.
Отговор в тема
Страница 36 от 134 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 3345
    Вече съм приет в ГПЗЕ с 1-ви език Немски

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Skaarj
    Хубаво, че се похвали - сега се разкарай!

Иначе су успокойте - първите 2 месеца не е толкова натоварено даже почти няма да учите хДДДДДДД

ПП Някой почна ли вече уроци?! Аз почнах на първи и затова питам

Цитирай Първоначално написано от Runaway11

Иначе су успокойте - първите 2 месеца не е толкова натоварено даже почти няма да учите хДДДДДДД

К'ъФ ти е проблема е приятел ?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Аз не съм все още. Добре ли ще е да ходя на уроци по МАТ 2 пъти в седмицата 1-вия срок и 1 път по БГ?

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Миналата година по това време си мислех, че изпитите никога няма да минат, че никога няма да се отърва от ''прекрасния'' клас. А всичко мина толкова бързо.И както казаха, първите месеци не се учи толкова много, а и изпитите са лесни, няма смисъл от толкова търевоги.
    ПП И това ви го казва човек,който беше в прединфарктно състояние около 1 седмица преди изпитите.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Миналата година по това време си мислех, че изпитите никога няма да минат, че никога няма да се отърва от ''прекрасния'' клас. А всичко мина толкова бързо.И както казаха, първите месеци не се учи толкова много, а и изпитите са лесни, няма смисъл от толкова търевоги.
    ПП И това ви го казва човек,който беше в прединфарктно състояние около 1 седмица преди изпитите.
    Дано да са лесни изпитите.И ние да имаме късмет като вас

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tiin

Аз не съм все още. Добре ли ще е да ходя на уроци по МАТ 2 пъти в седмицата 1-вия срок и 1 път по БГ?

Аз лично ходих
    Пръви срок - 2 - бел, 1-мат
    Втори срок - 2 бел и 2 мат

Ти както искаш ходи, но втория е препоръчително да ходиш по два пъти и по двата, защото ще имаш много въпроси. Но ти си решаваш кое е най-добро за теб. Аз лично първия срок много наблегнах на граматиката, лексикологията по бг и втория срок ми беше много лесно...по мат пък първия срок си решавах нормално, но към април - май беше яко решаване на задачи!

ПП Ти си от Пловдив и те съветвам февуари-март-април и май да ходиш на 2-то пробни по мат и 2-то пробни по бел в търговската гимназия! Много пи помогнаха

Град
    Пловдив
    Ок. Мерси.
    Абе да ви питам възможно ли е справочника да е излязъл?Зашото сега бях в една книжарница и имаше справочник,на които пишеше 2011,а вътре в съдържанието пишеше кандидат гимназисти 2011-2012

Ок. Мерси.
    Абе да ви питам възможно ли е справочника да е излязъл?Зашото сега бях в една книжарница и имаше справочник,на които пишеше 2011,а вътре в съдържанието пишеше кандидат гимназисти 2011-2012
    Моля. Иначе - не не е възможно. Излизат чак май месец някъде и от училището най-вероятно ще поръчват и ще ви кажат

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ако си учите у вас както трябва, мисля че няма да има нужда да харчите пари за уроци. (от личен опит казвам...)
    Леле, аз съм забравила почти всичко, което учихме миналата година

Град
    Пловдив
    Ооо,как без уроци.Няма начин.Стремя се към много елитна гимназия и просто там няма как да влезеш без уроци (освен,ако не си Айнщаин де)
    Честита ни 60-та стъничка

Град
    Пловдив
    Ок. Мерси.
    Моля. Иначе - не не е възможно. Излизат чак май месец някъде и от училището най-вероятно ще поръчват и ще ви кажат
    Ето виж: http://www.nu-impress.com/content.html

Edit:Ох,ама това не е справочник,а наръчник май :Д

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Вие си знаете. Аз само казвам

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Ако си учите у вас както трябва, мисля че няма да има нужда да харчите пари за уроци. (от личен опит казвам...)
    Леле, аз съм забравила почти всичко, което учихме миналата година

+ 1

Ок. Мерси.
    Ето виж: http://www.nu-impress.com/content.html

Edit:Ох,ама това не е справочник,а наръчник май :Д
    Ами това не е справочника, а нещо друго, което явно са измислили тази година...

Голям фен Аватара на wenii
    Здравейте, сладури Вече и аз съм онлайн
    : ))

Ооо,как без уроци.Няма начин.Стремя се към много елитна гимназия и просто там няма как да влезеш без уроци (освен,ако не си Айнщаин де)
    Абе начин винаги има Аз тая година ходих на уроци, изкарах горе-долу добри оценки и влязох в същата гимназия, в която и ти искаш. Обаче си признавам, че не давах всичко от себе си, не се стараех достатъчно понякога, домързяваше ме и до известна степен си мислех, че щом ходя на уроци всичко ще ми е наред. Е да, ама не! Пак щях да вляза в същото училище, но щеше да ми е по-хубаво, ако бях с по-висок бал, което всъщност няма голямо значение, но все пак...

