.
Отговор в тема
Страница 3 от 134 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 3345
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Амм аз предлагам първо да са запознаем
    Как се казвате? - Алекс ;д
    От къде сте? - София ;д
    В кое даскало учите? - 38мо .. ;д
    Как завършихте 6 клас? - зле.. ;д
    Ще ходите ли на уроци лятото? - пхахах не ;д
    Защо ли не виждам бъдеще в следващите "седмокласници"? Хем нищо не знаеш, хем пък ти изглежда много смешно да ходиш на уроци. Какво му е смешното не разбрах?
    Т’ва си е пълен виц. Как може да ходиш на уроци през ЛЯТОТО? И да, наистина си е смешничко.
    We'll come back next year!
    YNWA

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора, по-добре сега лятото да си отпочинете, за да сте свежи и починали на 15. Недейте да си затормозявате мозъка още от сега! Важно е да сте концентрирани през годината, защото ако от сега почнете с уроците, по време на учебната година, хич няма да искате да отворите учебник, а това е много лошо!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз поне имам стимул и както казах са ми обещали да ми купят йорки,ако се справя добре на изпитите и вляза в елитна гимназия... Казвам си,че ще уча много,но да видим какво ще стане като започне учебната година.

Иначе вие какво ще правите през лятната ваканция?

Ами най-вече да се мотая по софия с приятелки. И аз съм на същото мнение като megiboОm ,не мисля че ся му е времето да се затормозяваме. А иначе аз завърших с 5,78,заради госпожата по български,която ми остави 5 за лоша дистциплина (,а бях за 6). Иначе вие с колко завършихте ??

Бтв благодаря на всички,,бъдещи осмокласници за съветите
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

хайде и аз да ви дам няколко съвета като бъдеща осмокласничка, правеща се на много мъдра ( ) значи за изпита има само няколко много важни неща :
    - не се притеснявайте ПО ВРЕМЕ на изпита, ще се прецакате яко
    - не преписвайте, ако ви хванат ви анулират работата и дотам ...
    - за подсказването важи същото, аз лично се правех, че не ги чувам като ме викаха ;дд
    и това е, другото зависи от вас .. успех за догодина, а сега разпуснете през лятото ! ((:

Не знам на кой от въпросите, които повечето са задали да отговоря. Бъдещ седмокласник съм. Знам, че трябва да уча много, а не да зубря. Попринцип не съм от тези, които нарушават дисциплината в часовете, но не съм и от тези, които са прекалено добрички. Наумила съм си, че след 7-ми клас ще се местя в хубаво училище и съм много щастлива, защото няма да видя физиономиите на лицемерните ми "приятели" повече. Както бяха споменали в по - долните публикации ... ще ми е гадно за 2-3 човека от всички 27. Именно затова, лятото ще правя всичко максимално, от всичко по малко, но не и да стоя ден и нощ пред учебниците. Предпочитам да си почина лятото, после ще ни тормозят прекалено много. ;DD Впрочем, искам да поздравя автора на темата, защото по коментарите разбрах, че не е от тези, които се правят на "пичове", като не учат, като пушат, пият, друсат се и прочие ... това се отнася и за другите - малко са хората, които не пропадат вече!

Град
    Пловдив
    Аз завърших с 5.583.Заради госпожата по БЕЛ (трябваше да имам 6,но тя не пожела да ме изпита) и заради скапаната МУЗИКА (оценките ми там бяха 6,6 не знам как реши да ми остави 5,но не ми пука тва е Музика)
    Иначе завърших така:
    БЕЛ - 5
    МАТ- 5
    МУЗ -5
    ЗИП-АЕ - 5
    ИСТОРИЯ - 6
    ДБТ - 5 (не съм много сиг. може и 6 да е било)
    ЧОВЕК И ПРИРОДА - 6
    АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - 6
    ФИЗИЧЕСКО - 6
    ИЗОБРАЗИТЕЛНО - 6
    Дано не съм пропуснала нещо.Офф не мога да повярвам,че живот и здраве след няколко месеца съм 7 клас.Толкова далеч ми се струваше,а толкова бързо дойде

Няма ли някой от Пловдив бе?Всички ли сте от София?
    Надявам се да се съберем повечко хора.

Как се казвате? Мими
    От къде сте? Пловдив
    В кое даскало учите? Едно много добро училище, ама предпочитам да не го споменавам xD
    Как завършихте 6 клас? 5.93 ;]
    Ще ходите ли на уроци лятото? Едва ли ще ходя през лятото, може би през учебната година...

Иначе аз искам да вляза в НГДЕК и това ми е мечтата още от 5-ти клас ;] Ако не вляза ще скоча от някъде xD

