- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Е, моята не е в плик. Надявам се да не си помислят, че съм писала нещо допълнително...
Хора, честито завършване..!!! Надявам се да имате отличен успех!!! Аз имам по всичко 6.00. Искам да ви питам за Математическа Гимназия трябва ли медицинско?
![]()
Навсякъде трябва медицинско.
Аз пък сега разбрах, че за записването на желанията трябва и копие от акта за раждане... тъпа работа. Явно ще трябва утре да ги записвам.
АЗ искам да знам какво трябва да чета през лятото !! може ли да ми пратите списък
Не трябва медицинско освен ако не кандидатстваш в професионална гимназия, иначе аз също завърших със 6.00, ще си празнуваме довечера от 20:00ч, честно казано не ми се ходи, но вече съм платила и няма как да не отида ..
Ох, не мога да разбера - кое се води техническа и кое - професионална гимназия? Например математическите/природоматематическите и езиковите какви се водят?
Иначе за медицинското може и така да е, няма да споря, защото май нещо не съм разбрала за какво става въпрос. Аз знам за медицинските картони, които ни ги дават от училище, че са към документите, които трябва да се подадат при записването в съответната гимназия (или поне аз така съм разбрала...)
Ъх, както винаги съм много неосведомена и чак сега разбрах, че няма да уча биология и химия още от 8 клас, а чак от девети... това ще бъде тъпо. Но пък от друга страна ми нараства интереса и нетърпението към 9 клас - хем втори език (и запознанство с нови хора, защото няма да сме всички от един клас), хем биология и химия... бът уатевър ;д
Аз знам, че за НТБГ и НФСГ трябва медицинско и си взех.
@BloodyDreamer, утре училищата не работят и не знам как утре ще се записваш, работят в неделя от 9 до 15 или чак в понеделник от 8 до 18къде ще кандидатстваш?
Не знам, Божко (бодигарда ;д) ми каза, че може и утре... (в нашето училище става записването). Пък нищо няма да ми стане да се разкарам, на две крачки ми е ;д
Смятам да кандидатствам в Сливен, ПМГ - паралелка биология с английски (и усилено изучаване на химия) ^^
Утре от 12 ще ходим на пицария с класа. Днес подарихме на класната пръстен (защото обожава злато) и тя се разплака... стана ми гадно, защото мнението ни за нея хич не беше хубаво, ама колкото и да е, класна ни е. За три години се е привързала към нас, а и ние към нея (колкото и да не го признаваме...)
Ох,всичко минаЧак сега се прибрах
Ходих да се запиша с мама ,ама то голямо мотаене беше ;d Но все пак се оправихме. По всичко имам пълно 6 и съм сигурна ,че ще ме приемат в ГПЧЕ с немски и английски. Имам въпрос - В 9 клас освен история дали ще се учи и нещо друго на немски (т.е на 1-вия език,който се учи само в 8 клас ..без 2-рия ;d ) Предполагам ,че за всичко езикови е така
![]()
Олеле... още не мога да го повярвамСлед целия песимизъм, който ми се беше насъбрал, сега ми олекна малко.Още обаче се чувствам сякаш в понеделник пак ще съм на даскало
Имам 2 5ци в дипломата и всичко друго 6.Всичко са ми дали, на 18ти ще ходя за лична карта (йей, заветния 17ти дойде!!) и да се запиша.Днес бяхме на пицария с част от класа.Не беше лошо, но и.. беше скучно честно казано.Само едно момче подари цвете на класната.Малко ми е гузно, но за тия 3 години нито ние я обикнахме, нито тя нас.Е.. каквото било, било.
Една от съученичките ми днес имаше рожен ден ^_^ Ох, дано влезе там, където иска!Бонбоните така се бяха разтопили, че накрая няколко човека + рожденничката се мажеха с шоколад по лицата![]()
Аз съм в дилема как точно да си редя желанията. 99% е сигурно, че ще ме вземат от 1 класиране на 1 желание, защото миналогодишния бал е бил с няколко единици по-нисък от моя (за НТБГ става въпрос).И.. да.Ще си пиша нещата в гнездото, защото нещо не мога да схвана как точно се попълват.
BloodyDreamer много ме кефят мненията ти.Винаги са романи, но като ги почна ми става интересно и ги дочитам винаги![]()
SunT мерси -le hugs- аз пък по едно време бях решила, че доста отегчавам с безкрайното си плямпане (предимно на глупости, които не са чак толкова свързани с темата ;D), а после сметнах, че не ми пука и продължих все така да дърдоря lol
оо BloodyDreamer и мен много ме радват романчетата ти, чета ги с интерес![]()
!
: ))
и на мен са ми много интересни :д иначе ние не се организирахме и не ходихме никъде..класната е егати и човека питаме я да ххарактеристиките тя вика не съм ги писала няма и да ги пиша...е после каза,че тея дни ще ни ги даде..:хх обаче тя нито иска да ни заведе на екскурзия,нито нищо...миналата година я канихме в едно заведение в града тя вика : вие луди ли сте как ще ходя в тая мазна закусвалня...абе направо :ХХ обаче аз и още три момичета от моя клас ходихме в дъ мол :д и си искарахме супериначе...някого от вас ще кандидатства ли в 2 АЕГ ?
Аз нямам медицинско, а като знам колко бавно ги изкарват, ще пропусна сроковете.. >.<
медицинско се вади точно за 5 минути при личната лекарка срещу 10 - 15 лева![]()
Успокоихте ме ^^ така се бях панирала .. :/
Аз завърших с 5,15 .. можеше и по - добре, но нищо.. ;д
Добре, последно какви документи трябва да се носят на записването? Ако може някой да ми обясни подробно, явно пак съм неиформирана...![]()
• Оригинал и копие на удостоверението за завършен VІІ клас.
• Оригинал и копие от медицинско свидетелство ( само за кандидатстващите за специалности от професии).
• служебната бележка за оценките от положените приемни изпити за сверяване на вписания входящ номер.
След сверяване, оригиналите се връщат.
BG Mamma
На мен пък ми искаха и копие от бележката с оценките. Не знам защо.
При нас също мина хубаво. Раздадоха ни удостоверенията и характеристиките. За трета поредна година не завършвам с пълна шестица, заради физическото, но вече спрях да се ядосвам заради това, а и госпожата ми по АЕ ми даде утешителна награда ;дд. Отидохме с няколко момичета и момчета в мола да гледаме "Мъже в черно 3". Въпреки че не си харесвах класа, сега осъзнавам колко ще ми липсват. ;(
За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?