- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ето една поздравче и то мен : http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4
Леле момичета спуках с от смях на сериала "Той и тя " - изтеглих 3 сезон имам още 10 епизода и просто .. обожавам го от малка <333![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от thecreator
оле, този сериал не съм го гледала от годинииии![]()
![]()
![]()
![]()
: ))
аууу препоръчвам ти го да го дръпнеш .. ще умреш от смях![]()
Първоначално написано от thecreator
ще го дръпна по някое време![]()
днес си купих дънково елече от lc waikiki ..после може да постна снимка![]()
![]()
да постнеш задължително!!!
ухх как не ми се става да се къпя![]()
ЧеститоПървоначално написано от wenii
Ще чакам снимка
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
сигурно утре вечерВие какво правихте днес, нещо интересно
![]()
![]()
ух аз днес нищо интересно.. бях напълно сама вкъщии гледах сериалче, пих 2 л вода
![]()
ядох , четох малко ;дд абе скучнотия .. вие ?
![]()
Аз току що се прибрах. Бях навънка с 1 стари познайници и големи базици паднаха![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
аз станах в 13 часа ..отново тотално проспиване на деняПървоначално написано от thecreator
ходих до мола, поразходих се .. и току що изпих пполовин литър вода
![]()
Вени не се оплаквай аз станах в 14 и нещо, сутринта ми звънна алармата ама......Иначе като станах ядох, оправих се и цял ден обикалях по магазините и нищо не си харесах
не мога да повярвам
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Ахахах, Мили (май така беше ..извинявай, ако има грешка), тя и моята аларма звъня, ама само ми изтощи батериятаПървоначално написано от Milly4
![]()
ии как може инщо да не си харесаш
![]()
Аз сега съм си харесала 2 потничета ..и когато имам време трябва да отида да си ги взема
![]()
Днес бях на центъра и си купих чанта за даскало,2 чифта дънки.Бяхме до Джъмбо,че утре сестра ми има рожден-дени да купим някакви конфети,свещички,подаръци
![]()
![]()
Преди 30мин се прибрах,бях навън с приятели малее такъв смях падна не съм се смяла толкова през живота си![]()
![]()
Може ли снимка на чантата?![]()
Иначе Вени и аз се учудих, че нищо не си харесах, голяма каприза съмхиляда чанти видях и или са твърде малки, или големи, с гадни дръжки, цвят, етц. А пък за обувките и блузите да не говорим
![]()
Първоначално написано от Milly4
и аз ще помоля за снимка на чантата![]()
Аз и чанта си харесах![]()
![]()
От къде?
Ама не за училище .. а такава мъничка ..Първоначално написано от Milly4
![]()
Опиши я.![]()
Първоначално написано от Milly4
от къде се качват снимки, ама без линк .. направо в коментар [/img]
с [img][/img]
Днес сестричката ми има рожден ден става на 4. Да ми е жива и здрава.
В момента заминвам и няма да мога да я снимам,за това,ако след 2-3 дни се сетя ще я снимам.
няма проблем..аз сиг ще кача снимките довечера ..на елечето, дори и на чантата ..днес майка ми ми обеща да мини да ми я вземеПървоначално написано от Tiin
![]()
![]()
Добро утро!! ;дд
Ани има ли интересни неща в Джъмбо?? пуснали ли са раници/чанти ?![]()
И ч.р.д на сестричката ти![]()
Ох, извинявам се .. честит рожден ден и от мен на сестричката ти ..а тя на колко става
![]()