- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ето виж: http://www.nu-impress.com/content.htmlПървоначално написано от Runaway11
Edit:Ох,ама това не е справочник,а наръчник май :Д
Вие си знаете. Аз само казвам![]()
Ами това не е справочника, а нещо друго, което явно са измислили тази година...Първоначално написано от Tiin
![]()
Абе начин винаги имаПървоначално написано от Tiin
Аз тая година ходих на уроци, изкарах горе-долу добри оценки и влязох в същата гимназия, в която и ти искаш. Обаче си признавам, че не давах всичко от себе си, не се стараех достатъчно понякога, домързяваше ме и до известна степен си мислех, че щом ходя на уроци всичко ще ми е наред. Е да, ама не! Пак щях да вляза в същото училище, но щеше да ми е по-хубаво, ако бях с по-висок бал, което всъщност няма голямо значение, но все пак...
И друго. За тази година казваха, че балът ще падне много, но на първото класиране за ЕГ "Пловдив" минималният бал беше 32.800, което значи, че е по-висок от миналата година(32.140). Обаче на второто и третото класиране балът наистина падна много, специално за това училище(към 31.500 някъде). Което ако се сравни със 91НЕГ в София примерно, е наистина малко (там балът беше около 34.500 ако не се лъжа)
Та мисълта ми е, че може да влезеш и без уроци, като не е нужно да си Айнщайн, но ти ще си по-спокойна, ако имаш и допълнителна подготовка. Решавай си задачи и пиши преразкази и не се притеснявай толкова - почти няма начин да не влезешА ако решиш да кандидатстваш в София е друг въпрос
![]()
Айде, че изписах роман![]()
Хм.. Аз искам да вляза в 33 ЕГ ''Света София'' - гр. София, които ще има планове да влиза там може да ми пише и може след 7ми клас да се видим и да сме заедно в 33-та! Аз мисля да съм с Английки, но се колебая за другия език... дали да е Френски или Немски...[/b]
И ти ли си в Английската?Първоначално написано от Wanderer1
Непременно ще се запознаем,ако аз вляза там. Дано,дано,дано казвам,че ще уча,но да видим...
Абсолютно съм съгласна с Wanderer1.И аз ходех на уроци и невинаги давах всичко от себе си.Често не правех упражненията,преразказите, до края така и не научих едни думи изключения.Винаги обяснявах на учителката, че като ги видя се сещам, но не мога да и ги кажа наизуст, което си беше така.При математиката не беше така,почти винаги си правех всичко,защото ми беше приятно да си решавам задачи, за разлика от преразказите.И все пак е имало случаи, особено в началото, в които не съм решила всичко.И повярвайте ми може без уроци, но трябва да си много сериозен да седнеш да решаваш сам, да правиш много преразкази и тестове и резултатът ще е налице. За доказателство познавам човек изкарал 6.00 по математика и 5.60 по БЕЛ без нито един урок.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Амиии...и аз може би щях да изкарам без уроци, но все пак за мен не само беше важно да вляза, а да науча всичко...защото ако изпуснех нещо от материала сега в осми клас щеше да ми е много трудно. Аз лично мислех, че няма да вляза до последно, но като видях, че съм 9 сред момичетата с немски зяпнах хДДДДДДД И аз не съм се напъвала кой знае колко, но уроците и парите, които изръсих за тях доста ме мотивираха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,наистина си има начини,но мен,ако не ме наппъва някой,сигурна съм,че нищо няма да направя.Попринцип Математиката не ми е силна страна,ходя на уроци от 3 клас и все с 5-ци си завършвам.Ако не ходя на уроци представям си...Просто в 7 клас трябва да не ме мързи толкова да се мотивирам и да си уча![]()
Охх..и на мен математиката не ми е от силните страни .. хич даже ..особено тия цели изразии ..така и не можах да ги науча като хората![]()
и на уроци ходих и други хора ми обясняваха ..супер много се мъчих и мега много усилия положих и така и не успях да ги науча както трябва .. По принцип адски много мразя математиката (може и да е от госпожата,защото не обяснява като хората ..
) , но се старая ..
: ))
Аз в началото на годината също си казах ще уча, няма да излизам и т.н, и накрая какво.....по моловете, постоянно по рожденни дни, преписвания всеки денпо български език съм писала само 4,5 домашни
После един месец преди изпитите се паникьосах и си казах няма да ме приемат никъде, аз съм си виновна етц, успокоих се малко и прочетох всички учебници, колко сборника реших, ходих на уроци (благодарение на тях успях да реша втория модул) минах си изпитите, завърших само с една 5 по физика, но накрая взех че си обърках реда на желанията
нооо поне ще бъда с още 3 приятелки и бфф-то в един клас
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^Tова ми напомня-много, ама много, много внимавайте с реда на желанията.Аз също сложих на първо желание училище, в което не исках да уча,защото дните преди подаването на документите ми се събраха прекалено много чужди мнения и бях абсолютно объркана и неадекватна.Стигна се дотам да моля в инспектората да си променя желанията, но там само ме навикаха, така че мноого внимавайте.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Ти за 8 клас ли си ?Първоначално написано от Milly4
Аз още от сега мисля как да подредя желанията си. За да съм си сигурна,че наистина ги искам в този ред.![]()
Тааа още 11 ваканция...
Остава ни още съвсем малко .. колкото повече наближава уч-щето, толкова повече не искам да ходя ..Първоначално написано от Tiin
![]()
![]()
Хайде де, моля ви!!!Помогнете ми!!! Кажете ми вашето мнение за 33 ЕГ ''Света София" - гр София!
С какъв минимален бал се влиза и добро ли е училището?
Благодаря ви, предварително!
![]()
О и на мен математиката не ми е силна , но тази година се постарах - завърших си с 5 , за разлика от мин.годНо на мен точно целите изрази ги разбрах , а тия пропорции- ще ги гледаме тая година, въпреки че в изпита май има повече от целите изрази и въобще повече то 7 клас
.. И аз тая година хвърлих доста парички за уроци , но ... осигурих на жената почивката на Сл.Бряг
.. Оххх още малко и у.ще .. дам ..
Бтв Дени можеш ли да ми препоръчаш някоя добра учителка по Математика?![]()
Мале колко пари и аз изръсих за уроци по МАТ... а пък сега в 7 клас не ми се мисли.За 1 седмица по мои сметки 50лв за уроци.
Ааа гледам,че си от Пловдив... Къде учиш?Първоначално написано от li0n
Наистина подреждането на желанията е много важно. Затова още отсега решавайте как ще ги подредите, за да не се чудите в последния момент, когато ще имате да мислите за много други неща.Първоначално написано от deni979
deni979, не съжалявай! Училището е много хубаво, ще знаеш два езика и като завършиш нищо не ти пречи да се занимаваш с математика![]()
Аз точно пропорциите си ги разбрах перфектно, ама тия цели изразиии![]()
Да сменя малко темата: Как прекарвате последните дни от лятото..интересни преживявания ? нови покупки ?? споделете
![]()
![]()
![]()
Ами последните дни аз съм започнала да отслабвам ии да пазарувам... купони... последни плажове и това е общо взето![]()