- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Днес и братовчедката има рожден ден. Трябва да и звънна да и честитя. Станах в 2 и сега мисля да излизам![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ч.Р.Д на всички рожденнициДа са живи и здрави!
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ +
някой да е онлайн тука?
edit: и аз ще съм 7 кл
аз съм онлайн![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Охо,супер си изкарах на рд-то...![]()
Танци а-у
Сега съм отново на село и такамм...
Иначе много благодаря за пожеланията![]()
http://prikachi.com/images.php?images/186/3746186s.jpg - дънковото елече, не се вижда много добре .. и на живо е по-хубаво![]()
![]()
: ))
Как на село![]()
Хора супер много си зарибих по малки сладки кученца .. особено терирчета .. обожавам гиНамерих една обява териерче за 50 лв ? дали е възможно
все пак пратих там един е-майл и чакам отговор .. скоро наближава и р.д-то ми .. та ще се тръскам малко на мама и тате
че 2 кучета .. абе ще видим .. дано стане нещо .. все пак със сравнение териерите , които са 600 лв нагоре .. си е направо оферта
![]()
Първоначално написано от thecreator
50 лв![]()
![]()
![]()
Харесала съм си един мини шпиц .. за 500-600 лв .. нашите до няква степен са навити .. аз си мисля, че като завърша седми клас може и да го имам .. ама все пак не съм много сигурна
![]()
Сладко е, честитоПървоначално написано от wenii
![]()
П.С. И аз много искам някво малко кученце, или дългокосместо чихуахуа, или шпиц...ама си имам котка и няма как![]()
Първоначално написано от Milly4
По принцип обожавам чихуахуа-тата .. но са по 1300 .. и нашите няма да се навият![]()
http://prikachi.com/images.php?images/239/3746239e.jpg
ето я и чантичкатаи тя на живо изглежда по-добре ..
П.С. Вече я имам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вени елечто е страхоотноо!!!![]()
Е Милу (нали така се казваше , дано не бъркам) ако котката е малка и кучето също може да свикнат ама иначе :С
Вени търси оферти в интернет бре!! Пишеш е.майл .. контиктувай , има цени по договаряне - звижи нещата тисъщност кучето , което имам аз сега аз си го уредих - намерих си го по интернет, свързах се с жената и накрая казах на наще и го купихме дори с половината мой пари!!
![]()
И търси ~!! може да намериш някое евтино .. и аз гледах като паднала от Марс йор.териер за 50 лв та та те стигат и 1000 абе 500-600 + .. ще видим какво ще стане![]()
Много е хубава от Паоло Ботичели ли я взе?Първоначално написано от wenii
Иначе и аз много искам куче,но чихуахуатата са за хора без малки деца,защото кученцата били много страхливи.За това се спряхме на йорки и дано да ми го купят
Вени чантата също е жестока .. та чак и повече от елечето![]()
![]()
![]()
Ани и ти ли си се ориентирала към йорки?? и имаш ли няква оферта , за колко пари е ?![]()
Под териер ''щоркширски териер ли имаш впердвид,ако да просто няма шанс да ти продадат йорки за 50 лв .Първоначално написано от thecreator
Чантата е много хубава , честито пак![]()
thecreator мойта котка я имам от 7-8 години и е голяма злобане ми се мисли какво може да направи на кученцето.
Ауу!! Значи по-добре не![]()
Иначе Ани - да!! То и аз това гледах .. Ако искаш мога да ти пратя обявата .. може жената просто да иска да се отърве от кучето и да си купи котка![]()
![]()
Да, от paollo botticelli е .. и е на голямо намаление![]()
![]()
![]()
упс, забравих как се казвашеПървоначално написано от thecreator
![]()
да кажеш после какво е станало ..
![]()
![]()
Не се подлъгай от ниската цена,кучето е на 3 години.Много трудно ще свикне с теб и с твоите близки.Препоръчително е кучетата да се взимат малки на по 1-2 месеца за да могат да свикнат с теб.А пък и защо го ''подарява така'' може да е болно и да не иска да ти каже...Първоначално написано от thecreator
По-добре си събери парички и отиди да си купиш някое хубаво йорки от развъдник.
П.С- сори,ако имам правописни грешки
Честит рожден ден на всички рожденници!![]()
Аз щях да си имам мини шпиц, ама като разбрах, че на йоркито не му пада козината.. веднага си промених мнението и след 15 дни ще си имам малко йорки.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Колко си я взе?Първоначално написано от wenii