- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Т’ва си е пълен виц. Как може да ходиш на уроци през ЛЯТОТО? И да, наистина си е смешничко.Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
We'll come back next year!
YNWA
Хора, по-добре сега лятото да си отпочинете, за да сте свежи и починали на 15. Недейте да си затормозявате мозъка още от сега! Важно е да сте концентрирани през годината, защото ако от сега почнете с уроците, по време на учебната година, хич няма да искате да отворите учебник, а това е много лошо!
Аз поне имам стимул и както казах са ми обещали да ми купят йорки,ако се справя добре на изпитите и вляза в елитна гимназия... Казвам си,че ще уча много,но да видим какво ще стане като започне учебната година.
Иначе вие какво ще правите през лятната ваканция?
Ами най-вече да се мотая по софия с приятелки. И аз съм на същото мнение като megiboОm ,не мисля че ся му е времето да се затормозяваме. А иначе аз завърших с 5,78,заради госпожата по български,която ми остави 5 за лоша дистциплина (,а бях за 6). Иначе вие с колко завършихте ??
Бтв благодаря на всички,,бъдещи осмокласници за съветите![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
хайде и аз да ви дам няколко съвета като бъдеща осмокласничка, правеща се на много мъдра () значи за изпита има само няколко много важни неща :
- не се притеснявайте ПО ВРЕМЕ на изпита, ще се прецакате яко
- не преписвайте, ако ви хванат ви анулират работата и дотам ...
- за подсказването важи същото, аз лично се правех, че не ги чувам като ме викаха ;дд
и това е, другото зависи от вас .. успех за догодина, а сега разпуснете през лятото ! ((:
Не знам на кой от въпросите, които повечето са задали да отговоря. Бъдещ седмокласник съм. Знам, че трябва да уча много, а не да зубря. Попринцип не съм от тези, които нарушават дисциплината в часовете, но не съм и от тези, които са прекалено добрички.Наумила съм си, че след 7-ми клас ще се местя в хубаво училище и съм много щастлива, защото няма да видя физиономиите на лицемерните ми "приятели" повече. Както бяха споменали в по - долните публикации ... ще ми е гадно за 2-3 човека от всички 27. Именно затова, лятото ще правя всичко максимално, от всичко по малко, но не и да стоя ден и нощ пред учебниците. Предпочитам да си почина лятото, после ще ни тормозят прекалено много. ;DD Впрочем, искам да поздравя автора на темата, защото по коментарите разбрах, че не е от тези, които се правят на "пичове", като не учат, като пушат, пият, друсат се и прочие ... това се отнася и за другите - малко са хората, които не пропадат вече!
![]()
Аз завърших с 5.583.Заради госпожата по БЕЛ (трябваше да имам 6,но тя не пожела да ме изпита) и заради скапаната МУЗИКА (оценките ми там бяха 6,6 не знам как реши да ми остави 5,но не ми пука тва е Музика)
Иначе завърших така:
БЕЛ - 5
МАТ- 5
МУЗ -5
ЗИП-АЕ - 5
ИСТОРИЯ - 6
ДБТ - 5 (не съм много сиг. може и 6 да е било)
ЧОВЕК И ПРИРОДА - 6
АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - 6
ФИЗИЧЕСКО - 6
ИЗОБРАЗИТЕЛНО - 6
Дано не съм пропуснала нещо.Офф не мога да повярвам,че живот и здраве след няколко месеца съм 7 клас.Толкова далеч ми се струваше,а толкова бързо дойде![]()
Няма ли някой от Пловдив бе?Всички ли сте от София?![]()
![]()
Надявам се да се съберем повечко хора.
Как се казвате? Мими
От къде сте? Пловдив
В кое даскало учите? Едно много добро училище, ама предпочитам да не го споменавам xD
Как завършихте 6 клас? 5.93 ;]
Ще ходите ли на уроци лятото? Едва ли ще ходя през лятото, може би през учебната година...
