.
Отговор в тема
Страница 17 от 134 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 3345

:)

tiin shte hodish li na more??

Аз съм сега в Албена и е супер !!
    (като изключим това,че до вчера бях на системи) Та вие ще ходите ли на море ? Аз след Албена съм за седмица и в Слънчев бряг и направо.... А иначе за 1аег съм чувала много добри отзиви,но мисля че ще ти е по-полезно да научиш нов език,отколкото да учиш задълбочено 1. Мое мнение
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

:)

Еми незнам има мн време (не е чак толко много) ама ще видим еми ние ще ходим наа море ама сигурно към края на август

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз вече бях на море в Слънчев Бряг преди около месец и половина.
    bebzgirl - за какво си била на системи?
    Олееее,ако вляза в ЕГ'Пловдив тати ми обеща:
    Куче (Йоркширски териер)
    Татуировка (истинска )
    И Айфон (там къкъвто по-нов от моя модел е излязъл )
    Мама ми обеща пиърсинг на пъпа

Супер фен Аватара на fuckme
    няма какво да се притеснявате от изпитите, на мен ми минаха толкова бързо.... учете си сериозно и всичко ще е ток и жица

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    И аз да се включа в темата. И аз се притеснявам още от сега за изпитите особено по бълграски , че с него съм много зле

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Куче (Йоркширски териер)
    Татуировка (истинска )
    Един съвет: Вземете си йоркито от лицензиран развъдник, за да не се чудите после защо не е като тези от снимките!
    И.. помисли много добре дали татуировката няма да ти писне, за да не съжаляваш после. (Все пак си само на 12/13. )
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Куче (Йоркширски териер)
    Татуировка (истинска )
    Един съвет: Вземете си йоркито от лицензиран развъдник, за да не се чудите после защо не е като тези от снимките!
    И.. помисли много добре дали татуировката няма да ти писне, за да не съжаляваш после. (Все пак си само на 12/13. )
    Тати каза,че ако вляза във ЕГ'Пловдив ще ми купи възможно най-скъпото йоркии (така,че ще е от развъдник)
    А за татуто искам да си напиша името на сестра ми,майка ми и баща ми ( на място,което да не виждам всеки ден) мама не е съгласна,той и тати не е съгласен с пиърсинга,ама после ще се сърдят един на друг
    slynchicety98 - добре дошла в темата

Голям фен Аватара на thecreator
    Айде и аз да се включа в темата .. аз пък се притеснявам от изпита по математика .. не ми е най-успешния предмет ..ама добра учителка и да се надяваме , че всичко ще се оправи .. или поне да взема изпита с 6 макар и не пълно
    иначе БЕ ми е просто супер! дано така остане и тази година!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Айде и аз да се включа в темата .. аз пък се притеснявам от изпита по математика .. не ми е най-успешния предмет ..ама добра учителка и да се надяваме , че всичко ще се оправи .. или поне да взема изпита с 6 макар и не пълно
    иначе БЕ ми е просто супер! дано така остане и тази година!
    Хехее започнахме да се събираме повече хора . Да се надявам,че като започне учебната година ще пишат всички.
    От къде си?
    Btw. - Добре Дошла

Оффф,този интернет е мега бавеннн

Голям фен Аватара на thecreator
    ^ София.. ти?

да дано се съберем още хора.. пък в края на учебната година ще почне едно обсъждане на училища

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от cHejiiBee
    нпмг с биологияя чакам си резултатите
    Аз ще съм в ПМГ с биология! :Р - взеха ме впрочем

Бях на системи,защото драйфах 16 пъти и се бях обезводнила.Сега на морето (в Албена) си хареесах един сладур и само се зяпаме. Миналия ден от хотела бяха направили водна топка и се получи много неловко защото буквално се метнах върху него без да искам за да взема топката (взех си я де ).Одрах го и му се извиних,но по-неловко не можеше да стане.

