРНИИИИИИИИ ЙЕСССССССС а на втория модул нито едно ;( НО НИЩО ИМАМ 8 ВЕРНИИИИИИИИИИИИИИИИ(happy)
излязоха ОТГОВОРИТЕна 1 модул май нямам грешки(дано наистина е така) ,а на 2 модул..някои неща съм решила-други не, ще видим
а вярно ли е ,че само 1 модул е за 3,60
![]()
не,1 модул е за 4,75![]()
Аз си намерих една грешка.Ненаписано подусловие.Нищо 5,96 пак ме устройва.
Аз може би ще имам към 5 и нещо или 5. Устройва ме, защото не учих колкото трябваше и подготовката в училище не беше достатъчна. Щеше да е прекалено да се надявам на повече.
Хораааааааааа сбрала съм за 5!!!!!!!!!!!!!!! Не съм очаквала 5цаооо суперско ми е!
Омг. 4,85 да имам.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."