И друго. За тази година казваха, че балът ще падне много, но на първото класиране за ЕГ "Пловдив" минималният бал беше 32.800, което значи, че е по-висок от миналата година(32.140). Обаче на второто и третото класиране балът наистина падна много, специално за това училище(към 31.500 някъде). Което ако се сравни със 91НЕГ в София примерно, е наистина малко (там балът беше около 34.500 ако не се лъжа)
    Та мисълта ми е, че може да влезеш и без уроци, като не е нужно да си Айнщайн, но ти ще си по-спокойна, ако имаш и допълнителна подготовка. Решавай си задачи и пиши преразкази и не се притеснявай толкова - почти няма начин да не влезеш А ако решиш да кандидатстваш в София е друг въпрос
    Айде, че изписах роман

Хм.. Аз искам да вляза в 33 ЕГ ''Света София'' - гр. София, които ще има планове да влиза там може да ми пише и може след 7ми клас да се видим и да сме заедно в 33-та! Аз мисля да съм с Английки, но се колебая за другия език... дали да е Френски или Немски...[/b]

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Абе начин винаги има Аз тая година ходих на уроци, изкарах горе-долу добри оценки и влязох в същата гимназия, в която и ти искаш. Обаче си признавам, че не давах всичко от себе си, не се стараех достатъчно понякога, домързяваше ме и до известна степен си мислех, че щом ходя на уроци всичко ще ми е наред. Е да, ама не! Пак щях да вляза в същото училище, но щеше да ми е по-хубаво, ако бях с по-висок бал, което всъщност няма голямо значение, но все пак...

И друго. За тази година казваха, че балът ще падне много, но на първото класиране за ЕГ "Пловдив" минималният бал беше 32.800, което значи, че е по-висок от миналата година(32.140). Обаче на второто и третото класиране балът наистина падна много, специално за това училище(към 31.500 някъде). Което ако се сравни със 91НЕГ в София примерно, е наистина малко (там балът беше около 34.500 ако не се лъжа)
    Та мисълта ми е, че може да влезеш и без уроци, като не е нужно да си Айнщайн, но ти ще си по-спокойна, ако имаш и допълнителна подготовка. Решавай си задачи и пиши преразкази и не се притеснявай толкова - почти няма начин да не влезеш А ако решиш да кандидатстваш в София е друг въпрос
    Айде, че изписах роман
    И ти ли си в Английската?
    Непременно ще се запознаем,ако аз вляза там . Дано,дано,дано казвам,че ще уча,но да видим...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Абсолютно съм съгласна с Wanderer1.И аз ходех на уроци и невинаги давах всичко от себе си.Често не правех упражненията,преразказите, до края така и не научих едни думи изключения.Винаги обяснявах на учителката, че като ги видя се сещам, но не мога да и ги кажа наизуст, което си беше така. При математиката не беше така,почти винаги си правех всичко,защото ми беше приятно да си решавам задачи, за разлика от преразказите.И все пак е имало случаи, особено в началото, в които не съм решила всичко.И повярвайте ми може без уроци, но трябва да си много сериозен да седнеш да решаваш сам, да правиш много преразкази и тестове и резултатът ще е налице. За доказателство познавам човек изкарал 6.00 по математика и 5.60 по БЕЛ без нито един урок.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Амиии...и аз може би щях да изкарам без уроци, но все пак за мен не само беше важно да вляза, а да науча всичко...защото ако изпуснех нещо от материала сега в осми клас щеше да ми е много трудно. Аз лично мислех, че няма да вляза до последно, но като видях, че съм 9 сред момичетата с немски зяпнах хДДДДДДД И аз не съм се напъвала кой знае колко, но уроците и парите, които изръсих за тях доста ме мотивираха

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    След 7 клас - ГПЧЕ 'Христо Ботев'. Да се надяваме ще мога да вляза с Немски/Английски

Град
    Пловдив
    Да,наистина си има начини,но мен,ако не ме наппъва някой,сигурна съм,че нищо няма да направя.Попринцип Математиката не ми е силна страна,ходя на уроци от 3 клас и все с 5-ци си завършвам.Ако не ходя на уроци представям си...Просто в 7 клас трябва да не ме мързи толкова да се мотивирам и да си уча

Голям фен Аватара на wenii
    Охх..и на мен математиката не ми е от силните страни .. хич даже ..особено тия цели изразии ..така и не можах да ги науча като хората и на уроци ходих и други хора ми обясняваха ..супер много се мъчих и мега много усилия положих и така и не успях да ги науча както трябва .. По принцип адски много мразя математиката (може и да е от госпожата,защото не обяснява като хората .. ) , но се старая ..
    : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си