- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ама не бързайте още. Много е рано да мислите за изпита, учете си и толкова![]()
Runaway11 - страшно много ти благодаря за изчерпателната информация :![]()
Иначе ,да наситина времето минава толкова бързо и неусетно,аз 6ти клас не го усетих кога мина...
Едит: най-после в темата да се пише активно и тя да не изчезва на 3-4 страница.
Вие как сте?Как прекарвате ваканцията?
Е, спокойно де. Има още месец.
Точно ! Има още месец свобода трябва да си го изживеем![]()
![]()
Иначе аз си прекарвам ваканцията много добре .. започнала съм си Бай Ганьо да чета - пукам се от смях, виждам се с приятелки и такавие??
Месец,който няма да усетя,кога ще минеПървоначално написано от zlatit0o
![]()
. Аз предпочитам да съм информирана и подготвена от сега,защото в училище г-жите още повече объркват (сигурна съм,че г-жата по БГ ще ни каже да правим чернова (винаги ни кара), и ако вие не ми бяхте казали,че е по-добре с план,аз щях да си пиша чернова и кой знае дали щеше да ми стигне времето
![]()
) аз за кви неща мисля сяя
...
Пак едно огромно МЕРСИ на всички за изчерпателните мнения
И като се замисля да наистина имаме месец не трябва да мислим за учене....![]()
![]()
Btw - не съм чела никакви книги , просто нямам време,защото имаме да пишем много задачи и преразкази![]()
Много се тревожите и какви задачи и преразкази лятотовие добре ли сте?!
Гледайте си лятото и се радвайте на свободата повярвайте ми достатъчно време ще имате да научите всичко и без да си разваляте лятото!
А иначе само да добавя за преразказа, че началото е най-трудно, веднъж започнеш ли, тръгва лесно, затова освен планът, който е задължителен е добре да започнете началото на черновата, например първият абзац и после да я препичете тази част на беловата и да продължите на нея! НО важното е вие сами да си изберете кое вие най-удобно на вас, а това ще стане с пректика!
Иначе аз не съм правила никаква чернова, само план и доста бърках и зачерквах и не са ми го анулирали, така че няма проблем!
Но сега се радвайте на лятото!!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Още нещо-задължително си носете ръчен часовник и на 2-та изпита,така ще знаете точно с колко време разполагате,а няма постоянно да се чудите.
А задължително ли е часовника да е ръчен? Не може ли електронен(мисля,че няма значение де ама аз да питам,защото ръчния не го познавам много)
Иначе задачите и преразказите са ни задължителни от училище и аз за това ги пиша иначе няма да е занимавам сама![]()
![]()
Ааа.браво..аз това го забравих! Лично учителката ми беше казала дусловно да запомням първото и последното изречение и да ги преписвам, за да не добавям от себе си неща или расъжденияПървоначално написано от CityLightsxx
![]()
Оо,да аз имам много голям проблем с това запомняне на първото и последното изречение![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да ти е трудно..когато събират текста ти дават и листовете...докато са още напред *ако седиш по-назад* бързо прочиташ за последно първото и последното изр и веднага записваш на черновата със съкращенияПървоначално написано от Tiin
![]()
![]()
А през колко чина сядаш?Първоначално написано от Runaway11
Сори,вече ставам нахална...
Зависи колко Ви е голям класа. Нашия беше от 30 човека и ни разделиха в три стаи, в които сядахме през един на чин.
Нашия клас е от 27 човека и бяхме разделени в 2 стаи, на всеки чин имаше по един човек![]()
Еми зависи. При нас смесиха всички 7ми класове и средно се пада, така че в стаята имаш 3ма човека от твоя клас, не бяхме през чин, бяхме по един човек на чин и така. Но това си го решава училището и има време да се тревожиш за това, а и честно няма особено значение с кой ще си в една стая и в двата случея ще ти е мн притеснено!![]()
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Ох, така де! Смесваха ни![]()
Боже, как съм забравила! Та.. да смесваха ни с другите класове, но в моята стая винаги имаше някой от моя клас.
Утре се прибирам в Пловдив![]()
![]()
Нямам търпение вече...
Кажете някой як филм?
Гледала съм гоПървоначално написано от likelikelike
![]()
![]()
Сега се прибрах в Пловдив![]()
Новата песен на Аврил е уникална...
http://www.mediafire.com/?87a2858yvq1x1qz - Линк. ( WON’T LET YOU GO)Първоначално написано от MegiBoOm
Мерси, ама тя явно няма клип или....?
Не,няма тя дори не е от албум...Първоначално написано от MegiBoOm