- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Хора, как сте?
Искам да ви питам на 19 задача по математика, бях написал един отговор после го задрасках с хоризонтална черта и написах новия отговор под стария. А сега разбрах, като четох указанията, че новия отговор трябва да бъде до стария. И така въпроса ми е ще ми бъде ли анулирана работата?
Е хайде, късмет утре!Надявам се да не пуснат някоя сложнотия
![]()
Дочух че в Добрич (май Добрич беше) имало само една отлична работа по математика - 6,00 100 точки -- обаче имало и много 0 точки.То бива бива ама страшни каръци ще са тия!Па да не уцелиш един верен отговор - не е работа :X
![]()
Успех утре! Днес класната ни каза, че в Бургас вече са проверени работите и сега чакаме да проверят и в другите градове и да направят скалата.
Успех и от мен!
Ние пък не знаем за нашите работи нищо все още...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Успех на всички утре и през цялата седмица... ;д (леко да не остана по-назад)
За нашите работи нищо не са ни казвали, според мен няма да пуснат резултатите по-рано от 4.06., но кой да знае.![]()
На мен не ми се стори много трудна матурата по География, но по История съм жив зян
![]()
По география беше много лесно , но по историяАз и както не съм учила цяла година .....добре ,че квесторите ни подсказваха малко ....Аз по география си пиша и се чудя на един въпрос и квесторкатака идва ,гледа го , взима един атлас и ми казва верния отговор ..
: Без дори да съм я питала нещо ;d Но все пак не беше много лесно
Ние пък си имахме карта на Азия в стаята.Беше супер готино специално по География - просто всички си подсказваха, а квесторите едва ни усмириха![]()
Един въпрос - Важни ли са оценките от матурите?
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
На нас ни казаха ,че каквото имаме на тези матури , това ще ни пишат за годината ;d
Видяхте ли задачките на Перничани?
http://www.minedu.government.bg/news...7klas-NVO.html
Не и не искам! Казаха, че имало геометрична задача и че бил по-лесен, затова най-вероятно просто ще ме хване яд.
Ох,очаквам отговорите в сайта на МОМН,иначе изпитът не беше много труден,но не беше и много лесен.
Отново съм се изложила.Не честно вече не се понасям! Имам 7 грешки и дано оценката за годината не ми се смъкне.А според мен теста на перничани е бил по-труден от нашия.
и аз съм се изложил по история, имам 6 грешки и вероятно с една единица ще ми се смъкне оценката, тоест, от 6 ще стане на 5
пък по география нямам нито една грешка, там бетон, но по история се дразня много![]()
![]()
![]()
Тази скала е от 2011 (или 2010) година
От 0 - 5т. - Слаб (2)
От 6 - 7т. - Среден (3)
От 8 - 11т. - Добър (4)
От 12 - 16т. - Мн. добър (5)
От 17 - 18т. - Отличен (6)