.
Отговор в тема
Страница 120 от 134 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    ооо .. стига де .. надявах се да е по-рано примерно сутринта .. проверени са отдавна, освен, че чакахме 4-ти, сега и даден час ..
    : ))

оххх нямам и представа как ще спя... направо искам да си тоя вкъщи и да рефрешвам страницата докато не излязат. Нищо, поне си намерих ново сериалче и ще се занимавам цял следобед Иначе ще ходя на даскало, но не с желание. Пък и имам бележки по домашни причини, може да изпусна първите два - три часа Е късно е да пожелавам късмет, но дано всички да имате 6

Успех утре!!! Дано всички имаме само шестици и високи резултати!

Ох, аз пък съм втора смяна и съвсем ще се побъркам, както и имам 7 часаа .. ще си разбера резултатите най-рано към 19:40-50 :X:X ии успех на всички

Цитирай Първоначално написано от wenii Виж мнението
    Ох, аз пък съм втора смяна и съвсем ще се побъркам, както и имам 7 часаа .. ще си разбера резултатите най-рано към 19:40-50 :X:X ии успех на всички
    О,и аз съм втора смяна...направо ще полудея...

много е гадно така ..

Цитирай Първоначално написано от wenii Виж мнението
    Няма ли първо да ги кажат в училище и да изнесат списъци?

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Няма ли първо да ги кажат в училище и да изнесат списъци?
    По едно и също време сигурно ще ги пуснат и в нета,а и ще ги изкарат в даскало...

Мне съм наясно, но си мисля, че първо ще ги пуснат в сайта..

Ще видим утре явно...вълнението ще да е голямо.

Ужас, т'ва дето ги изкарват на списъци е супер гадно, защото при нас ги изкарват баш на вратата и всеки, който мине ги вижда .. ;д

Ами те в МОН доколкото разбрах имат работно време след 15,30 ли там или 16.. нещо такова, не сутринта.Гадно, но факт.Аз очаквам към 5-6 час вече да ги има на таблото... Ще видим.

Аре бе,споко,к'вото сме направили-направили сме го.Колкото и да се притесняваме,нищо не можем да се променим.Стига сте се филмирали.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

аз съм сигурен, че имам само 5 и 6, повече ме притеснява да нямам анулирана работа по БЕЛ, защото не били квесторите сложили някакъв знам отдолу на беловата

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    ооф леле чак в 16 :X:X:X аз съм първа смяна, дано да ги разлепят възможно най-рано тези списъци, ама не знам защо и аз мисля, че първо ще ги публикуват в сайта и после ще ги разлепят... много ми е напрегнато! дано да имам оценките, които мисля, че ще имам, : 4,60 по математика и 5-5,50 по бел!!!!
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Ох, аз пък съм втора смяна. Сутринта към 11 съм на пиано и ще мина да видя дали са ги залепили на галерия "Май" (така наречената "стена на плача" ;д) Аз не че имам кой знае какъв избор, искам не искам, все оттам ще мина ;д Ако не, след училище ще отида. Ще измоля някоя приятелка да дойде с мен ^-^

Сега се притеснявам повече дори и от деня на самия изпит |( Много ми е напрегнато за тези оценки - особено по български, защото си нямам идея какво ще ми пишат на преразказа ;( Е, остава да чакаме до 16:00часа да излязат резултатите. Пожелавам ви да имате отлични резултати .

dreamer27, определено и аз се притеснявам много повече сега, отколкото в деня на самия изпит :хх

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Няма смисъл да се притесняваме . Каквото сме направили - това е ! Аз днес по изключение съм 2-ра смяна . Като се върна трябва вече да са излезли резултатите

Голям фен Аватара на thecreator
    Чакате ли ги? Чета по други форуми -бг мама, представяте ли си какво им е на тях в момента, както и да е , в най-различните градове по различно време , но според мен би трябвало в цялата страна все пак.Пишат , че ще излизат в 18. 00 други към 16 , в някое си у-ще казали след 12 , старшно нещо е :Х КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!

Ужас, днес ще ни измъчват до последно. :X

СЪОБЩЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
    4 юни 2012 г.

Във връзка със зачестилите запитвания относно обявяване на резултатите от националното външно оценяване за учениците от 7. клас, информираме всички заинтересовани страни, че резултатите ще бъдат публикувани след 18,00 часа на страницата на МОМН.

CHILL OUT! ...

СЪОБЩЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
    4 юни 2012 г.

Във връзка със зачестилите запитвания относно обявяване на резултатите от националното външно оценяване за учениците от 7. клас, информираме всички заинтересовани страни, че резултатите ще бъдат публикувани след 18,00 часа на страницата на МОМН.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Късмет на всички ! И както споменаха преди мен, няма смисъл да се притесняваме , нищо не можем да променим А да ви питам вие ще имате ли прощална вечер или така наречения "бал" ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може и да имаме, ама нищо не сме уточнявали, а като си знам организациите...нищо чудно да минем без.
    И аз не съм на 100 % спокойна, ама се опитвам да се докарам до прилично състояние. Само се чудя дали утре да ги видя или вечерта да отида до училището..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си