- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
еми не че не мога без чалга .. но слушамПървоначално написано от bebzgirl
ти ?
: ))
Аз доста ;д![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Преди слушах почти само чалга, ама сега слушам малко песни.![]()
Иначе мерси (за това, че ми пожелавате успех).. и искам и аз да пожелая на bebzgirl.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Преди слушах само чалга, после за няколко години спрях и сега пак започнах![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
същото е и при менПървоначално написано от Milly4
![]()
Мерси много на rainbowgirlНадявам се догодина да сме съученици (и по леко с морковите
)
А иначе за чалгата - и аз бях така :Д Бтв коя песен слушате в момента ?
(Борис дали - обърка пътя) ;д![]()
![]()
Ох,много страници сте направили бе![]()
. Ся аз пак съм в Северна БГ и тука лягам в 11
( и винаги ми се спи) ...
Иначе аз попринцип не слушам чалга... доста рядко,ако песента ми харесва...
Аз слушам Андреа-Докрай![]()
![]()
Я кажете вие какво правите сега през лятото? Скучно ли ви е?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Песента, която слушам в момента- joe jones-see no more![]()
лятото си минава супер, но някак си не толкова вълнуващо и интересно колкото предни лета.. при вас така ли е
![]()
И при мен е така,бфф-то е на почивка, а пък когато се върне аз пак ще замина, после пак такаи някъде към 12-13 септември ще можем да се видим, и след 15 нататък всеки ден
![]()
Скучно ми е, но въобще не искам да почвам даскало![]()
![]()
Тва лято си отлетя.
Иначе преди малко се върнах от маникюр![]()
Майка ми си прави педикюр,гел на ноктите и 100 неща и за тва толкова късно...
P.s-Сега сестра ми имитира емотиконките отстрани... уникално сладка ее![]()
![]()
Първоначално написано от Tiin
ще качиш ли снимка на маникюра си![]()
И аз искам снимкиПървоначално написано от wenii
ако може де
![]()
И аз искам. Иначе да,тва лято направо не го усетих !
Почва ли ви се даскало?![]()
Ох много съм раздвоена аз!! От една страна искам да си се виждам всеки ден с приятелите и да видя дали има нови попълнения в класа, а от друга - 7 клас изпити ужасно много учене ии
.. не мога да реша просто ;дд
И на мен тва лято ми се стори много скучно... Вчера ходих на пазар и си купих едно потниче за 15.09.Иначе вие как сте и решихте ли какво ще обличате?
![]()
Може ли снимка на потничето![]()
Иначе аз вече г/д съм решила какво ще облеча - потниче и поличка, обувките са под размисълно зависи много и от времето, дано да е хубаво
![]()
Искам да започваме за да видя хората от класа .. дали ще има нови ученицииКолкото до дрехите .. ми за сега съм решила с какво ще бъда облечена пък времето ще покаже
Купих си: дълги тъмно сини дънчици, черни кецки и мега сладичката тениска от новата колекция на КЕНВЕЛО
![]()
Решила съм уж с една нова слада блузка с панделчица да съм и къси панталонки , а обувките може би тип пантофки ще обуя .. Но ще видим времето де.. дано е хубаво![]()
и аз се надявам времето да е хубаво, защото по-късно в Русе ще има coca-cola [the voice] концертПървоначално написано от thecreator
![]()
Аз след 2/3 дена отивам на шопингИначе мисля да съм с някаква рокля,а ако не е хубаво времето с дънки ....
Първоначално написано от bebzgirl
СуперА да ви питам нещо вие в кои теми пишете
(ако не искате не ми отговаряйте, чисто любопитство
)
Теми от раздел фън, спорт и здраве, у дома, здравни проблеми и болести, секс, козметика и диети, музика и тв, всичко тийн накуп, кофата и този раздел![]()
Не съм писала от 1 ден.И ето ме тук отново.
По-късно,когато си заредя телефона ще кача снимка и на пръстена и на маникюра ми.
Иначе за 15-ти не съм решила с какво по-точно ще съм облечена. Сега мисля за едни черни платформи,потник/тениска,пола (дънкова/къси панталонки/дънки ( и аз не знам какво по-точно да облека,но сиг. ще е полата).
Иначе,аз вчера бях на шопинг в Стара Загора ( по- близо ми е от София). Тук в Пловдив в Мол-а няма нищо.Там си има всичко,което ние имаме + Зарата,страдивариуса и т.н.Тааа си накупих много готини неща и сигурно ще облека нещо от тях за 15-ти.
И отговор на 3тия въпрос най-често пиша в раделите: Училище и Приятели,Козметика и Диети,У дома. ( и в другите пиша,но по-рядко.)
Хайде спирам,че това мнение стана много дълго и много сори,ако имам правописни грешки просто бързам![]()