- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Dreams12,да знам .. но аз по принцип съм за 6 по английски, под 5,50 никога не съм падала .. (освен на входното, но това е др тема хД)
Без грешка по английски.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Може ли някой да ми даде скалата за оценяване на изпита по КОО ''Обществени науки, гражданско образование и религия'' ?
Не е ли от миналата година това?
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Мнения за теста днес? (:
Сравнително бързо го опаткахме, ама ще видим после резултатите![]()
На нас квесторите ни казаха всички отговори на теста по химия , по физика - учителката дойде и ни каза какво има , а по биология - нищо ..Иначе всичко беше елементарно и си подсказвахме ...тц И на 3-те теста най-много да имам 2-3 грешки
![]()
Аз оставих физиката за накрая... Отвратителна беше.Виж химията и биологията бяха леснички.Ама ме е яд, че по физика г-жата побърза да си излезе в майчинство и каза, че няма да учим планети, щото нямало да има..
На нас никой не ни подсказва, иначе аз също оставих физиката за най-накрая, мисля че химията ми беше най-лесна, надявам се да сме се справили. Да излизат отговорите вече, че нямам търпение.
Физиката беше гадна , но не прекалено - по-лесна от минали години ..
Химията беше елементарна , биологията също![]()
8т по физика, 14 по химия и 13 по биология. За колко са 8т?
Последно редактирано от SunT : 05-31-2012 на 15:31
Биология - 13 (ако не си бях задраскала вярното щеше да са 14 :@@@@@@)
Химия-15
Физика-13
Разбрах те ли? Виж те http://www.chudesa.net/%D0%B1%D0%B8%...5%D1%80%D1%82/ Това показва, че медиите знаят резултатите и на тях са и казали, къде какви грешки има и как са написани преразкази те. А на нас чак на 4 юни. Виж те http://7klas.mon.bg/ к'во пише!
13 по физика
14 по химия
14 по биология
Без нито една грешка по физика, химия и биология
Голям айляк. Само защо не ни се паднаха такива учители по история и география, щото директорката само ни натяква колко сме бързали, колко сме тъпи и тва и онова. Иначе днес отваряхме учебници, направихме теста на цялата стая. Квесторите също съдействаха по въпроса.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Имам 2 по физика,но го очаквах.
13 точки по химия
12 точки по биология
а някой знае ли скалата за оценяване
2 точки? Само?
...но във тебе като рана
"Защо?"
По английски имам две грешки. Мислех, че е една, но е отказаха две. И двете са на Listening-а. Иначе беше лесен, точно на тези въпроси се колебаех.
По физика не знам къде ми е бил акъла, имам 10 точки. о.о"
По биология и по химия нямам грешки.
Без грешка ^^