- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аз следващата учебна година също ще бъда седми клас .. но не е ли малко ранно за такава тема .. дори учебната година още не е свършила до край .. както и да е ..Първоначално написано от aleks98
Иначе и аз мисля за 2 АЕГ и за 164 ГПИЕ Мигел де Сервантес ..
Ох, маминото ... И ти си била на изпит?Първоначално написано от Pamaa
На мен ми се иска да върна годината и да дам всичко от себе си за да изкарам по-добри резултати,но няма как... Моят съвет е да учите повече за да не съжалявате после ...
На мен ми се иска да върна годината и да дам всичко от себе си за да изкарам по-добри резултати,но няма как... Моят съвет е да учите повече за да не съжалявате после ...
Aз също се чувствах така,..Първоначално написано от polssa
Предполагам, че и с всички е било така
През цялата година си мислех за 6 клас, но сега след като изкарах изпитите не ми пука изобщо.,. Можеше и повече, но.... Дано да ме приемат където искам!
Пожелавам успех на всички!
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Амм аз предлагам първо да са запознаем
Как се казвате?
От къде сте?
В кое даскало учите?
Как завършихте 6 клас?
Ще ходите ли на уроци лятото?
Oх,сс тея уроци,майка ми от сега ми е наела учителите. Направо искам да почва и да свършва бързо тая прословута година наречена 7 клас и да ми е лекичко,като на тея дето са минали сега. ;дд ... (поздравления за високите балове бтв. )
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз щях да ходя на уроци цяло лято (по МАТ),обаче г-жата заминава за Канада и се спасявам поне за малко.Първоначално написано от bebzgirl
Сега търся да ходя някъде на уроци по Български.
От Пловдив съм![]()
Еми на мене лично дъщерята на най-добрата фр на майка ми беше преди 2 години 7клас и изкара страшно висок бал,и сега ще съм с нейните учителки. Успех с търсенето бтв и дано не попаднеш на някоя невротичка.Първоначално написано от Tiin
![]()
Ухх дано.Много искам да вляза в ФЕГ!Ако вляза във ФЕГ ще ми купят йоркширски териер (най-голямата ми мечтааа <3)
Майка ми и думма не иска да чува за куче или котка в къщи. Днес за завършването се разхождах в мола с едни приятелки,,и пробвах едни ненормални къси панталонки с тиранти,и едни токове в терановата - от лиготия ;дпишете и вие нещо де !
Щом толкова искаш ;дПървоначално написано от Tiin
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Защо спамиш ?Първоначално написано от bebzgirl
Не знам,просто реших да споделя какво правих днесПървоначално написано от aleks98
) кажете нещо и вие де!
Еми кво да ти кажа ;д къде учиш, харесва ли ти даскалото където учиш, аз търпение нямам да се махна ;дд !Първоначално написано от bebzgirl
Хах... еми и аз до някъде искам да се махна,донякъде не заради уникалния ми клас- обичам ги всичките до един !
Иначе уча в 25то в София,и да харесва ми.Всички учители са много добри,и имат подход. Особенно Йорданова,която е по математика.Жалкото е,че е ОУ и е до 7 клас.
Добре, че е ОУ и е до 7 клас, ще умра .. всичко е ужасно, било елитно ала-бала, кво като се намира насред центъра на София ;д ужасни учители, класа задръстен и сдухан, випуска некви тъпи са ;д трагедия пълна.!Първоначално написано от bebzgirl
В кое даскало си ?? ... и споко,,една година,,ще я издържиш.Първоначално написано от aleks98
Не мога да издържа !Първоначално написано от bebzgirl
Иначе по-горе написах, уча в 38мо, не го търси в интернет, прекалено задръстено е и си няма сайт, Военна академия, Орлов мост ;д
Радвай се поне,че ще се махаш.
А,я другите споделете. Как се чуствате сега,след като тая толкова ВАЖНА година,настъпва ??
Добре, зубриш яко и после почивка ЯКО.! :ДПървоначално написано от bebzgirl
Как се казвате? - - -
От къде сте? София
В кое даскало учите?
Как завършихте 6 клас? .. без коментар
Ще ходите ли на уроци лятото?![]()
Ако може дайте на лично съобщение скайп или фейс за да се запознаем по-добре![]()
Мен ме е яд , че ще се разделя с класа си .. а иначе годината е важна и изисква повече трудПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Моя клас не си го харесвам.Ще ми липсват само 1-2ма човека.То моето даскало уж елитно ама учителите нещо...:Х
Защо ли не виждам бъдеще в следващите "седмокласници"? Хем нищо не знаеш, хем пък ти изглежда много смешно да ходиш на уроци. Какво му е смешното не разбрах?Първоначално написано от Tiin
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac