- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
![]()
Пак съм си в Пловдив
))
Хайде,бе пишете какво ви става?
Аз ще кандидатствам в ПМГ "Акад.Н.Обрешков" Бургас с Информатика с английски език ;) Тази година мин.бала беше 31.250...и се надявам да вляза :))))
Ами дано да влезеш... Ти набор 99 или 98 си?Първоначално написано от deskyty
Хей , даноо да успееш .. аз тази година съм заичее , догодина даноо и ти![]()
И аз нямам търпение да свършва тоя 7 клас ( той не е започнал деПървоначално написано от Aysunxd
![]()
) Че всички толкова ме плашат...7 клас...7 класс
Първоначално написано от Tiin
Не се плашии .. спокойно , ако учиш изобщо не е трудно .. само на изпитите не се притеснявай , че може да направиш грешка на това което знаеш ;д
Ще се радвам да пишеш честоПървоначално написано от likelikelike
От къде си?
likelikelike - За 1 АЕГ се чуват доста добри мнения.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мале тук има само 1 човек от Пловдив![]()
(освен мен)Всичко друго е от София...
Аз сега ще съм зайче в 1 АЕГ и доста съм разучила и все добри отзиви съм получила и затова кандидаствах там! иначе успех на всички и не се плашете не е чак толкова зле!!Първоначално написано от likelikelike
![]()
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Ти сега 7 клас ли ще си или си по-голяма...Първоначално написано от Dessa
Амии как се казваш,къде учиш може да се сетя![]()
Отбивам се в темата защото няма какво да правя....Да ви кажа само,че не е чак толкова трудно при мене 7 клас мина... абе не разбрах кога мина
![]()
![]()
. На изпитите само малко се притеснявах ама споко ще видите ,че с малко хъс и учене ще ви приемат където искате :P
![]()
Мене много ме притесняват изпитите още от сега...Първоначално написано от SOSgirl
![]()
Сигурно вечерта преди изпита ще изпия 100 успокоителни
![]()
![]()
![]()
Изгубихме се някъде![]()
![]()
Аз утре пак заминавам за Северна България
Хайде поздравче:
http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM&NR=1
Ама вие пак продължавате..![]()
И какво като отиде на 100-тната страница? ;д
“Never sneak up on a vampire.”
Единственото, което мога да кажа е, че доооста ще има да учим ;) И искам да пожелая успех на всички!!! :grin: :)
Десиииии <3 <3 И аз се чудя коя е тая тонче,първо помислих за антония ама ся се сетих...иначе пишиии по-често тукПървоначално написано от Dessa
VampireGirl95 и всички други,който не са 7 клас и нямат намерения да ни дават съвети моля ви не пишете...![]()
![]()