- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Е в крайна сметка ти какво губиш ? Ако те хареса,хареса те,ако не - той не е виновен примерно,че не те е харесал. В крайна сметка или ще си останете приятели или ще сте нещо повечеОще повече като сте приятелски семейства,няма да има проблеми между вашите и техните
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Първоначално написано от Milly4
то и за мен няма .. но как да го кажа .. той е повърхностен човек и сега ще е 11 клас, а аз едва 7-ми ..
: ))
нямам тази смелост и никога няма да я имам ..Първоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Никога не казвай никога - не напразно я има тая приказкаПървоначално написано от wenii
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
прави сте ..но я нямам тая смелост ..Първоначално написано от Milly4
![]()
![]()
![]()
Е да,ама нали знаеш,че късмета се усмихва на смелите ....
По-добре се престраши, че после да не съжаляваш. Както каза Вики - нищо не губиш.Първоначално написано от wenii
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Първоначално написано от Milly4
ох хора, просто не мога ..не съм такъв човек![]()
![]()
Kaкто решиш. Иначе вие колко далече сте стигали с момче ? (аз съм целувала момче само и то без език в 3 клас с тогавашното ми ''гадже''![]()
... ох спомени .... )
И аз бях на това мнение и още съжалявам, че не съм направила нещо![]()
ами честно казано не съм имала гадже от градинатаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Като каза далече се сетих за първата ми целувка, момчето взе че си напъха езика![]()
![]()
Хах,честно да ви кажа се радвам,че съм така,а не като някой който си правят сефтетата на наща възраст(иначе случката ти ме уби
![]()
)
подкрепям мнението ти изцяло ..дума по думаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
milly4- кофти случка ..
^Наричай ме Милу, ако искаш, всички така ми викат
Вики (надявам се, че мога да ти викам така) ти май каза, че наскоро си ходила в Сердика имаше ли нещо интересно по магазините?
Ами всъщност днес щях да ходя,но заради несериозността на някой хора,отидохме в mall of sofia ... чесно да ти кажа аз НИЩО не си харесах освен онзи гердан ... но ликвидацийте са към края си така,че ако ще ходиш побързай !![]()
Аз вчера ходих до The Mall, че ми е най-близко, и нямаше нищо хубаво, а пък в Deichmann дори имаше празни рафтовезатова питам.
Нямам търпение да излезе есеннатаАз все още не мога да си намеря чанта, колко места обиколих
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4
Поздрав за всички !!![]()
Страхотна песничка![]()
П.С. Айде лека от мен, че утре трябва да ставам рано![]()
Ай хора тука го ударихте на голяма любовИначе - не и аз си нямам гадже и както каза Дени това е най-малкото , което ми трябва в момента
![]()
Иначе последното ми беше в 4 клас .. да де бяхме " гаджета" разбирате .. Имаше и едно момче от градината , което е още в нашия клас и ме питаше от гредината до 3 клас " искаш ли да станем гаджета " и аз все не![]()
Само женски сме тука обачеМомчетата се отказаха да пишат.
Абе наистина го ударихте на голяма любов.
Аз предпочитам гаджето ми да е с 3-4 години по-голямо от мен,защото не ми трябва някой където не знае къде се намира ощеПървоначално написано от wenii
![]()
![]()
За това 4 години не са много.
Да ти кажа и при мен беше така...ужас не искам да си спомням как съм го харесвала тояПървоначално написано от bebzgirl
.
Така де. Айде да се поздравим с някои песнички,че без тва само музика слушам ;д ....
ето една от добрите стари времена![]()
http://www.youtube.com/watch?v=U5rLz5AZBIA&NR=1
Хелоу на всичкилятото почти свърши ;/ ,но съм със смесени чувства ... и искам да ходя на даскало,но като прочетох колко трудно ще е ииии ...
един поздрав :3 - http://www.youtube.com/watch?v=w2K2cs4vfkk
Оо, страхотни поздравчета .. особено този на wiz khalifa <3
Хайде едно и от мен![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NWdrO4BoCu8&ob=av2e![]()
![]()
![]()