- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ами да, кофти е, но ще го преживея. Все пак живота ми няма да спре дотук. И все пак ми е гадно.. ;д
По БЕЛ - 5,375
По математика - 5.214
Доволна съм . Все пак за ГПЧЕ Плевен ...Мисля ,че ще ме приемат . Не ме е яд ,че не съм се справила по-добре . Просто толкова съм знаела![]()
Моят бал е 33,57Като цяло съм доволна, въпреки че можех и повече.. мисля да влизам в 1ЕГ Варна
![]()
По БЕЛ - 5. 734 (sun)
По матеатика - 5.312 - уж ми беше по - силна от БЕЛ, но съм супер доволна! В даскало никога не са ме имали за кой знае какво и се радвам, че ги опровергах.
Едит : Зайче спокойно, много неща играят като фактори на тези изпити.
благодаря на всички, които ми съчувстват. Много сте мили, оценявам го.![]()
Да и аз очаквах като съм с 1 грешка да имам повече, обаче не знам тия провереряващи кво толкова са гледали ?
БЕЛ - 5,768
Математика - 5,821
Бал за ПМГ биология с английски - 35,231
По математика има едно момче от ПМГ с 6,000 общо... аз от първия модул имам толкова, но от втория имам 5,642 (или поне аз толкова го смятах ;д) но пък по БЕЛ съм го издухала ;дд
Много си се радвам на успеха, защото е един от най-високите в града и знам, че сама съм си го изкарала! (защото имам много съученици, които така са преписвали... ;х)
Казаха ли ви литературата за 8 клас? Ще учим Смирненскиииии ;д Голяма съм му фенка на него ;д Той ми е любимият автор, много се надявах да го учим.
Зайче, горе главата! Каквото било - било, няма как да го оправиш, така че няма смисъл от големи драми. И това ще мине. Така или иначе гимназията няма чак такова значение. Все още имаш шанс да се стегнеш и после като завършиш едно хубаво висше, никой няма да може гък да ти каже![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Хора направо съм разтресена!Очаквах по-високи оценки:
БЕЛ-5,60
Математика4,64
Бррррр какво да кажаа ;хх Балът ми е 32,5.Искам да уча в ЕГ"иван Вазов"-Пловдив.Според вас ще ми стигне ли балът?Бтвв някой за тамм ??
Моля ви се някои да ми каже нещо за 18то Уилям Гладстон ? Чух хубави неща , след това лоши и вече не знам какво да мисля . И има ли някаква възможност да падне малко минималният на 9 ФЕГ ?... Моля отговорете .
9 фег е страшно тежка гимназия и после няма реализация с френски.А 18 е доста екзотично, но не ми се вижда хубаво.Макар че много бих искала да науча такива езици, не бих се набутала там.
Ако има някой за ЕГ"Иван Вазов" да пише лично) успехче на всички , а иначе бала ми е 33,108.... изложила съм се ,но здраве да е
![]()
Последно редактирано от blackdiamondd98 : 06-04-2012 на 20:28
Никой ли не иска да влиза в Испанската ;д Само за Френската и 18то чета... Иначе мене ако ме питате (посещавал съм часове и в двете училища - ФЕГ и 18то), 18то е много грешен избор, ако искате да научите все пак нещо, ако искате да заебете всичко, е перфектен, но не си струва да си преебавате живота заради мързел![]()
BOY