- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Дении и аз имам стимул за тази уч.година ако вляза - телефон.. Но сериозно обмислям да си променя решението ако да р.д-то ми не стане нищо .. и аз обожавам малки сладки кученца.. ухх и като се сетя ,че ще ми вкъщно куче и ще спа с него простооо някво супер сладко ми става .. Ани - ще се справим !! Само дето за какво тия хора са го измислили бала на момиччетата да е по-висок от на момчетата.. Нали уж момчетата били по-добри по математикаНо имаме си стимул - а аз със стимули си уча повече май..
ще видим ! ще се справим и ще получим кученце
![]()
Ще се справим!!!!Ще си имам и тату,куче,нов телефон.
Иначе аз през лятото слагам фдт,пудра,гланц,спирала и понякога очна линия или черен молив.
За училище важи същото.
Какъв ви е телфона?
аз слагам само балсам- гланц и чат-пат леко спирала , но като съм 1ва смяна нямам почти време и за това![]()
![]()
а като излизам през лятото:спирала,гланц,задъл ително ;д
Дениии ауу ти вярно , че си от София като си получиш кученцето трябва да се видим![]()
![]()
Иначе телефона ми е адски скапан . за това искав да го сменям - Nokia 2330![]()
Иначе ти ако влезеш към какъв телефон си се насочила?![]()
Ами насочила съм се към Iphone - там какъвто по - нов модел излезе.Сега имам Iphone 3GS 32GB
Iphone -ите не са толкоз яки на една приятелка само като си разглеждала снимките и теглило от сметката![]()
Майка има айфон. Иначе аз тая година измрънках телефон.Майка ми и дума за куче не иска да чуе така,че просто за тва няма да ми се отвори парашута
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ай ще те чакам другата годинаПървоначално написано от Tiin
![]()
ПП Ако имате въпроси за някакви тези ала-бала не се притеснявайте да ми пишете..имам книжка с анализи и тези от частната ми учителка и мога да помагам![]()
![]()
![]()
Моят е samsung s5560 и съм адски доволна.. особено от камерата.![]()
Иначе ми е нов.. от 14-15 юни някъде, щото влязох в гимназията де.
И ще се опитам да навия нашите за нов фотоапарат, щото стария за нищо не става вече.
едит: няма да пиша, защото отивам да чета "Крадецът на праскови"![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Моя телефон е сони xperia mini pro ...
Иначе днес бях с майка ми в мола и си взех едни дънки и една очна линияХаресах си и едни кецове,но в магазина нямаха моя номер (а същия магазин го има и до на майка ми работата) и утре тя ще отиде да ми ги вземе,заедно с едни боти дето си харесах
![]()
![]()
ЗдравейтеМоят телефон е samsung D908 ..мне съм доволна, защото ще го ползвам за трета година някъде ..сега си уговарям с нашите едно iphone-че и много се радвам .. надявам се да ми го купят
![]()
: ))
Здрастиии момичетаНай - накрая си взех чанта от Конвърс
хвърлих се на първата видяна
много ще ми отива на бъдещите кецки от там
Взех си и един пуловер
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Милу, ще постнеш ли снимки на нещата тиПървоначално написано от Milly4
![]()
![]()
само чантата я имам снимана, пуловера още не съм го снимала, утре, че стана много късно![]()
http://prikachi.com/images/648/3750648o.jpg
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Първоначално написано от Milly4
ауу, много е сладуреста .. ти всъщност за училище ли ще я използваш![]()
Дам, доста по-голяма е отколкото изглежда на снимката, ще ми побере всичките боклуци![]()
П.П. Сега си търся и ретро преса/маша, но не мога да намеряНякой да знае или виждал къде продават?
ретро преси и маши продават в ТехнополисПървоначално написано от Milly4
Аз си лягам ..до утре, сладури
![]()
![]()
В технополис.
Иначе гледайте ква фрапация сме в таверната - тая година на екскурзията в гърция (май месец)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1280066_n.jpg (аз съм момичето най-отпред с роклята)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3199957_n.jpg (някви жалки опити за сиртаки)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7835381_n.jpg (уникалния ми танц с един приятел![]()
)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5796974_n.jpg (пак се усмихвам на някой)
Не,че нещо ама поне и вие да се посмеете![]()
![]()
първата кърти![]()
![]()
Добро утро м/у.. Милу честита чанта - супер е !![]()
Иначе при мен днес .. Ще идва една приятелка на гости и такам .. Ще трябва да се купва хранаТака че момичета няма да мога да ви пиша много днес .. Но вечерта обещавам , че ще седна
![]()
Zdraveite sorry che ne pisha na kirilica,no ne sum na moq laptop....
Dnes strani4kata mi vuv Facebook stava na 1 godinka (party)...
Inache vie kak ste?
Добре ... днеска ми хрумна да ви питам по колко пари ви дават за даскало .... Мен майка ми ми даваше по 3 лв,сега ми каза,че ще ми дава по 4 (без да съм и казала нищо)
А бтв Ани дай си страничката да ти я харесам![]()
Аз също имам страничка http://www.facebook.com/pages/-%D0%9...84854201581442
Музикално у4илище-"НУМТИ Добрин Петков"![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Аз цъм от Плловдив-недей така :Д Ами не се притеснявам за изпитите за 7 клас, пове4е се притеснявх миналата година, защото тогава тъкмо се преместих в новото у4илище иии не бях свикнла и едвам изкарах годинатаПървоначално написано от Tiin
Той изпита сигурно ще обхваща много материал, но ще е лесен
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Вики-сладки снимкиА колкото до въпросът ти ..на мен ми дават по 2 лева ..и честно казано са ми напълно достатъчни .. когато ми трябват повече им казвам и те ми дават.. нямам проблеми с нашите относно парите за училище
![]()
Btw .. и аз имам страничка ..казва се "Just try".. ако искате я посетете![]()
Kraqt na vakanciqta nablijava.Utre sym na frizior i se chudq kak da se podstrija![]()