Tiin - Да ти е честито кученцето от сега. Ако татуто е на дискретно място ще е много яко,според мен.А за обицата на пъпа и аз се бях зарибила,но се отказах някак си. От приятелка,която има знам,че адски много боли. (казвам ти го просто за да знаеш.)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Бях на системи,защото драйфах 16 пъти и се бях обезводнила.Сега на морето (в Албена) си хареесах един сладур и само се зяпаме. Миналия ден от хотела бяха направили водна топка и се получи много неловко защото буквално се метнах върху него без да искам за да взема топката (взех си я де ).Одрах го и му се извиних,но по-неловко не можеше да стане.

Tiin - Да ти е честито кученцето от сега. Ако татуто е на дискретно място ще е много яко,според мен.А за обицата на пъпа и аз се бях зарибила,но се отказах някак си. От приятелка,която има знам,че адски много боли. (казвам ти го просто за да знаеш.)
    Aми някой казват,че боли други не.При всеки е различно...Мисля,че ще го изптърпя за 10-15 секудни
    Мале какво гадно време е навън...

Здравейте и от мен . Зарибих се страшно много и прочетох всичко в темата И аз сега ще бъда седмокласничка и честно казано се двоумя м-у две гимназии, но все пак още е рано.
    И такаа ... Какво правите? Как е морето?
    Лично аз смятам сега да си лягам, защото скоро ще заспа пред лаптопа

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от britneyina
    Здравейте и от мен . Зарибих се страшно много и прочетох всичко в темата И аз сега ще бъда седмокласничка и честно казано се двоумя м-у две гимназии, но все пак още е рано.
    И такаа ... Какво правите? Как е морето?
    Лично аз смятам сега да си лягам, защото скоро ще заспа пред лаптопа
    Според мен не е рано да мислиш за гимназия...
    Иначе вчера бях на маникюр и ноктите ми станаха уникални...

Оф, боже.. за къде бързате!? Сега ще сте 7 клас и сте решили какво да пишете? Аз преди да почна седми клас не знаех какво е бал, и дори как се образува. И да ви кажа - не съм зубрила. Дори ми беше най-разхайтената година до тогава. Домашни не пишех много, много, квото запомня в час. Но може би аз много лесно схващам и не ми трябваше учене.. което е супер. Ако сте от по-бавничките започвайте да учите от самото начало. А най-яко ми беше като разбрах, че имам по-висок бал от умницата на класа Тя си остана в СОУ-то, а аз отидох в Езикова гимназия

Споко, не е толко страшно. Дори и да си останете в обикновено СОУ. Ще си изкарвате по-лесно оценките. Ще си познавате старите приятели.. При всички случаи ще ви е забавно

Сладура днеска ме заговори и ме пита за името ми След тва само ме викаше по плажа !!

Окей бе кво толко ви пречиме ?!?! Наша си работа за кво мислим. Възможно е да е станало така-без да учиш,но аз предпочитам да си уча,а не да оставям нещата на произвола на съдбата Айде стига сте се месили в темата освен ако няма да давате някакъв съвет

Мерси все пак , че малко ме стреснахте , аз и без това се притеснявах ;х не искам да изкарам ниски оценки , за това ученето е от голямо значение ;хх , ноо аз мн не слушах през миналите години и тази година ме е страх да не се проваля на изпитите !

Цитирай Първоначално написано от Bonbbonche
    Оф, боже.. за къде бързате!? Сега ще сте 7 клас и сте решили какво да пишете? Аз преди да почна седми клас не знаех какво е бал, и дори как се образува. И да ви кажа - не съм зубрила. Дори ми беше най-разхайтената година до тогава. Домашни не пишех много, много, квото запомня в час. Но може би аз много лесно схващам и не ми трябваше учене.. което е супер. Ако сте от по-бавничките започвайте да учите от самото начало. А най-яко ми беше като разбрах, че имам по-висок бал от умницата на класа Тя си остана в СОУ-то, а аз отидох в Езикова гимназия

Споко, не е толко страшно. Дори и да си останете в обикновено СОУ. Ще си изкарвате по-лесно оценките. Ще си познавате старите приятели.. При всички случаи ще ви е забавно
    В Шумен има две доста престижни училища и аз се чудя м-у тях кое да избера. Не съм тръгнала да кандидатствам .. Ако става въпрос и аз сега си нямам представа как се събират балове и такива неща ..

