.
Отговор в тема
Страница 112 от 134 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 3345
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Ужасно много ми е притеснено :S Толкова усилия цяла година и накрая това xD А и аз как може да съм толкова "умна" Иначе ,ако не я анулират, ще имам отлични оценки и ще ме приемат

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Кааак ше са само 4 или 5!?!? О_O Много повече са!Ти трябва да пишеш паралелки от всяко училище, то само от едно можеш да напишеш 6.
    т.е. примерно от 1 даскало (пр. НТГ в Пловдив) можеш да запишеш 6 паралелки, в които искаш да влезеш, така ли? ;д

Колкото искаш паралелки от 1 даскало можеш да пишеш.
    Ти не ми каза кое ти е първото желание..

Здравейте! Ако минималният бал за дадена паралелка е бил 33.035 миналата година, сега възможно ли е с около 33.700 - 34.000 бал да вляза предвид трудността на изпита?
    Help me!

Зависи. За кое даскало става дума?

SunT, казах, просто не си го видяла..

НТГ в Пловдив )

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Energypower Виж мнението
    Здравейте! Ако минималният бал за дадена паралелка е бил 33.035 миналата година, сега възможно ли е с около 33.700 - 34.000 бал да вляза предвид трудността на изпита?
    Напълно e възможно, имайки се предвид колко лесни бяха изпитите тази година. Според мен баловете за по-елитните гимназии ще се вдигнат ПОНЕ с една единица.

zlatko98 , миналата година изпитите бяха по - трудни, затова баловете паднаха доста. Тъй като тази година изпитите бяха доста по - лесни не е сигурно колко ще ги увеличат .

Някой да има тестове за подготовка за НВО по история (с по 18 въпроса)? Ако има,моля да ми снима и прати някои от тестовете на съобщение.

дай 2 лева и ти ви даам отговорите направо (rofl)

Баловете може и да паднат - може и да не паднат.В Бургас имаме доста "умници" и на дали ще изкарат повече от 26 бал.
    Е, има си и отличници с по 35,5.
    Какво ще ме посъветвате - да вляза в по-слабата гимназия, в която аз искам или да вляза в ПМГ, където искат родителите ми?

Прави каквото ти искаш, но знай, че има последствия.

Цитирай Първоначално написано от Kettch0 Виж мнението
    Баловете може и да паднат - може и да не паднат.В Бургас имаме доста "умници" и на дали ще изкарат повече от 26 бал.
    Е, има си и отличници с по 35,5.
    Какво ще ме посъветвате - да вляза в по-слабата гимназия, в която аз искам или да вляза в ПМГ, където искат родителите ми?
    Яяя съгражданка. Наистина тук сме доста "умниците" ама подготовката ни е такава.Влез в училището,което ти искаш,а не в което родителите ти искат защото после ти ще прекараш 5 години в него.Учи това,което ти е интересно.
    Иначе моите желания съм ги подредила така.

1.ГРЕ "Г.С.Ръковски" - испански език
    2.Търковска с икономика и мениджмънт.
    3.ГПАЕ "Гео Милев"
    и останалите ще пиша каквото ми падне

На изпита по математика съм се справила много добре Най-вероятно ще имам около 97-98т. и съм много доволна
    При мен МГ ще бъде на първо желание, надявам се да ме приемат ^^

Nutella♥ благодаря за мнението.Смятам да пиша испански или френски за първо желание, но ще видим първо бала.

Повече от фен Аватара на bwef
    А някой ще кандидатства ли някъде с немски език ?

Аз мислeх да ходя в езиковата в Сливен с немски език, обаче се отказах, защото сестра ми е там и макар че научи френския, не е доволна от училището. А и като я познавам, тя би го научила независимо от учителите. Девети клас мисля да го пиша като втори език, освен ако не ми бръмне друга муха в главата xD

Цитирай Първоначално написано от rally_98 Виж мнението
    Да,да,тъжна картинка,но истинска.
    ПП. Addicted ,ти откъде си?
    Извинявай за забавянето ... от Варна

Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    Аз ще се боря за немския, ама съм от Варна. Ти откъде си?

И аз ще се боря за НЕГ-а в софия.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от puho Виж мнението
    Аз имам 4,90 или там някъде...,доволна съм!Някой може ли да ми каже минималния бал за прием в 4ег Варна за 2012г?Търсих,но не успях да намеря...
    Ооо най-накрая варненец. Ами доколкото помня от миналата година мин бал е бил 29 и нещо.

Град
    вкъщи :D:P
    Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    Аз ще се опитам.От Плевен съм и мисля в езиковата...
    4alga Never-Metal Forever
    ^__^

В ІV ЕГ "Фредерик Жолио - Кюри" град Варна, минималният бал за ЧЕ/ИсЕ е 31.466, а за ЧЕ/ФЕ е 29.608.
    Help me!

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз съм от Плевен и ще се боря за ГПЧЕ с немски и английски

Повече от фен Аватара на bwef
    Лелеле много сте, аз си мислех, че само аз съм луда да уча немски, иначе съм от Мездра, но ще кандидатствам във Враца в ПМГ- Немски и География и ЕГ - немски с английски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си