- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Виж ги още в18:00 в сайта, няма смисъл да се разкарваш до училището ти.
тук има резултатите http://priem.bg/
Ааа, ЙЕС бейби
Български език и литература - 5.679
Математика - 5.304
Последно редактирано от Dreams12 : 06-04-2012 на 13:56
Проверявайтееееееее, пуснаха сайта!!!! Няма да ходя до даскало.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
БЕЛ- 5.839
Математика- 4.857
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
БЕЛ 5.232
Мат 4.929
и тва при положение, че отидох без да уча, много съм доволнааааа
а аз като не си знам ЕГН-то ? :X
Edit:
Математика - 4.696
БЕЛ - 5.054
Последно редактирано от anonymousx : 06-04-2012 на 14:39
Виж си го от бележник, лична карта, служебна бележка... Толкова ли не можете да запомните 4 цифри?
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak до сега не ми е трябвало, а нито едно от тези неща ги нямам (в класната са)
български - 5.589
математика - 5.768
Много съм доволна от резултатите !!! Купон ще вдигна![]()
![]()
![]()
Съжалявам за двойния пост, но някой знае ли мин. бал за ЕГ Пловдив?![]()
Аз имам 5.018 по БЕЛ,а по математика 4.054.Искам да попитам (за тези които са от Варна) дали може с 29 бал (там някъде се очертава да имам) да вляза в 4 ЕГ с френски или испански няма значение?
Олее .. моята приятелка, която е по - добре от мен по математика, има по - слаба оценка от мен и доста се е поизложила като гледам. Как да си кажа оценките, понеже ме попита? :/ Понеже ще ѝ стане много гадно..
Благодаря и дано
Ще видим, може и да не ѝ кажа нищо.. Казах ѝ, че не си знам ЕГН-то и после ще проверя. (:
Аз искам да уча в ПМГ с 4 профилиращи предмета :
1.Биология
2.Химия
3Английски
4.Инф. технологии
класът е Биология с английскиа за ученето в 7 клас направо не ми се мисли сега съм 6 и всеки ден имаме тест по нещо ;(
Отвратително . БЕЛ - 5.411 , а математиката - 4.536 ... Никва френска , няма смисъл дори да я пиша , при бал 30.894 ... Май в 18то ще влизам .. Някои съвет ?
http://prikachi.com/images/912/4852912r.png Въобще не съм доволна. Очаквах над 5,50 по БЕЛ. Но нищо. Като ви гледам вашите резултати се комплексирам.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън