- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
^^ На мен са ми почти еднакви![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
е.. аз ги различавам.Първоначално написано от Milly4
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
яя има разлика.. по-космато е и го е хванал по различен начин !! добрее различни са снимките
Момичета ще си лягам (ама ще изчакам до 00:00) Лека нощ на всички .. И специални благодарности на Дени![]()
хайде лека на всички![]()
Лека..![]()
Тери.. <33 ♥
Твоята каква е ? Можеш ли да качиш снимкаПървоначално написано от Tiin
![]()
thecreator - дано всичко мине успешно .. и на 11-12 септември да се сдобиеш със сладура![]()
: ))
хех.. май малко ни бъркаш.Първоначално написано от wenii
![]()
Тери.. <33 ♥
Мале,малее сладури (нали са различни кучета?Първоначално написано от RainbowGirl
![]()
)
Различни са..![]()
Аз май утре ще ходя да избирам легло на мойто бебе.. както и играчки. Нищо, че има още 15 дни..Аз искам да ги изпера (така де.. мама да ги изпере
), за да са чисти за Тери..
![]()
Тери.. <33 ♥
Mамка мууу.Как ти завиждам (благородно деПървоначално написано от RainbowGirl
)
И АЗ ИСКАМ! Ще се справя добре на изпита и ще имам йоркии!!
Ми.. мерси.Иначе на мен кученцето ми беше стимула през цяяяялата година.. е, и самата гимназия де, ама повече кученцето.
Така че.. и на теб то да ти е стимула и винаги като не ти се учи се сещай, че ако се справиш достатъчно добре на изпитите, ще гушкаш това мъниче..
![]()
Тери.. <33 ♥
Гледате ли Малки Сладки Лъжкини? Кой според вас е -А?
АА да те питам това наистина ли те стимулираше да учиш,защото аз все си мисля,че няма да уча и няма да ми пука за 7 клас ( както става обикновенно)Първоначално написано от RainbowGirl
![]()
![]()
Уфф,дано да ме приемат в Ег'Пловдив дори и с Немски пак ще е нещо..
Гледам ги, ама почва да ми става малко тъпо, щото сезон и половина нищо не се разкрива.А може да е всеки според мен..
![]()
Тери.. <33 ♥
Сигурно ще е този,който най-малко предполагамеПървоначално написано от RainbowGirl
.
Мисля,че,ако продължават така сериала ще стане доста тъп...
и аз така, но по някой път ми минава мисълта, че може Алисън да е възкръснала от мъртвитеПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами.. колкото и да е изненадващо, да. Това ми беше стимулът, защото от както се помня искам кученце.. просто толкова много ги обичам, че бях готова на всичко. А и това беше условието на баща ми - аз да вляза в колкото се може по-хубаво училище, а той ще ми вземе кученце, каквато малка порода искам.![]()
Тери.. <33 ♥
Абе сигурно Алисън ще има някаква сестра близначка ли и аз не знам...всичко ми идва толкова объркано...
Оф съжалявам адски много за объркването ..![]()
![]()
![]()
![]()
RainbolwGirl-дано всичко да мине страхотно с кученцето![]()
Tiin-би ли качила снимка на чантата![]()
Да се надяваме и аз догодина на съм в твоето положениеПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
...
Казвам си,че ще уча,уча,уча,но да видим като започне годината... Ух,ама и аз толкова много ги харесвам йоркитата ... умирам си като видя такова![]()
![]()
![]()
Не, няма да стане като в книгите.. следователно Алисън няма да има близначка.Според мен може да е тая Кейт .. може с Али да са били приятелки, знам ли.
![]()
Тери.. <33 ♥
В момента чантата не е при мен нали казах,че съм на село,като се прибера вкъщи ще я снимам... Сори за 2те поредни мнения,просто интернета ми е уникално бавен и не ми дава да си редактирам мненията (дава грешки)Първоначално написано от wenii
Вени, няма нищо.. и мерси (и аз се надявам всичко да мине добре.. всъщност съм почти на 100% сигурна, че всичко ще е наред)
Хахахх.. знам две баби, които имат йоркита и мноого често ходя да им досаждам..![]()
Ама като си получа моето бебе няма да е така.
![]()
![]()
Тери.. <33 ♥
Ние ще идваме да ти досаждаме.Нищо,че не съм от София![]()
Мале,мале 6 страници за 1 ден... Машиниии![]()
Момчетата трябва да дойдат да вкарат малко ''ред''.
![]()
Ааа да ви питам нещо... Гримирате ли се за училище?Ако да как?
Аз май ще лягам... Лека от мен :*
Едитнах си мнението![]()
Най-после стана
![]()
![]()
София е близо до Пловдив..
Едит: ежедневният грим ми е спирала + гланц и малко пудра/фдт, ама в седми клас често слагах молив и по-рядко очна линия.. сега през лятото слагам само спирала и балсам за устни.
Едит2: Сега в осми клас мисля да си слагам спирала и очна линия + някакъв гланц.. и може би понякога съвсем бледи сенки.![]()
Тери.. <33 ♥
http://www.youtube.com/watch?v=4ZcAugYE6Rk
поздрав, сладурченца![]()
![]()