- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
^
може и точно мен ме съмняваше ниската цена .. Ама ми е жал да дам 600 лв та дори и 1000 за една куче доста пари саа и наште няма да се съгласят.. поне на тези пари ..
Е,да това си е голямо предимство... и да го снимаш послеПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
![]()
![]()
Честно казано я взех на смешна цена направо и много се радвам .. намалена беше на 17 леваПървоначално написано от Tiin
![]()
![]()
![]()
: ))
То да са само тези 600,ами за това кученце храната на Роял Канин мисля,че половин или един килограм ( не съм много сигурна) струва 30лв.Отделно трябва да му купуваш шампоани,балсами,спрейове за разресване,купички за храна,легалце и куп други джунджурийки.Първоначално написано от thecreator
НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ ОТ НИСКАТА ЦЕНА!
тъкмо исках да питам с каква храна се храни.. не може ли с нормална гранулирана .. иначе то 30 лв са ок , защото то яде супер малко на ден .. и не е проблем.. другите играчки пък са не са му толкова специални.. по тая логика всяко куче трябваше да е така.. а за леглото също ляга някъде или пък тати да му измайстори нещо - абе тия неща не са проблем .. ама то въпроса е до цената и родителите ми дали ще се съгласят на 2 кучета
иначе ако намериш някое до 200 лева или 300 пусни сайт !! Все пак ще я разпитам тази !! намерих и още едно с ваксини аба бала .. само дето ми се изгуби някъде и цена не помня .. пуу че съм и аз .. ще ходя да го търся в историята
![]()
Всъщност, Ани, не е хубаво кученцето да се вземе на 1 месец. Най-подходящата възраст е 2 месеца и половина.![]()
thecreator (сори, забравих как ти е името), кученцето е силки териер, а не йорки, и тази порода си е такава на външен вид.. адски много прилича на йорки.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^ ЦветиИначе Дени мерси .. нали все пак е териерче .. мен цената ме притеснява - не друго .. иначе да пуснеш снимка на твоя след 2 сед
![]()
Ето го Тери..![]()
Имам само тази снимка, защото човекът, от който го купуваме ни я прати.
Вчера с бащата звъняхме по телефона да питаме как е малкия и всичко му е наред, има си хубав косъм и е жизнен.![]()
Тери.. <33 ♥
Дении супер мега сладък е !!! Да ти е честит ;дд от раничко ама .. ;д тъкмо попаднах на неговата обява бтв![]()
Я дай линк..![]()
Иначе.. да ти кажа, че тоя човек е много коректен. Явно има приятели в Чехия и .. "обира най-доброто от чешките развъдници".. така де, взима най-хубавите кученца и си ги продава тук в България. Майка ми има познати, които преди две години са си купили йорки от него и до сега си е красиво, живо и здраво.
![]()
Тери.. <33 ♥
Ауу какво е сладичкооПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
За колко си го взе?
алее браво!! рядко се намират такива като него![]()
на каква цена се договорихте същност?
иначе линкче момент , че го запилях някъде![]()
пращайте линкчета, ако намерите някакви интересни обявиПървоначално написано от thecreator
![]()
: ))
http://www.topobiavi.com/index.php?a..._adv&id=924373 Дени тази ли е обявата?![]()
За 600 лева го купуваме, ама тате ще доплати на човека, защото ще гледа кучо до 11 септември (а и му сложи втората ваксина).. тогава се връщаме от почивка и нямаме възможност да вземем малкия с нас, затова ще си го получим чак тогава.![]()
Тери.. <33 ♥
Аз моята си я взех за 19.99лв. от КенвелотоПървоначално написано от wenii
приятно почивка тогава бтвухх после задължително да пуснеш снимка като си го получиш.. ще знаем , че е успешно
![]()
Цвети, ами.. познатите на мама направо ни дадоха телефона на човека.. казва се Милко (или Милчо.. нещо такова беше)
btw.. малее, то тва йорки на снимката от обявата е много космато бе..![]()
Тери.. <33 ♥
снимката е същата бре![]()
![]()
ухх с тоя човечец не мога ли да се договоря на някое пак така малко кученце до 100-200 лв![]()
Мерси..Първоначално написано от thecreator
Иначе ще минем през Пловдив да си го вземем на връщане от почивката..
![]()
Абе.. пак имам късмета, че Милко се съгласи да гледа кученцето докато го вземем.![]()
Тери.. <33 ♥
Не бе, снимката не е същата.. загледай се и ще откриеш огромни разлики.Не знам дали ще можете да се договорите.. трябва да звъннете и да питате.
![]()
Тери.. <33 ♥
късметлии стедообре ще си поиграя на открий разликите
той нещо е-майл ?
аз питам , защото до такава ниска цена за териерче
![]()
selekt_dog@abv.bg ... това е имейлът, от който е пратил снимката
Тери.. <33 ♥
за нищо..Първоначално написано от thecreator
![]()
иии.. да те улесня:![]()
![]()
Тери.. <33 ♥