.
Отговор в тема
Страница 14 от 134 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Олее супер много се притеснявам за предстоящия 7 клас

Вие какво правите?

Град
    Пловдив
    Кажете някой як сериал?

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Кажете някой як сериал?
    Дневниците на вампира.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Идвам от темата на 8 клас със съвети, макар че още е рано
    1. Подреждайте желанията си, както вие ги искате, не се водете от баловете
    2. Само с материала от училище не става - трябва да се готвите допълнително!!!!!
    3. Съветвам ви по български да правите повече преразкази, а не съчинения, есета и т.н. - едва ли ще променят формата
    4. Бъдете спокойни около изпитите - притеснението ще ви изиграе лоша лъжа
    5. Учете най-много по БЕЛ и МАТ - другите предмети не са толкова важни

Ииии май това е

До Септември съм сигурна,че ще има повече хора. Просто сега всички са някъде. Иначе ох тея жеги ме изтощават на МАКС ... БТВ днеска си взех АДСКОТО портмоне !!
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    Пловдив
    Мале навън е ужасна жега.Не се търпи.
    Сега съм на село. (малко на спокойствие )
    Преди малко изчистих и такаммм....

Вие какъв стил музика слушате?

Град
    Пловдив
    UP на темата,че отиде много назад

Къде се изгубихте вие бе

Град
    София ;д
    Мале навън е ужасна жега.Не се търпи.
    Сега съм на село. (малко на спокойствие )
    Преди малко изчистих и такаммм....

Вие какъв стил музика слушате?
    Всяква без народна и опера. (:
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

^ И аз така ...
    Ухх много съм щастлива!! ... С един приятел ще сме заедно на морето.(той е от моя клас.) За 10 дена. Много странно съвпадение щото се засичаме в 1 град,в хотели един до друг ! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВАА !! А да. Вече започвам да преодолявам любовтта си към тоя боклук и всичко взима да се нарежда !

Град
    Пловдив
    ЕЕ браво .... Уххх,много е топло...не се издържаа....

Град
    Пловдив
    Защо забога трябва да сме толкова малко хора ... Темата затъва назад в страниците ....

Мхм и аз тва викам ... Кой гледа Supernatural ? ... Обожавам го тоя сериал !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Мхм и аз тва викам ... Кой гледа Supernatural ? ... Обожавам го тоя сериал !
    За какво се разказва сериала?
    Иначе аз днес изгледах 5 сезон на Скинс. И сега ще чакам да излиза 6ти

Аз също сега ще съм седми клас, та, Здравейте! Аз не знам все още къде ще ме изпрати съдбата, но бях се запътила към Ана Маи, ама чувам все лоши мнения по училището, а пък и няма да завърша нещо много хубаво, нито да се реализирам в България. Аз и 6-ти клас си виках, че ще уча здраво през цялата година, но накрая завърших с 5,14 .. Е, по - високо от миналата година, но.. И ще кажа на майка ми да ми дава зор да уча, че като се прибера в къщи и въобще не ми е до учене.. При вас има ли толкова гаден проблем?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Demolina
    Аз също сега ще съм седми клас, та, Здравейте! Аз не знам все още къде ще ме изпрати съдбата, но бях се запътила към Ана Маи, ама чувам все лоши мнения по училището, а пък и няма да завърша нещо много хубаво, нито да се реализирам в България. Аз и 6-ти клас си виках, че ще уча здраво през цялата година, но накрая завърших с 5,14 .. Е, по - високо от миналата година, но.. И ще кажа на майка ми да ми дава зор да уча, че като се прибера в къщи и въобще не ми е до учене.. При вас има ли толкова гаден проблем?
    Ти да не си от Пловдив?

Пфф...ами то на никой не му се учи Аз си казвам,че ще уча много в 7 клас,но да видим ... 6 клас го завърших с 5.583,а седми ще се целя да го завърша с 6.00

Ти да не си от Пловдив?

Пфф...ами то на никой не му се учи Аз си казвам,че ще уча много в 7 клас,но да видим ... 6 клас го завърших с 5.583,а седми ще се целя да го завърша с 6.00

Градче близо до Пловдив. ( : Аз иначе се целя 7-ми клас минимум 5,50 .. Макар, че се съмнявам силно. С тая математика. Само по Математика завърших с 4 ..

Та тя математиката в 6 клас е елементарна ! ... иначе пфф ... прецаках всичко с Него,но да го погледна от добрата страна,,когато си се върна в София, имам среща с 1 момче ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Та тя математиката в 6 клас е елементарна !
    Е, да .. Ако имаш хубав у-тел, който да не те кара да му правиш на пук и да не учиш.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз сега съм за 8 клас.И аз миналата година си казвах ''ще уча много'' и така нататък,но не стана точно така.Преди да почнем годината бях доста подготвена с нагласата,обаче. Първият срок ми беше добър.А Втория вече се стегнах повечко.^^ Иначе,учете си системно.Това е най-важното.
    Иначе сега доста ми липсва..беше яко като се замисля.:3
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Пловдив
    Ами аз по МАТ имах 4 за първия срок,защото не учех,но втория го изкарах с 5...

Град
    София
    Аз сега също съм за 8 клас .. мисля ,че някъде в началото на темата ви споменах
    И аз бях с една голяма мотивация ,че ще завърша с пълно 6 , ама уви ;дд .. тва което ще ви кажа е , че най-добре е да залягате ГЛАВНО над български и математика и евентуално някой разказвателен,ако училището , в което искате да влезнете включва и разказвателен . Е , разбира се , гледайте да се справяте г/д добре , всмис да не изоставяте съвсем останалите предмети ии помнете , че няма нищо трудно в изпита , стига да си знаеш и да си подготвен добре . Аз много се бях паникьосала , ама в крайна сметка си викам " абе кво толкова ... никой няма да ми гледа средното образование , ами висшето ".. така че където и да влезнете - стига да имате желание , ще си научите езика или специалността !
    И в крайна сметка , без да се напъвам много много, си влязох в една наистина много добра гимназия
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Пловдив
    Абе то на думи е лесно да си обещавам,че ще уча. Българския и Математиката ще се постарая да са 6,а за другите предмети да видим
    Музика
    Домашна Техника и Икономика
    История
    Човек и Природа
    География
    По тези предмети въобще не уча и въпреки това имам 5 и 6ци (без да знам абсолютно нищо )Училището ми е ужасно.Едно от така да се каже най-елитните в Пловдив и там те скъсват от учене,но дано да е за добро.

Аз в 6ти клас яко се бях нахъсала,ама уви само 1 вия срок беше с хубави оценки. 2рия наредих 3 петици ... Иначе,ох дано годината бъде ''плодородна'' ;дд ... и нз просто,това даскало толкова ще ми липсва,а пък в същото време искам да отида в другото да видя какво ще е.Абе пълна обърквация.

И съвсем взех да си развалям режима. Прибирам се към 11:30.седя,седя в къщи и към 3 се събирам с фр. и излизаме отново до към 5 сутринта ... Луда работа ви казвам ...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Я пак? Вън си от 3 до 5 сутринта?

Ем да като няма кво да прая и седиме с фр. пред блока ... ;дд ... Но не съм в софия,а в кърджали в момента,при баба ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си