- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аммм... може да прозвучи тъпо,но ти майка нямаш ли?!Първоначално написано от bebzgirl
Иначе моя вечерен час е максимум до 10;30 - ако имам с кой да се прибера,защото живея доста далеч от там,където се събираме с приятели.
Нямаш какво да правиш? За сън не си ли чувалаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
не искам да има караници, но просто ми е интересно
Мен е абсурд да ме пуснат до толкова късно...
По закон до 14години децата, вечерният им час е 20:00.
То и мене няма никакъв шанс да ме пуснат.
Еми, всичко зависи от родителите.![]()
Амии то и аз не го спазвам много тоя вечерен час... пускат ме до 9;30 и в крайни случаи 10;30 или 12;00 (ако съм с някой значително по-голям от мен)Първоначално написано от zlatit0o
Аз също нямам навършени 14, но пак седя вън до 22-22:30![]()
Да и то все едно този вечерен час някой го спазваПървоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
Успокойте страстите. Тва се случи само 2 пъти. Пък и като спа до 4 часа,,после не ми се мисли за сън. И да имам майка,но съм при баба ми в момента![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И баба ти те пуска? Интересна работа.
Oх боже,,кво коментирате моя живот,,гледайте си вашите. И кво ? се едно ако тебе те бяха пуснали ей така за час два долу пред блока се повеселиш с фр. по това време нямаше да отидеш ? Айде стига с темата ''мойто излизане'' и си пишете по темата![]()
Олее неСнощи си легнах в 3 и сутринта баба ме събуди в 6;37
![]()
![]()
,че съм трябвало да си ходя в Пловдив (бях малко на село)...
Сега умирам от глад,но във скапания магазин не е отворил![]()
![]()
![]()
Мен абсурд да ме пуснатПървоначално написано от bebzgirl
. Ай приключваме темата ;д
Сега си свалям 5 епизод на Малки Сладки Лъжкини.Ще си оправя косата,ще си оформя ноктите,ще се лакирам и ще излизам.
Хайде до утре:P
Ох,извинявайте ако съм обидила някой,но много ми се събра тея 2дни. Иначе аз трябва да изгледам 3/4/5 епизод на малки сладки лъжкини,ама като гледам така 1во ще изгледам всичките сезони на Supernatural,а пък то до тогава може вече целия сезон на PLL да е излязъл ;д![]()
![]()
Уфф аз Малки Сладки Лъжкини трябва да го гледам,че съм си свалила епизодите![]()
![]()
To и аз съм ги свалила,ама мисля първо да гледам '' Хари потър'' 2рата част,на 7мата ;дд
Ох,аз как мразя Хари Потър...Първоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Днеска един дърт леш,ме напсува на майка и взе да ме гони да ме бие.Аз го напсувах и после избягах. Напраоо толкова се нервирах.
Иначе как можеш да мразиш ''хари потър'' ??![]()
![]()
Да ви имам спама момичета !! :}}}
“Never sneak up on a vampire.”
Еми имай ни го бе кой те спира ?Първоначално написано от VampireGirl95
Темата съвсем умря.
Ако не сме ние темата ще отиде на 100страница
Иначе мен днес ме боли гърлото...как може лятото да се разболявам...
Иначе утре заминавам в Северна България и се надявам в Понеделник да се върна![]()
Да си изкараш добре. Иначе на мене снощи ми беше ужасно лошо. Добре че днеска се оправих.
Ох,дано до септември да се върнат всички от селата и да тръгне малко тая замряла тема![]()
Здравейте, аз съм от Варна и искам да попитам един важен за мен въпрос след година ще съм 7ми клас и се ориентирам още от сега за гимназията в която искам да уча колебая се между 5та езикова гимназия и варненска търговска гимназия информирах се със своите родители но те казаха че това е мой избор коя дА избера
благодаря предварително
Monika99pufi,не съм от варна,но ще ти кажа. Имаш още 2 години. През тях можеш да си промениш мнението около 10 пъти (както напрвих аз). Затова сега не се напъвай,защото е още много рано да мислиш за това. Иначе аз бих предпочела езиковата![]()
И аз бих предпочела езиковата.Ами аз от 4 клас искам да вляза в ФЕГ Пловдив.И все още не съм си променила мнението,но все пак имам още цяла 1 година да мисля,то всичко зависи от БАЛ-а ми де... Имаш още време,но бих казала,че наистина е доста рано да му мислиш.Btw - в 6 клас е ужасно ( не искам да те плаша )
Ух,тука нета е мноогоо бавен![]()
![]()
![]()
![]()