.
Отговор в тема
Страница 118 от 134 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120121122128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 3345

13 точки по Физика, 14 по Химия и 11 по Биология. Брутално зле ;/

Повече от фен Аватара на bwef
    На всички външни оценявания съм за 5, другото не е важно ; )

Аз на всички без английския (там съм се изложила) съм за 5

whew .. всичко мина супер ^^
    вече свършиха НВО-тата , след 14 дена е 15 юни йей

Офф искам вече да е 4ти.Хем ще си получа телефона, хем ще си видя оценките Да не говорим, че след 17 дни имам рожден ден.Оооооххх айде вече да идва...
    Дали са ни някакво глупаво есе за домашно.. Каква любов на 14!?

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    На нас още не са ни казали резултатите от вчера. Аз предполагам, че по химия и биология ще съм добре, ама физиката може и да съм я оплескала.

Божееее... Остана съвсем малко. Сякаш вчера беше 15 септември, 2005 Първият ден на първи клас.Бях ужасно притеснена. И сега ще се разделя с хората, с които съм прекарала 7 години. Направо ми се плаче... Не бяха най - добрите, но пак ще ми липсват. Скоро ще зарева . Иначе за мен края на годината е 4ти . Е вярно имам още едно изходно, ама нищо .

Голям фен Аватара на wenii
    Остана толкова малко, страхотно ееее .. днес имах 5 часа, които разбирате ли бяха там по 20 минутки .. и в кой влязох, в кой не-не знам много зарибено така, нито ни дават домашни, нито ни пишат отсъствия, нито ни се карат, че сме без униформи .. пълен релакс
    : ))

На нас ни казаха оценките само от изпитите тая седмица .. ;д

Мен днеска пак ме ядосаха ужасно много.Егати скапания клас... Искам.. не - НУЖДАЯ се от 15 юни!И не искам никога повече да ги виждам.

Question

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Мен днеска пак ме ядосаха ужасно много.Егати скапания клас... Искам.. не - НУЖДАЯ се от 15 юни!И не искам никога повече да ги виждам.
    Какво се е случило?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И аз искам да се разкарам от класа ми. Има доста приятни момичета, движа се с тях, ама имам чувството, че имаме съвсем различно мислене.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    На мен ми е все едно дали ще се разделям или не . От 5 клас съм със сегашния си клас . В началото ми беше гадно ,че се разделям със стария си клас ( от 1 до 4 ) , но се свиква . Сега ще ми е много по-лесно Аз на изпитите съм се изложила само по история xD

Повече от фен Аватара на bwef
    Цитирай Първоначално написано от shakalaka Виж мнението
    Божееее... Остана съвсем малко. Сякаш вчера беше 15 септември, 2005 Първият ден на първи клас.Бях ужасно притеснена. И сега ще се разделя с хората, с които съм прекарала 7 години. Направо ми се плаче... Не бяха най - добрите, но пак ще ми липсват. Скоро ще зарева . Иначе за мен края на годината е 4ти . Е вярно имам още едно изходно, ама нищо .
    взе ми думите от клавиатурата ..

аз пък много си обичам класа .. май съм единствената от този раздел хахах .. не честно, много се привързахме .. страхотен клас си имам .. ще ми бъде изключително гадно след 14 дни .. за капак на всичко и новия ми клас ще е някъм бъган..

Цитирай Първоначално написано от Dreams12 Виж мнението
    Какво се е случило?
    Много неща.. днес ме изкараха извън нерви.Най-добрата ми приятелка движи с тия олигофрени и ме напсува, вместо да ме защити, или поне да си затрае.. щях да го оценя.След това ми заяви, че се заяждат, защото аз съм била неприятелски настроена! Че те са пълни нули, какво приятелство да искам с тях!? Те ме тормозят от 5 клас.. Да не говорим, че трябваше да купувам подарък на една фр, а той се оказа същия като на оная най-добра приятелка.. и телефона, който си бях харесала, се оказа разочарование на живо.. Днес е отвратителен ден и откакто съм се прибрала ревах 2 пъти.От силното натискане имам спукани капилярчета на долните клепачи, които изглеждат като синки.Е кажете ми, как да не искам да е 15!?
    Последно редактирано от SunT : 06-01-2012 на 20:58

Smile

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Много неща.. днес ме изкараха извън нерви.Най-добрата ми приятелка движи с тия олигофрени и ме напсува, вместо да ме защити, или поне да си затрае.. щях да го оценя.След това ми заяви, че се заяждат, защото аз съм била неприятелски настроена! Че те са пълни нули, какво приятелство да искам с тях!? Те ме тормозят от 5 клас.. Да не говорим, че трябваше да купувам подарък на една фр, а той се оказа същия като на оная най-добра приятелка.. и телефона, който си бях харесала, се оказа разочарование на живо.. Днес е отвратителен ден и откакто съм се прибрала ревах 2 пъти.От силното натискане имам спукани капилярчета на долните клепачи, които изглеждат като синки.Е кажете ми, как да не искам да е 15!?
    Уфф..милата. Все пак "Много хубаво, не е на хубаво", трябва да има и такива дни.
    Постъпката на "приятелката" ти е ужасна и непристойна.
    Ако живеехме в един град, бих те поканила вкъщи, за да ти оправя настроението и да хапнем по един сладолед
    Но сега ти пращам онлайн прегръдки ))

Благoдаря ти.. (hug)

Сори SunT, и аз съм имала ужасни дни с моя клас, но когато е забавно с тях е супер готино, невероятно! Просто не винаги знаят кога да спрат. Иначе кой телефон си хареса, че се разочарова?

Samsung galaxy nexus, но се оказа, че дори не мога да го управлявам с 1 ръка.Иначе е страхотен, но се убедих, че е прекален за един тийнейджър, на който му предстои да пътува през цяла София с тази тухла в джоба.

Съжалявам SunT.. всеки им такива дни и това ще мине, вдигай главата и изобщо не мисли за онези олигофрени, пък това с телефона .. явно е трябвало да стане така

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ееей, я по-ведро. Всички имаме проблеми, ако всички се тръшкахме така, какво щеше да стане? Да не ти пука. Как може да се ядосваш за телефон? Остави го и това момиче, явно не знае какво иска, не е дорасла достатъчно на акъл. Ще срещнеш нови хора, ще имаш ново обкръжение и ще си доволна, само имай търпение. Най-хубавото тепърва предстои.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ееей, я по-ведро. Всички имаме проблеми, ако всички се тръшкахме така, какво щеше да стане? Да не ти пука. Как може да се ядосваш за телефон? Остави го и това момиче, явно не знае какво иска, не е дорасла достатъчно на акъл. Ще срещнеш нови хора, ще имаш ново обкръжение и ще си доволна, само имай търпение. Най-хубавото тепърва предстои.
    Ъхъ, подкрепям. Как може да се тръшкаш за телефон? О.о само на 14 сте, някои от вас дори толкоз нямат навършени. Тепърва ще учите, ще се запознавате с нови хора, тепърва ще ви забиват нож в гърба. Какво сте седнали да се оплаквате? Теглиш му една майна, и продължаваш дъ фък напред.

Благодаря ви Не се тръшкам, просто го исках отдавна и се разочаровах.През целия ден имах много емоции и затова може би е прозвучало така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си