- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Олее супер много се притеснявам за предстоящия 7 клас![]()
![]()
![]()
Вие какво правите?
Дневниците на вампира.Първоначално написано от Tiin
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Идвам от темата на 8 клас със съвети, макар че още е рано
1. Подреждайте желанията си, както вие ги искате, не се водете от баловете
2. Само с материала от училище не става - трябва да се готвите допълнително!!!!!
3. Съветвам ви по български да правите повече преразкази, а не съчинения, есета и т.н. - едва ли ще променят формата
4. Бъдете спокойни около изпитите - притеснението ще ви изиграе лоша лъжа
5. Учете най-много по БЕЛ и МАТ - другите предмети не са толкова важни
Ииии май това е![]()
До Септември съм сигурна,че ще има повече хора. Просто сега всички са някъде. Иначе ох тея жеги ме изтощават на МАКС ... БТВ днеска си взех АДСКОТО портмоне !!![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Мале навън е ужасна жега.Не се търпи.
Сега съм на село. (малко на спокойствие)
Преди малко изчистих и такаммм....
Вие какъв стил музика слушате?
UP на темата,че отиде много назад![]()
![]()
![]()
Къде се изгубихте вие бе![]()
Всяква без народна и опера. (:Първоначално написано от Tiin
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
^ И аз така ...
Ухх много съм щастлива!! ... С един приятел ще сме заедно на морето.(той е от моя клас.) За 10 дена. Много странно съвпадение щото се засичаме в 1 град,в хотели един до друг ! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВАА !!![]()
А да. Вече започвам да преодолявам любовтта си към тоя боклук и всичко взима да се нарежда !
ЕЕ браво.... Уххх,много е топло...не се издържаа....
Защо забога трябва да сме толкова малко хора![]()
![]()
... Темата затъва назад в страниците ....
Мхм и аз тва викам ... Кой гледа Supernatural ? ... Обожавам го тоя сериал !
За какво се разказва сериала?Първоначално написано от bebzgirl
Иначе аз днес изгледах 5 сезон на Скинс. И сега ще чакам да излиза 6ти![]()
![]()
Аз също сега ще съм седми клас, та, Здравейте!Аз не знам все още къде ще ме изпрати съдбата, но бях се запътила към Ана Маи, ама чувам все лоши мнения по училището, а пък и няма да завърша нещо много хубаво, нито да се реализирам в България.
Аз и 6-ти клас си виках, че ще уча здраво през цялата година, но накрая завърших с 5,14 ..
Е, по - високо от миналата година, но.. И ще кажа на майка ми да ми дава зор да уча, че като се прибера в къщи и въобще не ми е до учене.. При вас има ли толкова гаден проблем?
![]()
Ти да не си от Пловдив?Първоначално написано от Demolina
Пфф...ами то на никой не му се учи![]()
Аз си казвам,че ще уча много в 7 клас,но да видим
... 6 клас го завърших с 5.583,а седми ще се целя да го завърша с 6.00
Първоначално написано от Tiin
Градче близо до Пловдив. ( : Аз иначе се целя 7-ми клас минимум 5,50 .. Макар, че се съмнявам силно. С тая математика. Само по Математика завърших с 4 ..![]()
Та тя математиката в 6 клас е елементарна ! ... иначе пфф ... прецаках всичко с Него,но да го погледна от добрата страна,,когато си се върна в София, имам среща с 1 момче ...![]()
Е, да .. Ако имаш хубав у-тел, който да не те кара да му правиш на пук и да не учиш.Първоначално написано от bebzgirl
Аз сега съм за 8 клас.И аз миналата година си казвах ''ще уча много'' и така нататък,но не стана точно така.Преди да почнем годината бях доста подготвена с нагласата,обаче.Първоначално написано от Demolina
Първият срок ми беше добър.А Втория вече се стегнах повечко.^^ Иначе,учете си системно.Това е най-важното.
Иначе сега доста ми липсва..беше яко като се замисля.:3
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ами аз по МАТ имах 4 за първия срок,защото не учех,но втория го изкарах с 5...
Аз сега също съм за 8 клас .. мисля ,че някъде в началото на темата ви споменах
И аз бях с една голяма мотивация ,че ще завърша с пълно 6 , ама уви ;дд .. тва което ще ви кажа е , че най-добре е да залягате ГЛАВНО над български и математика и евентуално някой разказвателен,ако училището , в което искате да влезнете включва и разказвателен . Е , разбира се , гледайте да се справяте г/д добре , всмис да не изоставяте съвсем останалите предмети ии помнете , че няма нищо трудно в изпита , стига да си знаеш и да си подготвен добре . Аз много се бях паникьосала , ама в крайна сметка си викам " абе кво толкова ... никой няма да ми гледа средното образование , ами висшето ".. така че където и да влезнете - стига да имате желание , ще си научите езика или специалността!
И в крайна сметка , без да се напъвам много много, си влязох в една наистина много добра гимназия![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Абе то на думи е лесно да си обещавам,че ще уча. Българския и Математиката ще се постарая да са 6,а за другите предмети да видим![]()
![]()
Музика
Домашна Техника и Икономика
История
Човек и Природа
География
По тези предмети въобще не уча и въпреки това имам 5 и 6ци (без да знам абсолютно нищо![]()
)Училището ми е ужасно.Едно от така да се каже най-елитните в Пловдив и там те скъсват от учене,но дано да е за добро.
Аз в 6ти клас яко се бях нахъсала,ама уви само 1 вия срок беше с хубави оценки. 2рия наредих 3 петици ... Иначе,ох дано годината бъде ''плодородна'' ;дд ... и нз просто,това даскало толкова ще ми липсва,а пък в същото време искам да отида в другото да видя какво ще е.Абе пълна обърквация.
И съвсем взех да си развалям режима. Прибирам се към 11:30.седя,седя в къщи и към 3 се събирам с фр. и излизаме отново до към 5 сутринта ... Луда работа ви казвам ...![]()
^ Я пак? Вън си от 3 до 5 сутринта?![]()
Ем да като няма кво да прая и седиме с фр. пред блока ... ;дд ... Но не съм в софия,а в кърджали в момента,при баба ми![]()