Айде и аз да ви хвърля по един два съвета.
    Още е рано де и ако повечето още от сега сте стресирани, направо не ви виждам как ще издържите като почне годината.
    За изпита по български има думи, които редовно се срещат на тестове, гледайте да ги научите - ако ще ходите на уроци питайте преподавателя, той със сигурност ще може да ви ги каже.
    За математиката недей да залагате на репликата "ами това обикновенно го няма в тестовете" може да останете неприятно изненадани. Старайте се да не изпуската през година, че после трудно се наваксва.
    Недейте да зубрите наизуст, старайте се да го проумеете и разберете - така е най-лесно и ви гарантира по-добри резултати. Отделяйте си по един час на ден в който да си почивате и да си прочиствате главата, никой и нищо да не ви напомня за изпити и уроци. Недейте да вярвате на слухове и т.н.
    И най-важното постарайте се преди изпитите да се наспите добре, няма смисъл цяла нощ да преговаряте безсънието ще ви повлияе на вниманието и ще доведе до глупави грешки.
    Просто бъдете спокойни не е чак толкова страшно, най-лошото е точно преди изпита, защото повечето се стресирате страшно много (и аз бях така), веднъж като започне нещата ви се наместват в главата и тръгват гладко.

Успех на всички и дано влезете там където искате.

Ох боже..аз тази година ще съм 7-ми клас и се плаша от далече,но пък след 7-ми клас искам да уча в езиковата гимназия с Англ. и Френски език...дано постигна нещо.Пожелайте ми успех !!
    Grumni se x.x

cherryme123 - отсега ти желая късмет.Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег Радвам се,че станахме повече хора,между другото !

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Айде и аз да ви хвърля по един два съвета.
    Още е рано де и ако повечето още от сега сте стресирани, направо не ви виждам как ще издържите като почне годината.
    За изпита по български има думи, които редовно се срещат на тестове, гледайте да ги научите - ако ще ходите на уроци питайте преподавателя, той със сигурност ще може да ви ги каже.
    За математиката недей да залагате на репликата "ами това обикновенно го няма в тестовете" може да останете неприятно изненадани. Старайте се да не изпуската през година, че после трудно се наваксва.
    Недейте да зубрите наизуст, старайте се да го проумеете и разберете - така е най-лесно и ви гарантира по-добри резултати. Отделяйте си по един час на ден в който да си почивате и да си прочиствате главата, никой и нищо да не ви напомня за изпити и уроци. Недейте да вярвате на слухове и т.н.
    И най-важното постарайте се преди изпитите да се наспите добре, няма смисъл цяла нощ да преговаряте безсънието ще ви повлияе на вниманието и ще доведе до глупави грешки.
    Просто бъдете спокойни не е чак толкова страшно, най-лошото е точно преди изпита, защото повечето се стресирате страшно много (и аз бях така), веднъж като започне нещата ви се наместват в главата и тръгват гладко.

Успех на всички и дано влезете там където искате.
    Това ако го наричаш стерс?! Просто са уплашени от нашата тема най-вероятно хДДДД И аз бях така, но като почва и не се усеща...Не се плашете..първите 3-4 месеца няма да ви е до изпити, но дойде ли април-май тогава почвате да учите и тн. Няма да ви казвам да се успокоите, защото знам, че няма да го направите..нормално е! хДДД Иначе за самото начало на годината ви препоръчвам "70 примерни теста по български език и литература" на издателство Литерайко...едно зелено е - доста е популярно няма да сгрешите...хубавото там е че тестовете са на теми и може да вървите с училищния материал..има и обобщителни, които се намират накрая на книжката...аз я решавах до януари...оттам нататък почнах със тези, които са по изпита. Надявам се да съм помогнала, колкото и малко да е

ПП Сори че се меся в темата хДДД

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    ...Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег...
    Пожелавам ти успех.. и ако влезнеш, ще се запознаем..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си