.
Отговор в тема
Страница 114 от 134 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 3345
    Хора, как сте?

Искам да ви питам на 19 задача по математика, бях написал един отговор после го задрасках с хоризонтална черта и написах новия отговор под стария. А сега разбрах, като четох указанията, че новия отговор трябва да бъде до стария. И така въпроса ми е ще ми бъде ли анулирана работата?

Цитирай Първоначално написано от krisko_krisko Виж мнението
    Искам да ви питам на 19 задача по математика, бях написал един отговор после го задрасках с хоризонтална черта и написах новия отговор под стария. А сега разбрах, като четох указанията, че новия отговор трябва да бъде до стария. И така въпроса ми е ще ми бъде ли анулирана работата?
    Няма да ти анулират работата

Е хайде, късмет утре! Надявам се да не пуснат някоя сложнотия
    Дочух че в Добрич (май Добрич беше) имало само една отлична работа по математика - 6,00 100 точки -- обаче имало и много 0 точки.То бива бива ама страшни каръци ще са тия! Па да не уцелиш един верен отговор - не е работа :X

Успех на всички утре!

Успех утре! Днес класната ни каза, че в Бургас вече са проверени работите и сега чакаме да проверят и в другите градове и да направят скалата.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Успех и от мен!
    Ние пък не знаем за нашите работи нищо все още...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Успех на всички утре и през цялата седмица... ;д (леко да не остана по-назад)
    За нашите работи нищо не са ни казвали, според мен няма да пуснат резултатите по-рано от 4.06., но кой да знае.

На мен не ми се стори много трудна матурата по География, но по История съм жив зян

Уфф..много трудни бяха днешните :@

Някой знае ли къде ще публикуват отговорите и кога горе-долу?

Ще ги публикуват в сайта на МОМН след 15.00 ч.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    По география беше много лесно , но по история Аз и както не съм учила цяла година .....добре ,че квесторите ни подсказваха малко ....Аз по география си пиша и се чудя на един въпрос и квесторкатака идва ,гледа го , взима един атлас и ми казва верния отговор ..: Без дори да съм я питала нещо ;d Но все пак не беше много лесно

Ние пък си имахме карта на Азия в стаята.Беше супер готино специално по География - просто всички си подсказваха, а квесторите едва ни усмириха
    Един въпрос - Важни ли са оценките от матурите?

Цитирай Първоначално написано от Kettch0 Виж мнението
    Ние пък си имахме карта на Азия в стаята.Беше супер готино специално по География - просто всички си подсказваха, а квесторите едва ни усмириха
    Тези по БЕЛ и Математика са важни за кандидатстването,а другите се взимат напредвид,за да ти оформят оценката за годината по дадения предмет.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    Цитирай Първоначално написано от Kettch0 Виж мнението
    ми тези не са от голямо значение... най-много учителите да решат да пишат тези оценки за годишни и да се влияят от тях, но иначе не са важни.. само по бел и по математика.
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Е, мерси Успокоихте ме!

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    На нас ни казаха ,че каквото имаме на тези матури , това ще ни пишат за годината ;d

Видяхте ли задачките на Перничани?
    http://www.minedu.government.bg/news...7klas-NVO.html

Не и не искам! Казаха, че имало геометрична задача и че бил по-лесен, затова най-вероятно просто ще ме хване яд.

Ох,очаквам отговорите в сайта на МОМН,иначе изпитът не беше много труден,но не беше и много лесен.

Излезнаха отговорите
    За каква оценка са 14 точки? А 12?

Отново съм се изложила.Не честно вече не се понасям! Имам 7 грешки и дано оценката за годината не ми се смъкне.А според мен теста на перничани е бил по-труден от нашия.

и аз съм се изложил по история, имам 6 грешки и вероятно с една единица ще ми се смъкне оценката, тоест, от 6 ще стане на 5
    пък по география нямам нито една грешка, там бетон, но по история се дразня много

Тази скала е от 2011 (или 2010) година
    От 0 - 5т. - Слаб (2)
    От 6 - 7т. - Среден (3)
    От 8 - 11т. - Добър (4)
    От 12 - 16т. - Мн. добър (5)
    От 17 - 18т. - Отличен (6)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си