При вас сега се почва с частните уроци , нападките от страна на родителите, притесненията за изпита на края. Ще ви чалне хормона яко и няма да ви се учи въобще , независимо от това , че си обещавате от 11 години , че ще влезете в езикова или математическа гимназия и никога няма да се отпуснете. Ще умирате от тъпня на частните уроци. Ако ходите като мен - понеделник , сряда , четвъртък , петък , събота и неделя и имате домашна с по 50 задачи и преразкази , давате по 60 лева на седмица само за уроци. Въпреки всичко това нищо не ви увира в главата. Става ви гузно, че майка ви и баща ви ръсят безумни пари за вашето образование и въпреки това вие сте тъп като дъска. Последната седмица си седнах на гъ-за и учих , учих , учих. Изкарах 5.62 по български и 4.48 по математика. Учителите ни повишиха оценките за кандидатстването и благодарение на тях имам 32 бал. Накратко това е моята автобиография за злощастния 7 клас
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от kukuchev711
    От къде сте? - София ;д
    Защо ли не виждам бъдеще в следващите "седмокласници"? Хем нищо не знаеш, хем пък ти изглежда много смешно да ходиш на уроци. Какво му е смешното не разбрах?
    Т’ва си е пълен виц. Как може да ходиш на уроци през ЛЯТОТО? И да, наистина си е смешничко.
    Извинявам се много, защото не бях прочела "лятото". Просто станах рано и бях сънена и прочетох това и си викам "Е как така? Уж не те бива, пък уроците ти се струват смешни.." наистина моя грешка, за която се извинявам много!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    - не преписвайте, ако ви хванат ви анулират работата и дотам ...
    Тук може би трябва да те поправя. В последните месеци само чувах "НЯМА ДА ПРЕПИСВАТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ АНУЛИРАТ РАБОТАТА ВЕДНАГА!", е да ама онея виждаха, че момчетата преписват и нищо не правеха. Един, който по 4 предмета има двойки, а за срока по математика имаше двойка, от преписване изкара повече и от по-умните. Изкара петица на теста. Целия клас така ни беше яд, но днеска остана на изпит по биология, но не знам дали го е минал.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Уроци през лятото = shit

Град
    Пловдив
    Сега гледах 1 епизод от 2рия сезон на PLL <3 Обожавам този сериал.Няма търпение до другата сряда за да мога да гледам следващия епизод...
    Уффф колко домашна имаме само за лятото....

Аз носех елка по математика , защото много време губя в пресмятане. Квесторката ме видя и дойде и ми каза тихо на ухото , преписвай , но внимавай да не види някой отвънка. Така че , ще ви дадат , но не разчитайте само на това.

Сега гледах 1 епизод от 2рия сезон на PLL <3 Обожавам този сериал.Няма търпение до другата сряда за да мога да гледам следващия епизод...
    Уффф колко домашна имаме само за лятото....
    Домашна за лятото ?! Аз освен списък с книги, от които ще прочета 2-3 друго няма да направя А домашната за лятото - никога не съм я правил

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Аз носех елка по математика , защото много време губя в пресмятане. Квесторката ме видя и дойде и ми каза тихо на ухото , преписвай , но внимавай да не види някой отвънка. Така че , ще ви дадат , но не разчитайте само на това.
    То зависи от самото училище и учителите в него :] В моето опр. няма да стане това..

Цитирай Първоначално написано от amypond
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    То зависи от самото училище и учителите в него :] В моето опр. няма да стане това..
    На изпита ще ви дойдат квестори от други училища. Класовете ще се разбъркат. Всичките ми съученици казаха , че квесторите им са им давали да преписват. Така че , споко ще ви дадат , сигурен съм Ама ако не си учил и преписването няма да те спаси...

Няма нужда да ходите на уроци още от лятото, по-добре си починете сега През годината ще ви побъркат достатъчно, спокойно Аз много се кефя, че всичко мина, ама от друга страна ми е много гадно, че се разделяме с класа...просто нашия клас е уникален и едва ли новия ми ще бъде такъв

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    абеее тва лято си почивайте,кефете се на макс и правете всичко което ви се прави! 'щото 7 клас ще ви скапе отвсякъде...зависи къде кандидатствате ноо попринцип най-важни са БЕЛ и Мат. ! но сега тва лято най-важното трябва да ви е да си прекарате добре за да може от 15 септември до 15 юни да сте бетон! айдеееееее приятно прекарване
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Пловдив
    Аз въобще не се надявам да преписвам,защото ако ме хванат няма да мога да вляза никъде.Уфф като ми казват всички,че и те през лятната ваканция на 6 клас са си казвали,че ще се стегнат здравата за 7 клас,но след това даже са се отпуснали...
    Сестра ми как ме нерви...Днес хиляда бели направи:
    1.Падна от кухненския плот (на плочките и едва не си спука главата)
    2.Счупи една чаша на супер мега малки пърченца (играх си да чистя 1 час )
    3.Бутна ми Iphona-a от бюрото. ( слава богу не е счупен)
    иии кой знае какво ще направи още след малко като се събуди лудо детенце...

Пожелавам ви късмет в предстоящия седми клас. Само не се притеснявайте и всичко ще е ОК. В началото си мислех, че е много страшно, но сега рабрах, че не е. Затова се справих прилично и сега съм предстояща осмокласничка. Сега ме обзе манията за новия клас. Надявам се да е по-хубав от стария, защото аз не го харесвах. Беше пълен с двойкари, пияници и пушачи, които не се интересуват от нищо. Сега хем искам да дойде 15ти септември, хем неискам. Шантава работа.

Град
    Пловдив
    Ще ходите ли на лагер тази година?

Град
    София ;д
    От къде сте? - София ;д
    Много ясно, че си е смешно през лятото да ходиш на уроци, плюс тва това, което си подчертала, че съм завършил 6 клас зле си е пълен сарказъм .. )
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Аз тъкмо се връщам от тренировка,, 6 часа,,и направо съм умряла ;д ... И утре отново. Изобщо тея дни се скапвам от танцуване. И така,сега лятото ще го ударим да живот,че после лошо ни се пише !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Аз тъкмо се връщам от тренировка,, 6 часа,,и направо съм умряла ;д ... И утре отново. Изобщо тея дни се скапвам от танцуване. И така,сега лятото ще го ударим да живот,че после лошо ни се пише !
    Добре разбирам, че искаш да си споделяме, но тук-там вече просто .. пиши по темата, а не някакви излишни спамове и постоянно нещо за ваканцията. (:
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си