Иначе аз искам да вляза в НГДЕК и това ми е мечтата още от 5-ти клас ;] Ако не вляза ще скоча от някъде xD
При вас сега се почва с частните уроци , нападките от страна на родителите, притесненията за изпита на края. Ще ви чалне хормона яко и няма да ви се учи въобще , независимо от това , че си обещавате от 11 години , че ще влезете в езикова или математическа гимназия и никога няма да се отпуснете. Ще умирате от тъпня на частните уроци. Ако ходите като мен - понеделник , сряда , четвъртък , петък , събота и неделя и имате домашна с по 50 задачи и преразкази , давате по 60 лева на седмица само за уроци. Въпреки всичко това нищо не ви увира в главата. Става ви гузно, че майка ви и баща ви ръсят безумни пари за вашето образование и въпреки това вие сте тъп като дъска. Последната седмица си седнах на гъ-за и учих , учих , учих. Изкарах 5.62 по български и 4.48 по математика. Учителите ни повишиха оценките за кандидатстването и благодарение на тях имам 32 бал. Накратко това е моята автобиография за злощастния 7 клас![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Извинявам се много, защото не бях прочела "лятото". Просто станах рано и бях сънена и прочетох това и си викам "Е как така? Уж не те бива, пък уроците ти се струват смешни.." наистина моя грешка, за която се извинявам много!Първоначално написано от kukuchev711
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тук може би трябва да те поправя. В последните месеци само чувах "НЯМА ДА ПРЕПИСВАТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ АНУЛИРАТ РАБОТАТА ВЕДНАГА!", е да ама онея виждаха, че момчетата преписват и нищо не правеха. Един, който по 4 предмета има двойки, а за срока по математика имаше двойка, от преписване изкара повече и от по-умните. Изкара петица на теста.Първоначално написано от vannes
Целия клас така ни беше яд, но днеска остана на изпит по биология, но не знам дали го е минал.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Уроци през лятото = shit![]()
Сега гледах 1 епизод от 2рия сезон на PLL <3 Обожавам този сериал.Няма търпение до другата сряда за да мога да гледам следващия епизод...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уффф колко домашна имаме само за лятото....
Аз носех елка по математика , защото много време губя в пресмятане. Квесторката ме видя и дойде и ми каза тихо на ухото , преписвай , но внимавай да не види някой отвънка. Така че , ще ви дадат , но не разчитайте само на това.
Домашна за лятото ?! Аз освен списък с книги, от които ще прочета 2-3 друго няма да направяПървоначално написано от Tiin
А домашната за лятото - никога не съм я правил
![]()
То зависи от самото училище и учителите в него :] В моето опр. няма да стане това..Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
На изпита ще ви дойдат квестори от други училища. Класовете ще се разбъркат. Всичките ми съученици казаха , че квесторите им са им давали да преписват. Така че , споко ще ви дадат , сигурен съмПървоначално написано от amypond
Ама ако не си учил и преписването няма да те спаси...
Няма нужда да ходите на уроци още от лятото, по-добре си починете сегаПрез годината ще ви побъркат достатъчно, спокойно
Аз много се кефя, че всичко мина, ама от друга страна ми е много гадно, че се разделяме с класа...просто нашия клас е уникален и едва ли новия ми ще бъде такъв
![]()
абеее тва лято си почивайте,кефете се на макс и правете всичко което ви се прави! 'щото 7 клас ще ви скапе отвсякъде...зависи къде кандидатствате ноо попринцип най-важни са БЕЛ и Мат. ! но сега тва лято най-важното трябва да ви е да си прекарате добре за да може от 15 септември до 15 юни да сте бетон!айдеееееее приятно прекарване
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз въобще не се надявам да преписвам,защото ако ме хванат няма да мога да вляза никъде.Уфф като ми казват всички,че и те през лятната ваканция на 6 клас са си казвали,че ще се стегнат здравата за 7 клас,но след това даже са се отпуснали...
Сестра ми как ме нерви...Днес хиляда бели направи:
1.Падна от кухненския плот (на плочките и едва не си спука главата)
2.Счупи една чаша на супер мега малки пърченца (играх си да чистя 1 час![]()
)
3.Бутна ми Iphona-a от бюрото. ( слава богу не е счупен)
иии кой знае какво ще направи още след малко като се събуди![]()
![]()
лудо детенце...
Пожелавам ви късмет в предстоящия седми клас. Само не се притеснявайте и всичко ще е ОК.В началото си мислех, че е много страшно, но сега рабрах, че не е. Затова се справих прилично и сега съм предстояща осмокласничка.
Сега ме обзе манията за новия клас. Надявам се да е по-хубав от стария, защото аз не го харесвах. Беше пълен с двойкари, пияници и пушачи, които не се интересуват от нищо. Сега хем искам да дойде 15ти септември, хем неискам.
Шантава работа.
![]()
Много ясно, че си е смешно през лятото да ходиш на уроци, плюс тва това, което си подчертала, че съм завършил 6 клас зле си е пълен сарказъм ..Първоначално написано от BlackEyedPeas
)
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Аз тъкмо се връщам от тренировка,, 6 часа,,и направо съм умряла ;д ... И утре отново. Изобщо тея дни се скапвам от танцуване. И така,сега лятото ще го ударим да живот,че после лошо ни се пише !![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Добре разбирам, че искаш да си споделяме, но тук-там вече просто .. пиши по темата, а не някакви излишни спамове и постоянно нещо за ваканцията. (:Първоначално написано от bebzgirl
Don't cry, say fuck u and smile. ( :