.
Отговор в тема
Страница 21 от 133 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 3345

Hybrid View

Леле,Tiin златна си ! Иначе аз съм по-притеснена за българския,отколкото за математиката,защото в текстовете никаква ме няма !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Спокойно хора.. не е толкова трудно. Има много материал по математика, малко са часовете за преговор.. може би на 3-тия час входно ниво, за това перговаряйте от сега. По БЕЛ не е толкова трудно ще учите за свършен и несвършен вид на глагола, сложните изречения, наклоненията, фразеологични словосъчетания..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
    Ако намеря още линкове ще ги постна.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Абе като се учи няма трудно.... ЩЕ СЕ СПРАВИМ! ЩЕ УЧИМ! Няма да висим по компютрите.
    Ако намеря още линкове ще ги постна.
    ''Няма да висим по компютрите'' - Не е чак толкова нужно,няма да потъвате чак в учене.Трябва ви и малко свободно време.Повярвай,абсолютно всички(които сме 8 клас тази година) миналата година си казахме така - но..познай ;d
    Просто си учите последователно и точно нещата и няма проблеми (: ^__^

Иначе браво на Tiin Доста добре е направила с линковете.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на Runaway11
    awesomesheepy е права и аз така си казвах миналата година, но първоначално седях 24/7 на компа, както и през лятото, но после го сведох до 30 мин дневно..просто зависи от нагласата...

ПП Освен тези линкове може да следите темите в бгмама, защото там пускаха пробни изпити и аз от там доста тестове реших

Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
    Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
    Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
    А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Най-много се притеснявам за математиката.Изобщо не ми е приятна и ми е мнооого трудна.А за 8 клас в нашия град няма голям избор.Ориентирам се към езикова или туризъм.

Град
    Пловдив
    Дано да имаме късмет и изпита да е лесен. Защото наистина тази година изпита беше по-лесен от другите.

Цитирай Първоначално написано от marto12345
    Другата година изпитите може и да са трудни, защото тая година бяха лесни (според мен)
    Гледам, че сте обсъждали черновите - аз си правих, после преписах текста и ми стигна времето
    Написах няколко големи простотии в преразказа (фактологически грешки), и пак изкарах хубава оценка, която ми стигна при кандидатстването
    А по математика как се изплаших на текстовата задача, като видях, че е от движение, а всъщност се оказа лесна задача
    оо да, тази задача беше толкова лесна.. като цяло и аз съм на мнението, че изпитите си бяха лесни

направо вече като чуя бъдещите седмокласници как повтарят, че ще учат, няма да излизат много и т.н., направо ми става смешно как и аз ги дрънках тея глупости, а въобще не стана така а времето минава просто неусетно..
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Голям фен Аватара на wenii
    Здравейте изчетох цялата тема .. и аз съм бъдеща седмокласничка
    : ))

Град
    Пловдив
    Добре Дошла. И да пишеш повече
    Амии то тва ся всички ни го повтарят УЧИ,УЧИ иначе от тебе няма да стане нищо,ако се изложиш на изпита в 7 клас.

Хах,вие гледайте ся учиме цяла година и на края като дойде изпита му даваме яко спек Иначе абе я дайте малко по-ведро споделяйте кво прайте през ваканцията ;д !! Аз по цял ден навънка ала бала...

(бтв може ли да ме оставите септември аз да направя темата за настоящите 7класници ;дд )

Град
    Пловдив
    Няма да правим нова тема.Просто ще преминуваме тази,ако алекс 98 не влезе във форума скоро,ще помолим някой Модератор. (мисля,че няма смисъл от нова тема,поне аз искам да си пишем в тая)

Oкей бе няма проблем ! Радвам се,че се събрахме повече хора ! Леле,колко бързо лети лятото

Град
    Пловдив
    Мда. доста бързо минава лятото...
    Днес цял ден бях в работилницата на дядо. И си направих сребърен пръстен (сама)

Оуу тва е много яко ! Ще ми се и аз да имах такъв дядо ! <3

Град
    Пловдив
    Здравейте :] Аз също ще бъда седми клас ^^ В кои гимназии ще кандидатствате, има ли някой друг от Пловдив?
    btw, Tiin, мерси за линковете :]]
    i see your true colors and that's why i love you.

Голям фен Аватара на thecreator
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Мда. доста бързо минава лятото...
    Днес цял ден бях в работилницата на дядо. И си направих сребърен пръстен (сама)
    Аууу бравоо!!! Ако можеш пусни снимка

Иначе аз вчера бях в работата на мама .. и в зоопарка .. божеее каква жега беше!!!

Ох спомням си и аз миналото лято направих грешката да отида в зоопарка в най-голямата жега ;д ... Та за сега мнозинството сме от софия и пловдив ?

Град
    Пловдив
    От София сте най-много,от Пловдив сме само 2-3ма май.
    Ще пусна снимка на пръстена утре,защото още не е при мен ( трябваше да се изпече (там някакви неща ) и трябваше да отида да си го взема днес,но не успях)...
    Btw днес гледах ''По Приятелски'' - много готино филмче

Има ли някой от Русе :дд

Чакам с нетърпение снимка на пръстена

И аз между другото. Ох,леле 1 приятелка ми прати тема в форума за 1вия път ли нещо от сорта беше и кво виждат очите ми ...имаше поне 10 момичета които бяха си направили сефтетата на 13 и още няколко на 14 ... Реших да споделя,просто наистина останах неприятно изненадана ...

На къде отива светът ..

А вие на колко години сте

Град
    Пловдив
    Момичета ще пусна снимка на пръстене,чак тогава,когато намеря нормален интернет (сега съм с флашка на Глобул и не мога да качвам никакви снимки)... Днес се опитах да го снимам с Iphona-на ,но камъка блести и от пръстена не се вижда нищо...
    Btw-ужас.как може на 13 такива неща да правят... чак гнус ме хваща... с една дума КУРВИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си