- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аз съм 98 :Д ама ще съм 8-ми клас...Първоначално написано от Tiin
![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
Еее има си и изключенияПървоначално написано от LittleLier
![]()
![]()
Aз съм тука бе ;д ... Сега съм решила,че ще си дупча веждата. Днеска или утре ще ходя да си купувам обицата. Майка ми не ми дава,ама мен много много не ми дреме. Щяла да ме остави при баба ми и дядо ми да живея. О божее уплаши ме. Ще я видим нея като си сложа обицата ;дд![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз исках пиърсинг на пъпа...майка ми ми дава,но баща ми категорично НЕ...пфф така или иначе след 2-3 години сама ще си направяПървоначално написано от bebzgirl
(поне да стана на 16)
П.С-Пусни твои снимки...
Недейте си слага още.
И аз бях миналата година по същия начин-бях тотално навита след като ми минат изпитите да си сложа обеца на езика,но в последствие се отказах.
Изрових целия интернет за абсолютно всяква информация.Ще ви омръзне идеята.^^
Иначе,ако си много навита-давай.Пак можеш да я махнеш после : )
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз и на езика искам много,но там много ме е страх.Първоначално написано от awesomesheepy
Ейй още един фен на Skins <3
Ето ми го фейса направо http://www.facebook.com/wikkieee![]()
Иначе сега една фр. дето има и на пъпа и на веждата ми разясни нещата и ще ходим утре с нея да си избера обичка,и сигурно в петък ще ме продупчат.Иначе спомена (понеже 2 пъти са я дупчили на пъпа) че там (на пъпа) МНОГО боляло ;д ...
бях длъжна да ти кажа все пак да си подготвена. Иначе кво е тва време бе МАМКА МУ !! ;хх ... лято еЕ !
БТВ току що ме разубедиха за обецата,и не съм сиг дали да си правя. Пък и на всичкото отгоре майка ми голям проблем взе да ми прави ...![]()
От къде те имам в приятели??
Бахти и лятото.Все едно е зима навън :X
Казах ти.Първоначално написано от bebzgirl
Изчакай по-хубаво 1 година поне.^^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Еми и аз не знам откъде ме имаш.Иначе днеска ме заболя корема от смях. И то не от нещо конкретно ами все простотий ;д
![]()
Абе хора някой зн дали е яко в Джон Атанасов!!!![]()
![]()
Е какво купонче като купонче .. музиката и танците на МАХ .. беше великоПървоначално написано от Tiin
.. РАЗЦЕПИХМЕ СЕ !
![]()
Иначе ми е тоОлкова скучно .. все едноо и също се повтаря .. аре да идва 15 септември ..![]()
абе я пишете как е в Джон Атанасов плс....
Btw честита ни 20 страничка...Хайде бе хорааа пишетеее
Много бързо минаваПървоначално написано от Tiin
Или може би на мен ми се струва, защото по цял ден само учене![]()
Какво да пишем .. за 5-6 път да го повторя адски тъпоо ми минава ваканцията ..Първоначално написано от Tiin
![]()
![]()
![]()
Не искам да мисля за това къде искам да уча и за седми клас , но само това ми е в главата и всеки ден си меня мнението .. пфф още седми клас не е дошъл .. всичко предстоИ ..![]()
Не съм започвал да чета книга.. имам домашно по ЗИП математика .. ама супер много ме е хванал мързела
![]()
![]()
![]()
Кажете вие към какъв вид училище сте се насочили ( ако сте мислили за това )
Ам нещо с език. Френски или английски искамПървоначално написано от Graffa
![]()
Оххх влюбих се в тази рокличка http://www.wholesale-dress.net/hot-s...-g1335723.html . Вие иначе какво правите?
СДнеска беше СУУПЕР деня <3 ... ох аз съвсем си развалям режима с тоя компютър до 3-4 амаа сяя ... ;х