.
Отговор в тема
Страница 37 от 134 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 3345
    Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Аз в началото на годината също си казах ще уча, няма да излизам и т.н, и накрая какво.....по моловете, постоянно по рожденни дни, преписвания всеки ден по български език съм писала само 4,5 домашни После един месец преди изпитите се паникьосах и си казах няма да ме приемат никъде, аз съм си виновна етц, успокоих се малко и прочетох всички учебници, колко сборника реших, ходих на уроци (благодарение на тях успях да реша втория модул) минах си изпитите, завърших само с една 5 по физика, но накрая взех че си обърках реда на желанията нооо поне ще бъда с още 3 приятелки и бфф-то в един клас
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    ^Tова ми напомня-много, ама много, много внимавайте с реда на желанията.Аз също сложих на първо желание училище, в което не исках да уча,защото дните преди подаването на документите ми се събраха прекалено много чужди мнения и бях абсолютно объркана и неадекватна.Стигна се дотам да моля в инспектората да си променя желанията, но там само ме навикаха, така че мноого внимавайте.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Аз в началото на годината също си казах ще уча, няма да излизам и т.н, и накрая какво.....по моловете, постоянно по рожденни дни, преписвания всеки ден по български език съм писала само 4,5 домашни После един месец преди изпитите се паникьосах и си казах няма да ме приемат никъде, аз съм си виновна етц, успокоих се малко и прочетох всички учебници, колко сборника реших, ходих на уроци (благодарение на тях успях да реша втория модул) минах си изпитите, завърших само с една 5 по физика, но накрая взех че си обърках реда на желанията нооо поне ще бъда с още 3 приятелки и бфф-то в един клас
    Ти за 8 клас ли си ?
    : ))

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз още от сега мисля как да подредя желанията си. За да съм си сигурна,че наистина ги искам в този ред.
    Тааа още 11 ваканция...

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Аз още от сега мисля как да подредя желанията си. За да съм си сигурна,че наистина ги искам в този ред.
    Тааа още 11 ваканция...
    Остава ни още съвсем малко .. колкото повече наближава уч-щето, толкова повече не искам да ходя ..

Хайде де, моля ви!!! Помогнете ми!!! Кажете ми вашето мнение за 33 ЕГ ''Света София" - гр София! С какъв минимален бал се влиза и добро ли е училището? Благодаря ви, предварително!

Голям фен Аватара на thecreator
    О и на мен математиката не ми е силна , но тази година се постарах - завърших си с 5 , за разлика от мин.год Но на мен точно целите изрази ги разбрах , а тия пропорции- ще ги гледаме тая година, въпреки че в изпита май има повече от целите изрази и въобще повече то 7 клас .. И аз тая година хвърлих доста парички за уроци , но ... осигурих на жената почивката на Сл.Бряг .. Оххх още малко и у.ще .. дам ..

Бтв Дени можеш ли да ми препоръчаш някоя добра учителка по Математика?

Град
    Пловдив
    Мале колко пари и аз изръсих за уроци по МАТ... а пък сега в 7 клас не ми се мисли.За 1 седмица по мои сметки 50лв за уроци .

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от li0n
    След 7 клас - ГПЧЕ 'Христо Ботев'. Да се надяваме ще мога да вляза с Немски/Английски
    Ааа гледам,че си от Пловдив... Къде учиш?

Цитирай Първоначално написано от deni979
    ^Tова ми напомня-много, ама много, много внимавайте с реда на желанията.Аз също сложих на първо желание училище, в което не исках да уча,защото дните преди подаването на документите ми се събраха прекалено много чужди мнения и бях абсолютно объркана и неадекватна.Стигна се дотам да моля в инспектората да си променя желанията, но там само ме навикаха, така че мноого внимавайте.
    Наистина подреждането на желанията е много важно. Затова още отсега решавайте как ще ги подредите, за да не се чудите в последния момент, когато ще имате да мислите за много други неща.

deni979, не съжалявай! Училището е много хубаво, ще знаеш два езика и като завършиш нищо не ти пречи да се занимаваш с математика

Аз точно пропорциите си ги разбрах перфектно, ама тия цели изразиии Да сменя малко темата: Как прекарвате последните дни от лятото..интересни преживявания ? нови покупки ?? споделете

