- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Охх..ужасно беше външното оценяване днескаПо география имам 15 точки, а по история 12
Някой знае ли за колко е това?
на нас в училище ни казаха новата скала и за 5 ми трябват 13 точки, а аз имам 12 пффффффффффф
до sweet_girl_98 - с 15 точки по география - 5
- с 12 точки по история (като мен) - 4
Дано да е така скалата.Получава ми се :
история - 5
география - 5
от това съм доволна и дано наистина ми е такава оценката.
Имам една грешка по история и две по география. Идеално ми е. По историята беше важно, а не съм си давала зор.
едит: от миналата година при 2 грешки по география се пишело 5ца, сега не знам. Ще видим, стига сте гадали, само се стресирате допълнително. И без това вече е минало - каквото сте направили, това е, няма да го промените.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Забелязахте ли днес на НВО-то под "МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ" имаше място за номер в клас,име, пол и език,на който се говори най-често? А пък на качения в сайта на МОН тест е празно.
Последно редактирано от edito98 : 05-29-2012 на 14:47
География, история
максимален брой 18 точки
Оценка Точки
2 0-5
3 6-7
4 8-11
5 12-16
6 17-18
Дано имате хубави оценки, аз яко съм се изложил..![]()
Хм... аз ще имам 5 и по двете неща. Очаквах, че по география ще съм по-добре, а то се оказа друго. По история имам 3 грешки, а по география - 4. Бяха лесни, ама който не е учил... По география знаех, че ще съм объркала там, по история ми беше мъгла как съм се справила. Само се надявам по история госпожата да ми остави шест за годината. Смятам, че съм си го заслужила през тези три години. Както и да е, решението си е нейно. Ако каже, че ще ми оставя пет, ще я помоля в часа да ме изпита, ама дано да не се налага...
Утре по АЕ изобщо не се притеснявам. Само се надявам да не ги забавят толкова, колкото днес, че много мразя да чакам. Да, ама пък така може да не караме още един час... ;D
Охх аз пък имам 2 грешки по география и цели 7 по история!Аз си знаех, че нищо не знам, ама пак...
Аз имам някъде 2 грешки по география и 3 грешки по история , така мисля .. да така. Междудругото мисля , че тази година родените деца 98 са по-малко следователно в у-та има доста места , така че шанса да влезете , където искате се вдига
Аз не смея да проверявамНо по география ,като си сверявах с останалите, нямам грешки ...По история си открих 3-4 може би :S Каквото е ...не мога да върна времето назад и да си науча уроците
![]()
И по двете нямам грешки...пожелавам успех на всички утре по английски!
ПП.Знаете ли скалата там?
Тестовете бяха ужасни. :X Нашия клас доста се изложихме.
По история имам 10 точки - 4, а по география имам 13 точки - 5.
Хайде, късмет утре на теста по английски!
/0 - 12/ - Слаб
/13 - 18/ - Среден
/19 - 24/ - Добър
/25 - 31/ - Много добър
/32 - 35/ - Отличен
Успех на всички утре!
По география без грешка , по история с 1 ;дд
Успех на всички за утре![]()
Тестовете днес бяха много лесни. ;]] Въпреки това по география малко се поизложих, имам 3 грешки. По история нямам. Успех на всички утре, въпреки че аз се притеснявам повече за четвъртък...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
По география 2 грешки, по история 3 грешки. Успех на всички утре! Имаше един въпрос: Кой е родоначалника на евреите? Аз искам да попитам къде в учебниците по История за 7 клас пише какво е значението на думата ''родоначалник'' или къде е споменато: Родоначалник не евреите е Аврам ?