- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аз разбурах!! С една дума - спи ти се
но и на мен нещо .. мисля да си лягам
лека нощ на всички и до утре![]()
Лека нощ![]()
. Aз ще чакам гостите ни да си тръгнат и тогава ще си лягам.
Апф... Да ви питам гадже имате ли си?
Ех, значи изостави ниПървоначално написано от thecreator
Лека нощ и до утре
(ако има някой да пише, аз съм тук
)
: ))
Аз все още съм тук и питам въпрос:
Имате ли си гадже?![]()
Не мога да си редактирам старото мнение за това ще пиша ново (сори).
И аз нямам,а и не си търся в момента не ми е до това,ако исках щях да имам поне 2 до сега...
Уфф тва Гугъл+ е много тъпо...
Ааа забравих да ви кажа.Казвам се Анели ( за тези,които още не знаят (май няма такива)). Може да ми викате по-накратко Ани.
Ми не, нямам си.. ама точно в момента това е последното нещо, което ми трябва..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Много ме дразнят някви пикли по на 13 дето са с различен всеки денПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Окей, Ани ..аз малко не мога още да ви запомня именатаПървоначално написано от Tiin
знам само кои са Вики и Дени . .
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=36155010
Какво мислите .. сътворих го сама![]()
Аз нямам,но ако поискам веднага мога да се сдобия с такова. Въпроса при мен е,че не мога да ходя с някой,който не обичам или поне не харесвам.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
и кво как се сдобивате с гаджеПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Ох тва много тъпо е прозвучало.Имах предвид,че има момчета,които ме харесват и ако реша мога веднага да тръгна с някое. Въпросът е,че просто не мога да ходя с някой,ако не съм влюбена
![]()
така е .. въпроса е,че се влюбвам в неправилното момчеПървоначално написано от bebzgirl
![]()
.. (ама ние голям спам му ударихме..
![]()
, ама като почне уч-щето тогава ще говорим за 7-клас
)
Еми отлюби го преди да е станало късно. Иначе аз бях влюбена в неправилния доста време,но най-накрая мога да се похваля,че го преодолях !!![]()
![]()
Харесва ми, аз имам подобни ботушки, но в лилавоПървоначално написано от wenii
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако може да попитам, що си мислите, че е неправилния?![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
същото е и при мен .. във въпросния човек бях влюбена няколко години .. и тей де чувствата изчезват малко по-малкоПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Mily4- верно ли![]()
![]()
![]()
![]()
Преди време,си мислех,че един от най-добрите ми приятели ме лъже за него,защото той го познаваше добре и си ми каза,че е боклук.Аз-идиотката,тогава го защитих и замалко да се скараме с най-добрия ми фр ... След време той самия си ми показа,че фр-то ми не ме е лъгал. Жалко,че не му повярвах ,...Първоначално написано от Milly4
ахх ..по-голям от мен с 4 годиниПървоначално написано от Milly4
![]()
.. и си няма и представа ..
Възрастта няма голямо значение. Мен почти всеки,с който ме запознават ме мисли за набор 96,а много мой близки хора казват че мисля като много зрял човек за възрастта си ....Първоначално написано от wenii
Преди и аз бях с мисленето да не му казвам,но всъщност опитай-в крайна сметка НИЩО не губиш![]()
Първоначално написано от bebzgirl
ти луда ли си .. семействата ни са приятелски семейства ходим заедно навсякъде .. толкова неловко ще бъдееееее![]()
![]()
И аз мисля, че възрастта няма значение. Познавам доста момичета на твоята възраст, които са излизали с по-големи момчетаПървоначално написано от bebzgirl
![]()