Ами последните дни аз съм започнала да отслабвам ии да пазарувам... купони... последни плажове и това е общо взето

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Ами последните дни аз съм започнала да отслабвам ии да пазарувам... купони... последни плажове и това е общо взето
    оо и аз така ,ноо притеснението нема напуска изобщо ии

Град
    Пловдив
    Яко шопинг,почивка като за последно .
    Сега се чудя и аз какво да облека за 15-ти,ако е студено...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Само едно да ви кажа! Не слушайте какво ви казват другите! Отначало всички те подкрепят и тн, но дойде ли времето за избора почват да те разколебават за всички възможни вариянти. Не мислете какво са ви казали другите, а какво искате вие!

Иначе на мен за седмица уроците ми излизаха 48 лв...така че да скъпичко си е!

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Здравейте! От доста време разглеждам темата и реших да се включа. И аз съм бъдеща седмокласничка.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    Пловдив
    Добре Дошла .
    Сега тамън се върнах от плаж... супер си прекарах...

И аз ще се включа, но нека поговорим малко и за у-ще... писах два пъти тук и никой не ми обърна внимание на проблема (а уж темата е такава) и то защото всеки си говори за неща далече от у-ще... аз мисля, че темата е за това... просто исках да ми съдействате за 33 ЕГ "Света София"... мнения и малко инф... на практика няма къде другаде да го напиша... като направя друга такава тема и веднага ми я заключват, защото ТАЗИ ТЕМА била за такива неща, а тук никой не обръща внимание на училищните неща, които тревожат по един или друг начин останалите... просто ви УМОЛЯВАМ за помощ... наистина ми е нужна...

Град
    ^^ Доколкото знам яки купончета правят но не знам дали това те интересува

Тва което съм чувала:
    Общата подготовка беше на ниво,англ.паралелки учеха по същата програма като първа англ. гимназия,дипломите на френските паралелки са равностойни на тези от френската гимназия,т.е. лицензирани са .След като се пенсионира старият директор казват,че нещата са се променили .Не знам.Добрите учители,които преподаваха са все още там,значи въпрос на късмет е да попаднеш на тях,като навсякъде.

Надявам се, че съм помогнала
    Какъв език ще искаш да учиш?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

Ами искам с първи Френски и втори Английски и много ти благодаря за отговора... задължена съм ти най-накрая някой ми помогна

Град
    Ей супер обожавам френския, музика за ушите ми е в близкото бъдеще мисля да се записвам на френски, само да свърша с английския
    Айде успех от мене Миналата година минималния бал беше 20,680, а максималния 31,930

Град
    Пловдив
    http://www.teenproblem.net/news/s/31491.html - малееее искам и в БГ да е така... но няма шанс,защото тук сме поне със 100-200 години назад

Град
    Пловдив
    Защо не пишете къде изчезнахте всички?

TheBeatles- добре дошла

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    И аз ще се включа, но нека поговорим малко и за у-ще... писах два пъти тук и никой не ми обърна внимание на проблема (а уж темата е такава) и то защото всеки си говори за неща далече от у-ще... аз мисля, че темата е за това... просто исках да ми съдействате за 33 ЕГ "Света София"... мнения и малко инф... на практика няма къде другаде да го напиша... като направя друга такава тема и веднага ми я заключват, защото ТАЗИ ТЕМА била за такива неща, а тук никой не обръща внимание на училищните неща, които тревожат по един или друг начин останалите... просто ви УМОЛЯВАМ за помощ... наистина ми е нужна...
    Не пишем за уч-ще защото още не сме започнали А колкото до въпроса ти .. еми не ти отговорих, защото живея в Русе, а не в София и си нямам идея кое уч-ще там е по-добро

Tiin- охх .. и на мен ми се иска супер много .. ама може би пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра- внуците ни ще ги ползват в БЪЛГАРИЯ

П.С. извинявам се, че не съм писала скоро .. просто все ни ми остава време

Град
    Пловдив
    Мале как се развали времето навън.Дано за 15-ти да е хубаво,защото все още не съм измислила,какво да облека,ако вали...
    Вие какво ще обличате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си