.
Отговор в тема
Страница 119 от 134 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120121122123129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 3345
    Здравейте, как е при вас..? Нямам търпение да дойде 4!!! Вие и вашия клас ще ходите ли някъде на екскурзия..?

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Ние днес ходихме до Велико Търново Беше страхотно ! Все пак за последен път заедно :S И аз нямам търпение до 04.06 ...ще се побъркам ;D

Голям фен Аватара на wenii
    За жалост няма да ходим никъде, като за последна година иначе ставаме трима .. и аз нямам търпение да дойде 4-ти .. ще се побъркаааам :X
    : ))

Аха, ние тази година на 9, 10 и 11 юни ще ходим на екскурзия до Велинград, Батак и Хисаря Така да ви питам да се местя ли в друго училище сега след 7 клас. Значи аз съм от малък град, но е близо до голям на около 20 мин. път, това е Плевен. Няколко човека от нашия клас ще се местят около 4-5, а от другия клас 3-4. И това значи, че ще ни съберат 2 класа и ще бъде много гадно . Но от друга страна всеки ден пътуване, нови хора и ...... Моля ви помогнете да реша

Ти кое искаш повече ?

Може би да уча в големия град-Плевен. И поточно в МГ-то

Повече от фен Аватара на bwef
    ама между какво точно избираш, какви са двете училища, с какви специалности искаш да бъдеш ?

Йо~ Днес гледам - една съученичка качила снимка на целия клас и като чета коментарите отдолу... До четвърти клас бяхме най-страхотния клас! Бяхме много задружни и приветствахме новите ученици с отворени сърца. А когато някой си тръгнеше, на всички ни беше много мъчно за него. Обаче от пети клас всички изведнъж много "пораснаха", появиха се едни интриги и лицемерщини, а и класната ни така и не застана зад нас и не се опита да ни събере пак като клас. Последните три години бяха жив ад през по-голямата си част. Но с тях имам уникални спомени, които никога няма да забравя. Ще се постарая да запомня дори хората, които старшно много ме разочароваха накрая, със добро. Защото ако трябва да сравнявам моментите, в които ми е идело да ги изтребя, и тези, в които са ме карали да се усмихвам, вторите са доста повече. Гадно ми е само, че не успяхме да се сдобрим и поне накрая да бъдем пак един клас... Ох, баси, тия идиоти ще ми липсват...
    Както и да е, разчувствах се :')
    На екскурзия няма да ходим, но някои от нас ще отидем с а и г клас.
    По история госпожата ме назначи за отговорник на един проект за армията в Древен Рим, което ми дава основанието да смятам, че няма намерение да ми остави 5 за годината. Сега ще се потрудя и ще си заслужа оценката с него. ^-^
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Съгласна съм с bwef, ако атематиката наистина те влече или някоя от специалностите, отиди в Плевен.

Ух, утре е 4-ти .. Ужас !!! Нямам търпение резултатите да излязат, много ми е напрегнато и ... Уф
    А доколкото екскурзия с класа - да, ще ходим на 15, 16 и 17 .

Ivan , ако бях на твое място , бих предпочела да уча в Плевен. А и щом и ти искаш там, решено е . Ще получиш по-добри знания . Ще си намериш нови приятели, сигурна съм .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Утрее...изпитвам противоречиви чувства - любопитство за оценката и евентуално съм ужасена, защото знам г/д каква ще е.
    Ние ходихме на екскурзия за 2 дни през април - Плевен, Ловеч, Троян.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Оххх, честно да ви кажа не знам :Х. Може би ще се преместя, от моя клас около 4 човека ще ходят в Интелекта в Плевен, 1 в езиковата и един в спортното. Ако не се преместя ще остана само с ..........., което ще е гадно. Моето училище- СОУ ''Христо Ботев'' няма някви профилирани паралелки след 7 клас. След 8 клас има ПРОФИЛ с ИТ, БЕЛ и Англ. език.

В МГ-то ако се местя ще е 1. Профил: природоматематически , проф. предмети: математика, география, информатика с интензивно изучаване на Английски език или 2. Профил: природоматематически , проф. предмети: математика, физика, информатика

Може да се преместиш само с един, но не забравяй, че в МГ ще срещнеш и много нови приятели. Пък и профилите там звучат по - интересни.

Обмисли си хубаво решението, че да не съжаляваш после .. иначе щом искаш в Плевен, давай

Ох, леле...утре е 4

Ей сладури, знаете ли къде точно ще мога да си разбера резултатите от НВО-то утре? ;*
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

благодаря много

Ох, аз пък имам да правя есе. Класната е голяма мърша, не мога да я понасям >.<

Есето ни е на тема "Граници" и си нямам на идея к'во да пиша, но трябва да го направя, защото точно на края 2-ка не искам. Ако го направя, може и 5 да ми остави за годината.. знам ли. Ще пробвам нещо, ама к'вото стане. Уж съм литературна личност по зодия, ама нещо ..

И аз нямам търпение да дойде утре, но като знам, че ще ни лепят резултатите на таблата и цялото училище, ще ги гледа и лошо ми става.. :X

И ние имахме за домашно есе, слава богу не стигна до моето офф изобщо не ми се ходи утре... искам само заради резултатите, иначе ми иде да се скрия някъде...

Утре към колко часа ще са ясни резултатите? И ще ги залепят в даскало утре ли?

И аз тъкмо щях да питам някой дали знае към колко часа ще излязат ..

За даскало не знам, ама на сайта знам за след 16...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си