- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
На всички външни оценявания съм за 5, другото не е важно ; )
whew .. всичко мина супер ^^
вече свършиха НВО-тата , след 14 дена е 15 юни йей![]()
Офф искам вече да е 4ти.Хем ще си получа телефона, хем ще си видя оценкитеДа не говорим, че след 17 дни имам рожден ден.Оооооххх айде вече да идва...
Дали са ни някакво глупаво есе за домашно.. Каква любов на 14!?
На нас още не са ни казали резултатите от вчера. Аз предполагам, че по химия и биология ще съм добре, ама физиката може и да съм я оплескала.![]()
Божееее... Остана съвсем малко. Сякаш вчера беше 15 септември, 2005 Първият ден на първи клас.Бях ужасно притеснена. И сега ще се разделя с хората, с които съм прекарала 7 години. Направо ми се плаче... Не бяха най - добрите, но пак ще ми липсват. Скоро ще зарева. Иначе за мен края на годината е 4ти
. Е вярно имам още едно изходно, ама нищо
.
Остана толкова малко, страхотно ееее .. днес имах 5 часа, които разбирате ли бяха там по 20 минутки .. и в кой влязох, в кой не-не знаммного зарибено така, нито ни дават домашни, нито ни пишат отсъствия, нито ни се карат, че сме без униформи .. пълен релакс
![]()
: ))
На нас ни казаха оценките само от изпитите тая седмица .. ;д
Мен днеска пак ме ядосаха ужасно много.Егати скапания клас... Искам.. не - НУЖДАЯ се от 15 юни!И не искам никога повече да ги виждам.
И аз искам да се разкарам от класа ми. Има доста приятни момичета, движа се с тях, ама имам чувството, че имаме съвсем различно мислене.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен ми е все едно дали ще се разделям или не . От 5 клас съм със сегашния си клас . В началото ми беше гадно ,че се разделям със стария си клас ( от 1 до 4 ) , но се свиква . Сега ще ми е много по-лесноАз на изпитите съм се изложила само по история xD
аз пък много си обичам класа .. май съм единствената от този раздел хахах .. не честно, много се привързахме .. страхотен клас си имам .. ще ми бъде изключително гадно след 14 дни .. за капак на всичко и новия ми клас ще е някъм бъган..
Много неща.. днес ме изкараха извън нерви.Най-добрата ми приятелка движи с тия олигофрени и ме напсува, вместо да ме защити, или поне да си затрае.. щях да го оценя.След това ми заяви, че се заяждат, защото аз съм била неприятелски настроена! Че те са пълни нули, какво приятелство да искам с тях!? Те ме тормозят от 5 клас.. Да не говорим, че трябваше да купувам подарък на една фр, а той се оказа същия като на оная най-добра приятелка.. и телефона, който си бях харесала, се оказа разочарование на живо.. Днес е отвратителен ден и откакто съм се прибрала ревах 2 пъти.От силното натискане имам спукани капилярчета на долните клепачи, които изглеждат като синки.Е кажете ми, как да не искам да е 15!?
Последно редактирано от SunT : 06-01-2012 на 20:58
Уфф..милата. Все пак "Много хубаво, не е на хубаво", трябва да има и такива дни.
Постъпката на "приятелката" ти е ужасна и непристойна.
Ако живеехме в един град, бих те поканила вкъщи, за да ти оправя настроението и да хапнем по един сладолед
Но сега ти пращам онлайн прегръдки))
Сори SunT, и аз съм имала ужасни дни с моя клас, но когато е забавно с тях е супер готино, невероятно! Просто не винаги знаят кога да спрат. Иначе кой телефон си хареса, че се разочарова?
Samsung galaxy nexus, но се оказа, че дори не мога да го управлявам с 1 ръка.Иначе е страхотен, но се убедих, че е прекален за един тийнейджър, на който му предстои да пътува през цяла София с тази тухла в джоба.
Съжалявам SunT.. всеки им такива дни и това ще мине, вдигай главата и изобщо не мисли за онези олигофрени, пък това с телефона .. явно е трябвало да стане така![]()
Ееей, я по-ведро. Всички имаме проблеми, ако всички се тръшкахме така, какво щеше да стане? Да не ти пука. Как може да се ядосваш за телефон? Остави го и това момиче, явно не знае какво иска, не е дорасла достатъчно на акъл. Ще срещнеш нови хора, ще имаш ново обкръжение и ще си доволна, само имай търпение. Най-хубавото тепърва предстои.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ъхъ, подкрепям. Как може да се тръшкаш за телефон? О.о само на 14 сте, някои от вас дори толкоз нямат навършени. Тепърва ще учите, ще се запознавате с нови хора, тепърва ще ви забиват нож в гърба. Какво сте седнали да се оплаквате? Теглиш му една майна, и продължаваш дъ фък напред.
Благодаря виНе се тръшкам, просто го исках отдавна и се разочаровах.През целия ден имах много емоции и затова може би е прозвучало така.