.
Отговор в тема
Страница 115 от 134 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 3345
    Охх..ужасно беше външното оценяване днеска По география имам 15 точки, а по история 12 Някой знае ли за колко е това?

на нас в училище ни казаха новата скала и за 5 ми трябват 13 точки, а аз имам 12 пффффффффффф
    до sweet_girl_98 - с 15 точки по география - 5
    - с 12 точки по история (като мен) - 4

Дано да е така скалата.Получава ми се :
    история - 5
    география - 5

от това съм доволна и дано наистина ми е такава оценката.

Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Дано да е така скалата.Получава ми се :
    история - 5
    география - 5

от това съм доволна и дано наистина ми е такава оценката.
    да имах теоята 5-ица по история, добре че господина ни е много готин и сигурно , въпреки четворката, пак ще ми пише 6 за годината

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Имам една грешка по история и две по география. Идеално ми е. По историята беше важно, а не съм си давала зор.

едит: от миналата година при 2 грешки по география се пишело 5ца, сега не знам. Ще видим, стига сте гадали, само се стресирате допълнително. И без това вече е минало - каквото сте направили, това е, няма да го промените.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Забелязахте ли днес на НВО-то под "МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
    ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ" имаше място за номер в клас,име, пол и език,на който се говори най-често? А пък на качения в сайта на МОН тест е празно.
    Последно редактирано от edito98 : 05-29-2012 на 14:47

Пуу..и аз имам 12 точки по История :@@@@

География, история
    максимален брой 18 точки
    Оценка Точки
    2 0-5
    3 6-7
    4 8-11
    5 12-16
    6 17-18

Дано имате хубави оценки, аз яко съм се изложил..

perry_the_platypus, колко точки имаш?

Цитирай Първоначално написано от Dreams12 Виж мнението
    perry_the_platypus, колко точки имаш?
    По География - 10
    По История - 12 и всичките ми грешки са от първи раздел (където не учих) ...

Хм... аз ще имам 5 и по двете неща. Очаквах, че по география ще съм по-добре, а то се оказа друго. По история имам 3 грешки, а по география - 4. Бяха лесни, ама който не е учил... По география знаех, че ще съм объркала там, по история ми беше мъгла как съм се справила. Само се надявам по история госпожата да ми остави шест за годината. Смятам, че съм си го заслужила през тези три години. Както и да е, решението си е нейно. Ако каже, че ще ми оставя пет, ще я помоля в часа да ме изпита, ама дано да не се налага...
    Утре по АЕ изобщо не се притеснявам. Само се надявам да не ги забавят толкова, колкото днес, че много мразя да чакам. Да, ама пък така може да не караме още един час... ;D

Охх аз пък имам 2 грешки по география и цели 7 по история!Аз си знаех, че нищо не знам, ама пак...

Голям фен Аватара на thecreator
    Аз имам някъде 2 грешки по география и 3 грешки по история , така мисля .. да така. Междудругото мисля , че тази година родените деца 98 са по-малко следователно в у-та има доста места , така че шанса да влезете , където искате се вдига

5 по георгафия и 4 по история

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз не смея да проверявам Но по география ,като си сверявах с останалите, нямам грешки ...По история си открих 3-4 може би :S Каквото е ...не мога да върна времето назад и да си науча уроците

И по двете нямам грешки...пожелавам успех на всички утре по английски!
    ПП.Знаете ли скалата там?

Тестовете бяха ужасни. :X Нашия клас доста се изложихме.
    По история имам 10 точки - 4, а по география имам 13 точки - 5.
    Хайде, късмет утре на теста по английски!

Цитирай Първоначално написано от cvetityyy98 Виж мнението
    Тестовете бяха ужасни. :X Нашия клас доста се изложихме.
    По история имам 10 точки - 4, а по география имам 13 точки - 5.
    Хайде, късмет утре на теста по английски!
    Наистина си бяха гаднички,но се радвам,че успях да се справя ^^
    Надявам се,че по английски няма да се изложа,но въпреки това ми е притеснено...

Скалата по АЕ

/0 - 12/ - Слаб
    /13 - 18/ - Среден
    /19 - 24/ - Добър
    /25 - 31/ - Много добър
    /32 - 35/ - Отличен

Успех на всички утре!

Голям фен
    По география без грешка , по история с 1 ;дд
    Успех на всички за утре

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Тестовете днес бяха много лесни. ;]] Въпреки това по география малко се поизложих, имам 3 грешки. По история нямам. Успех на всички утре, въпреки че аз се притеснявам повече за четвъртък...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    /0 - 12/ - Слаб
    /13 - 18/ - Среден
    /19 - 24/ - Добър
    /25 - 31/ - Много добър
    /32 - 35/ - Отличен

Успех на всички утре!
    Благодаря ти много!!! Мислех си,че скалата е при 34-35 точки за 6...

По география 2 грешки, по история 3 грешки. Успех на всички утре! Имаше един въпрос: Кой е родоначалника на евреите? Аз искам да попитам къде в учебниците по История за 7 клас пише какво е значението на думата ''родоначалник'' или къде е споменато: Родоначалник не евреите е Аврам ?

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    По география 2 грешки, по история 3 грешки. Успех на всички утре! Имаше един въпрос: Кой е родоначалника на евреите? Аз искам да попитам къде в учебниците по История за 7 клас пише какво е значението на думата ''родоначалник'' или къде е споменато: Родоначалник не евреите е Аврам ?
    И аз т'ва се чудих, ама ме мързи да търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си