- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 7:47 pm Заглавие:
Tiin написа:
Milly4 Ти от кой град си?
От София съм
dreamer98 написа:
Аз съм от Ловеч, така че за ези, които са запознати с училищата в моя град, ще кандидатствам за ГЧЕ "Екзарх Йосиф".
Ако искате да се запознаете с даск
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...D0%86%E2%80%9C
http://eg.lovechnet.com/
Можете да го направите тук.
И да доста работа ни чака, така че успех и сполучна учебна година. И залягайте над учебниците, ще бъде доста трудна година!!!
С какъв език ще искаш?
Вие какво си правите по цял ден?
И аз мисля там . Но се чудя между I АЕГ, II AEГ и II Немска .... Някой ако може да ми каже нещо за тези у-щахах на вас всичко ви предстои Razz Аз всеки ден преди изпита исках да почне наново годината ,но след изпитите нито веднъж не съм поискала Cool аа защо не първа английска ?![]()
I АЕГ чух, че взела много да пропада, II AEГ си е добраПървоначално написано от Djudjinku
, а за II Немска съм чувала от ученичка в първа, че учениците били много печени, както и учителите, само тва знам
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ужасно е времето навънСтава си есен вече
Решихте ли какво искате да облечете за 15-ти?
Мене ме не боли. Ще уча една година по 3-4 предмета малко повече (аз попринцип имам много добра памет и уча малко) и дори ще си остана в същото даскалоПървоначално написано от smilelady
Втория изпит за мене го няма.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Къси панталони, тениска и джапанки.Първоначално написано от Tiin
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ей мързеливци защо пишетете толкова малко :д.
Иначе аз за 15-ти сигурно ще съм с една спортна рокля и някакви платформи.
Още малко Ви остана! Расте ли напрежението, а?![]()
(тъпо ми е)![]()
Расте,расте... и нетърпението за края на годината...
Вие вълнувате ли се много?
Хубаво, че се похвали - сега се разкарай!Първоначално написано от Skaarj
Иначе су успокойте - първите 2 месеца не е толкова натоварено даже почти няма да учите хДДДДДДД
ПП Някой почна ли вече уроци?! Аз почнах на първи и затова питам![]()
К'ъФ ти е проблема е приятел ?Първоначално написано от Runaway11
![]()
Аз не съм все още. Добре ли ще е да ходя на уроци по МАТ 2 пъти в седмицата 1-вия срок и 1 път по БГ?Първоначално написано от Runaway11
Миналата година по това време си мислех, че изпитите никога няма да минат, че никога няма да се отърва от ''прекрасния'' клас.А всичко мина толкова бързо.И както казаха, първите месеци не се учи толкова много, а и изпитите са лесни, няма смисъл от толкова търевоги.
ПП И това ви го казва човек,който беше в прединфарктно състояние около 1 седмица преди изпитите.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Дано да са лесни изпитите.И ние да имаме късмет като васПървоначално написано от deni979
![]()
Аз лично ходих
Пръви срок - 2 - бел, 1-мат
Втори срок - 2 бел и 2 мат
Ти както искаш ходи, но втория е препоръчително да ходиш по два пъти и по двата, защото ще имаш много въпроси. Но ти си решаваш кое е най-добро за теб. Аз лично първия срок много наблегнах на граматиката, лексикологията по бг и втория срок ми беше много лесно...по мат пък първия срок си решавах нормално, но към април - май беше яко решаване на задачи!![]()
ПП Ти си от Пловдив и те съветвам февуари-март-април и май да ходиш на 2-то пробни по мат и 2-то пробни по бел в търговската гимназия! Много пи помогнаха![]()
Ок. Мерси.
Абе да ви питам възможно ли е справочника да е излязъл?Зашото сега бях в една книжарница и имаше справочник,на които пишеше 2011,а вътре в съдържанието пишеше кандидат гимназисти 2011-2012
Моля.Първоначално написано от Tiin
Иначе - не не е възможно. Излизат чак май месец някъде и от училището най-вероятно ще поръчват и ще ви кажат
![]()
Ако си учите у вас както трябва, мисля че няма да има нужда да харчите пари за уроци. (от личен опит казвам...)
Леле, аз съм забравила почти всичко, което учихме миналата година![]()
![]()
Ооо,как без уроци.Няма начин.Стремя се към много елитна гимназия и просто там няма как да влезеш без уроци (освен,ако не си Айнщаин де)
Честита ни 60-та стъничка