- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ужасно много ми е притеснено :S Толкова усилия цяла година и накрая това xD А и аз как може да съм толкова "умна" Иначе ,ако не я анулират, ще имам отлични оценки и ще ме приемат![]()
Колкото искаш паралелки от 1 даскало можеш да пишеш.
Ти не ми каза кое ти е първото желание..![]()
Здравейте! Ако минималният бал за дадена паралелка е бил 33.035 миналата година, сега възможно ли е с около 33.700 - 34.000 бал да вляза предвид трудността на изпита?
Help me!
SunT, казах, просто не си го видяла..![]()
НТГ в Пловдив)
zlatko98 , миналата година изпитите бяха по - трудни, затова баловете паднаха доста. Тъй като тази година изпитите бяха доста по - лесни не е сигурно колко ще ги увеличат .
Някой да има тестове за подготовка за НВО по история (с по 18 въпроса)? Ако има,моля да ми снима и прати някои от тестовете на съобщение.
Баловете може и да паднат - може и да не паднат.В Бургас имаме доста "умници" и на дали ще изкарат повече от 26 бал.
Е, има си и отличници с по 35,5.
Какво ще ме посъветвате - да вляза в по-слабата гимназия, в която аз искам или да вляза в ПМГ, където искат родителите ми?
Яяя съгражданка.Наистина тук сме доста "умниците" ама подготовката ни е такава.Влез в училището,което ти искаш,а не в което родителите ти искат защото после ти ще прекараш 5 години в него.Учи това,което ти е интересно.
Иначе моите желания съм ги подредила така.
1.ГРЕ "Г.С.Ръковски" - испански език
2.Търковска с икономика и мениджмънт.
3.ГПАЕ "Гео Милев"
и останалите ще пиша каквото ми падне![]()
На изпита по математика съм се справила много добреНай-вероятно ще имам около 97-98т. и съм много доволна
При мен МГ ще бъде на първо желание, надявам се да ме приемат^^
Nutella♥ благодаря за мнението.Смятам да пиша испански или френски за първо желание, но ще видим първо бала.![]()
Аз мислeх да ходя в езиковата в Сливен с немски език, обаче се отказах, защото сестра ми е там и макар че научи френския, не е доволна от училището. А и като я познавам, тя би го научила независимо от учителите. Девети клас мисля да го пиша като втори език, освен ако не ми бръмне друга муха в главата xD
И аз ще се боря за НЕГ-а в софия.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
В ІV ЕГ "Фредерик Жолио - Кюри" град Варна, минималният бал за ЧЕ/ИсЕ е 31.466, а за ЧЕ/ФЕ е 29.608.
Help me!
Аз съм от Плевен и ще се боря за ГПЧЕ с немски и английски![]()
Лелеле много сте, аз си мислех, че само аз съм луда да уча немски, иначе съм от Мездра, но ще кандидатствам във Враца в ПМГ- Немски и География и ЕГ - немски с английски.