.
Отговор в тема
Страница 33 от 133 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 3345

Hybrid View

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Гледам ги, ама почва да ми става малко тъпо, щото сезон и половина нищо не се разкрива. А може да е всеки според мен..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Гледам ги, ама почва да ми става малко тъпо, щото сезон и половина нищо не се разкрива. А може да е всеки според мен..
    Сигурно ще е този,който най-малко предполагаме .
    Мисля,че,ако продължават така сериала ще стане доста тъп...

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    и аз така, но по някой път ми минава мисълта, че може Алисън да е възкръснала от мъртвите
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ами.. колкото и да е изненадващо, да. Това ми беше стимулът, защото от както се помня искам кученце.. просто толкова много ги обичам, че бях готова на всичко. А и това беше условието на баща ми - аз да вляза в колкото се може по-хубаво училище, а той ще ми вземе кученце, каквато малка порода искам.

Тери.. <33 ♥

Град
    Пловдив
    Абе сигурно Алисън ще има някаква сестра близначка ли и аз не знам...всичко ми идва толкова объркано...

Голям фен Аватара на wenii
    Оф съжалявам адски много за объркването ..

RainbolwGirl-дано всичко да мине страхотно с кученцето

Tiin-би ли качила снимка на чантата
    : ))

Град
    Пловдив
    Ами.. колкото и да е изненадващо, да. Това ми беше стимулът, защото от както се помня искам кученце.. просто толкова много ги обичам, че бях готова на всичко. А и това беше условието на баща ми - аз да вляза в колкото се може по-хубаво училище, а той ще ми вземе кученце, каквато малка порода искам.
    Да се надяваме и аз догодина на съм в твоето положение ...
    Казвам си,че ще уча,уча,уча,но да видим като започне годината... Ух,ама и аз толкова много ги харесвам йоркитата ... умирам си като видя такова

Не, няма да стане като в книгите.. следователно Алисън няма да има близначка. Според мен може да е тая Кейт .. може с Али да са били приятелки, знам ли.

Тери.. <33 ♥

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wenii
    Оф съжалявам адски много за объркването ..

RainbolwGirl-дано всичко да мине страхотно с кученцето

Tiin-би ли качила снимка на чантата
    В момента чантата не е при мен нали казах,че съм на село,като се прибера вкъщи ще я снимам... Сори за 2те поредни мнения,просто интернета ми е уникално бавен и не ми дава да си редактирам мненията (дава грешки)

Вени, няма нищо.. и мерси (и аз се надявам всичко да мине добре.. всъщност съм почти на 100% сигурна, че всичко ще е наред )

Хахахх.. знам две баби, които имат йоркита и мноого често ходя да им досаждам.. Ама като си получа моето бебе няма да е така.

Тери.. <33 ♥

Град
    Пловдив
    Ние ще идваме да ти досаждаме.Нищо,че не съм от София
    Мале,мале 6 страници за 1 ден... Машиниии Момчетата трябва да дойдат да вкарат малко ''ред''.

Ааа да ви питам нещо... Гримирате ли се за училище?Ако да как?

Аз май ще лягам... Лека от мен :*

Едитнах си мнението Най-после стана

София е близо до Пловдив..

Едит: ежедневният грим ми е спирала + гланц и малко пудра/фдт, ама в седми клас често слагах молив и по-рядко очна линия.. сега през лятото слагам само спирала и балсам за устни.
    Едит2: Сега в осми клас мисля да си слагам спирала и очна линия + някакъв гланц.. и може би понякога съвсем бледи сенки.

Тери.. <33 ♥

http://www.youtube.com/watch?v=4ZcAugYE6Rk

поздрав, сладурченца

Голям фен Аватара на thecreator
    Дении и аз имам стимул за тази уч.година ако вляза - телефон.. Но сериозно обмислям да си променя решението ако да р.д-то ми не стане нищо .. и аз обожавам малки сладки кученца.. ухх и като се сетя ,че ще ми вкъщно куче и ще спа с него простооо някво супер сладко ми става .. Ани - ще се справим !! Само дето за какво тия хора са го измислили бала на момиччетата да е по-висок от на момчетата.. Нали уж момчетата били по-добри по математика Но имаме си стимул - а аз със стимули си уча повече май.. ще видим ! ще се справим и ще получим кученце

Град
    Пловдив
    Ще се справим!!!!Ще си имам и тату,куче,нов телефон.
    Иначе аз през лятото слагам фдт,пудра,гланц,спирала и понякога очна линия или черен молив.
    За училище важи същото.
    Какъв ви е телфона?

аз слагам само балсам- гланц и чат-пат леко спирала , но като съм 1ва смяна нямам почти време и за това
    а като излизам през лятото:спирала,гланц,задъл ително ;д

Дениии ауу ти вярно , че си от София като си получиш кученцето трябва да се видим

Иначе телефона ми е адски скапан . за това искав да го сменям - Nokia 2330

Иначе ти ако влезеш към какъв телефон си се насочила?

Град
    Пловдив
    Ами насочила съм се към Iphone - там какъвто по - нов модел излезе.Сега имам Iphone 3GS 32GB

Iphone -ите не са толкоз яки на една приятелка само като си разглеждала снимките и теглило от сметката

Майка има айфон. Иначе аз тая година измрънках телефон. Майка ми и дума за куче не иска да чуе така,че просто за тва няма да ми се отвори парашута
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Ми.. мерси. Иначе на мен кученцето ми беше стимула през цяяяялата година.. е, и самата гимназия де, ама повече кученцето.
    АА да те питам това наистина ли те стимулираше да учиш,защото аз все си мисля,че няма да уча и няма да ми пука за 7 клас ( както става обикновенно) Уфф,дано да ме приемат в Ег'Пловдив дори и с Немски пак ще е нещо..
    Ай ще те чакам другата година

ПП Ако имате въпроси за някакви тези ала-бала не се притеснявайте да ми пишете..имам книжка с анализи и тези от частната ми учителка и мога да помагам

Моят е samsung s5560 и съм адски доволна.. особено от камерата. Иначе ми е нов.. от 14-15 юни някъде, щото влязох в гимназията де. И ще се опитам да навия нашите за нов фотоапарат, щото стария за нищо не става вече.
    едит: няма да пиша, защото отивам да чета "Крадецът на праскови"

Тери.. <33 ♥

Моя телефон е сони xperia mini pro ...
    Иначе днес бях с майка ми в мола и си взех едни дънки и една очна линия Харесах си и едни кецове,но в магазина нямаха моя номер (а същия магазин го има и до на майка ми работата) и утре тя ще отиде да ми ги вземе,заедно с едни боти дето си харесах
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Здравейте Моят телефон е samsung D908 ..мне съм доволна, защото ще го ползвам за трета година някъде ..сега си уговарям с нашите едно iphone-че и много се радвам .. надявам се да ми го купят

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Здрастиии момичета Най - накрая си взех чанта от Конвърс хвърлих се на първата видяна много ще ми отива на бъдещите кецки от там Взех си и един пуловер
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Здрастиии момичета Най - накрая си взех чанта от Конвърс хвърлих се на първата видяна много ще ми отива на бъдещите кецки от там Взех си и един пуловер
    Милу, ще постнеш ли снимки на нещата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си