.
Отговор в тема
Страница 20 от 134 ПървиПърви ... 101617181920212223243070120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Защо отново никой не пише? Къде се изгубихтее?

Голям фен Аватара на thecreator
    Ох от кога не съм писала .. Съжелявам нещо все не ми оставаше време - напред-назад,на гости, четене .. леле още няколко седмици живот и свършва .. почва се у-ще . старнно ;дд..

p.s - егати яката е новата песен на Jessie J

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Утре се прибирам в Пловдив Нямам търпение вече...
    Кажете някой як филм?
    Профисия жиголо.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    cherryme123 - отсега ти желая късмет.Иначе аз твърдо съм решила,че гоня 91нег Радвам се,че станахме повече хора,между другото !
    Айде мацка, идвай в немската и аз като RainbowGirl (Дении ^^) ти пожелавам да влезеш !
    да знаеш, че много учене те чака, от личен опит ти го казвам..
    сега ще съм осми клас там , ама да знаеш, че си заслужава ! Успехх !
    Много ще се радвам ако вляза и се запознаем ! Иначе да почва и да свършва по-бързо,че не ми се мисли вече !

БТВ : Съжелявам че не писах доста време,,но бях на море
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Професионална Гимназия по Приложни Изкуства Може би уеб дизайн.

.. DaKid ..

Град
    Пловдив
    Имаме само още 4 седмици ваканция ужасс.... колко бързо мина....
    Трябва да се захващам да пиша преразказите,то стана ясно,че за задачите по МАТ няма да ми остане време

На нас пък никакви домашни не ни дадоха,,само книгите. Ох,леле! Кога мина тва лято,та толкова малко време остана. То май винаги е така. БТВ някой беше споменал 6клас. Честно да ви кажа,аз не усетих кога мина тва време ! Голям айляк си беше,ама като гледам ся ше трябва да се стегнеме. Между другото,мерси на всички осмокласници,че ни разясняват всичките простотий за тоя 7 клас ! Наистина ще са ми от нужда !

Не го мислете толкова Е, вярно че без учене няма да стане, но не се спичайте прекалено. Аз толкова се бях притеснила .. особено по бг дали ще запомня текста, а той беше толкова лесен, имах време да го прочета поне 4-5 пъти, а се тревожех, че няма да имам време и за 1 .. после спокойно си написах черновата, после и на белова .. даже ми остана време

Вече с математиката друга работа.. там си изисква време и внимателност и все пак, ако си подготвен няма нищо страшно. Трябва много да се готвите за втория модул!

Радвам се, че за мен всичко това свърши! Въпреки че и по-трудно ме чака..
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Град
    Пловдив
    Всички казват 'Без Паника'... то е лесно да го кажеш...

Иначе и на мен 6 клас ми мина адски бързо дано да е така и със седмия
    Как сте? Какво правите по цял ден?

Голям фен Аватара на thecreator
    ^ Аууу сайтовете са страхотни!!Ще са супер много от полза!!

Иначе аз съм си супер През деня излизам с приятелки, чета (остана ми само още 1 книга ) , радвам си се на хубавото време и такам
    Вие?

Град
    Пловдив
    Сега търся един сайт, от който попринцип учителите дават тестовете,но нещо не го намирам....
    Ако го намеря ще постна...

Леле,Tiin златна си ! Иначе аз съм по-притеснена за българския,отколкото за математиката,защото в текстовете никаква ме няма !

Спокойно хора.. не е толкова трудно. Има много материал по математика, малко са часовете за преговор.. може би на 3-тия час входно ниво, за това перговаряйте от сега. По БЕЛ не е толкова трудно ще учите за свършен и несвършен вид на глагола, сложните изречения, наклоненията, фразеологични словосъчетания..

Град
    Пловдив
    Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
    Ако намеря още линкове ще ги постна.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
    Ако намеря още линкове ще ги постна.
    ''Няма да висим по компютрите'' - Не е чак толкова нужно,няма да потъвате чак в учене.Трябва ви и малко свободно време.Повярвай,абсолютно всички(които сме 8 клас тази година) миналата година си казахме така - но..познай ;d
    Просто си учите последователно и точно нещата и няма проблеми (: ^__^

Иначе браво на Tiin Доста добре е направила с линковете.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на Runaway11
    awesomesheepy е права и аз така си казвах миналата година, но първоначално седях 24/7 на компа, както и през лятото, но после го сведох до 30 мин дневно..просто зависи от нагласата...

ПП Освен тези линкове може да следите темите в бгмама, защото там пускаха пробни изпити и аз от там доста тестове реших

Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
    Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
    Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
    А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Най-много се притеснявам за математиката.Изобщо не ми е приятна и ми е мнооого трудна.А за 8 клас в нашия град няма голям избор.Ориентирам се към езикова или туризъм.

Град
    Пловдив
    Дано да имаме късмет и изпита да е лесен. Защото наистина тази година изпита беше по-лесен от другите.

Цитирай Първоначално написано от marto12345
    Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
    Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
    Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
    А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача
    оо да, тази задача беше толкова лесна.. като цяло и аз съм на мнението, че изпитите си бяха лесни

направо вече като чуя бъдещите седмокласници как повтарят, че ще учат, няма да излизат много и т.н., направо ми става смешно как и аз ги дрънках тея глупости, а въобще не стана така а времето минава просто неусетно..
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Голям фен Аватара на wenii
    Здравейте изчетох цялата тема .. и аз съм бъдеща седмокласничка
    : ))

Град
    Пловдив
    Добре Дошла. И да пишеш повече
    Амии то тва ся всички ни го повтарят УЧИ,УЧИ иначе от тебе няма да стане нищо,ако се изложиш на изпита в 7 клас.

Хах,вие гледайте ся учиме цяла година и на края като дойде изпита му даваме яко спек Иначе абе я дайте малко по-ведро споделяйте кво прайте през ваканцията ;д !! Аз по цял ден навънка ала бала...

(бтв може ли да ме оставите септември аз да направя темата за настоящите 7класници ;дд )

Град
    Пловдив
    Няма да правим нова тема.Просто ще преминуваме тази,ако алекс 98 не влезе във форума скоро,ще помолим някой Модератор. (мисля,че няма смисъл от нова тема,поне аз искам да си пишем в тая)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си