- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Oкей бе няма проблем ! Радвам се,че се събрахме повече хора ! Леле,колко бързо лети лятото![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Мда. доста бързо минава лятото...
Днес цял ден бях в работилницата на дядо. И си направих сребърен пръстен (сама)![]()
![]()
Оуу тва е много яко ! Ще ми се и аз да имах такъв дядо ! <3
Здравейте :] Аз също ще бъда седми клас ^^ В кои гимназии ще кандидатствате, има ли някой друг от Пловдив?
btw, Tiin, мерси за линковете :]]
i see your true colors and that's why i love you.
Аууу бравоо!!! Ако можеш пусни снимкаПървоначално написано от Tiin
![]()
Иначе аз вчера бях в работата на мама .. и в зоопарка .. божеее каква жега беше!!!![]()
Ох спомням си и аз миналото лято направих грешката да отида в зоопарка в най-голямата жега ;д ... Та за сега мнозинството сме от софия и пловдив ?
От София сте най-много,от Пловдив сме само 2-3ма май.
Ще пусна снимка на пръстена утре,защото още не е при мен ( трябваше да се изпече (там някакви неща) и трябваше да отида да си го взема днес,но не успях)...
Btw днес гледах ''По Приятелски'' - много готино филмче![]()
И аз между другото. Ох,леле 1 приятелка ми прати тема в форума за 1вия път ли нещо от сорта беше и кво виждат очите ми![]()
...имаше поне 10 момичета които бяха си направили сефтетата на 13 и още няколко на 14 ... Реших да споделя,просто наистина останах неприятно изненадана ...
Момичета ще пусна снимка на пръстене,чак тогава,когато намеря нормален интернет (сега съм с флашка на Глобул и не мога да качвам никакви снимки)... Днес се опитах да го снимам с Iphona-на ,но камъка блести и от пръстена не се вижда нищо...
Btw-ужас.как може на 13 такива неща да правят... чак гнус ме хваща... с една дума КУРВИ...
Да ;х ... Иначе аз съм на 13 и след 6 месеца,прая 14![]()
![]()
Аз правя 13 през ноември![]()
Аз няма да бъда 7 клас, но искам да попитам къде мислите да кандидатствате (чисто любопитство)?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз още не съм решила къде ще кандидатствам .. може и да остана в същото училище, защото съм доволна !![]()
: ))
Къде учиш?Първоначално написано от wenii
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Аз искам да вляза в НГДЕК, но ако не стане - ЕГ в Пловдив или Руската гимназия.Първоначално написано от Milly4
^^За НГДЕК съм чувала доста негативни коментари![]()
Охо, още един човек от Пловдив.Първоначално написано от fayberry
Аз искам в ЕГ'Пловдив,ФЕГ А.Д.Екзюпери...
Ще уча в гимназия Христо Ботев в Дупница