.
Отговор в тема
Страница 38 от 134 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Мале как се развали времето навън.Дано за 15-ти да е хубаво,защото все още не съм измислила,какво да облека,ако вали...
    Вие какво ще обличате?
    аз се надявам да е по-хладно Еми мисля тениска, дълги дънки и кецки .. нищо тооолкова специално де ..надявам се до тогава да си купя летни ботуши .. защото не мога да си намеря
    : ))

А ти ?

:)

Здравейте,аз в момента съм на Поморие за 8 дена вече горе-долу половината минаха ,но пък като се прибера ще почнем училище,приятели, едно-друго и така вече нямам търпение да почнем... Иначе и аз не съм решила какво да облека на 15-ти,но не мисля да е нещо толкова "специално"......Вие как си прекарвате?Притеснявате ли се ??? Аз да ви кажа не се притеснявам много,но ще видим.Айде за сега стига съм писала,че стана роман

Голям фен Аватара на thecreator
    Здравейте аз тъкмо си направих лак : D

Ух това време как можa да завали сега.. Дано на 15 не е такова

likelikelike-притеснявам се малко, защото си мисля, че щ имаме нови хора в класа .. но нищо не знам

thereactor- може ли снимка

Айде за последно да се накефим и да се почва. И честит 6 септември,между другото !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Почва се ...

Охх,тази година 7 клас ... много се притеснявам още от сега!Днес за последно ходих на плаж...Дано да завърша така,както очаквам...Пожлевам късмет на всички мои връстници!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Малее сега като се почне:помагала,тетрадки,ча ни уроци ужас....Миналата година бях дала над 150лв за помагала и подвързиите ( бахти и найлона,който струва 1 лв )

Вие иначе как сте?

:)

еми аз съм горе-долу добре, а иначе аз още съм на море на 10 за последно ще ходя на плаж ии после се почвааа........

Остана съвсем малко до ЗАПОЧВАНЕТО, а аз се притеснявам за изпитите още от сега

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Иначе на мен за седмица уроците ми излизаха 48 лв...така че да скъпичко си е!
    И на мен някъде толкова.Нене.. дажее 70 лв/седмично..

Имате 8 дни (: Иначе,не се притеснявайте още от сега.Не е дошъл 15-ти.След това си дайте добър старт,и на входни и на началните контролни,взимайте участие,подготвяйте си добре уроците(особено по бел и математика),ходете си на уроци постоянно,упражнявайте се вкъщи и си учете всичко системно.Не е толкова трудно,всеки минава през тази година (: Тежко - не тежко - ще се справите,споко!
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Пловдив
    Дано,да се справим и ние след 15 юни да даваме съвети на Бъдещите за тогава седмокласници (Ноо до тогава има мнооого време)

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Дано,да се справим и ние след 15 юни да даваме съвети на Бъдещите за тогава седмокласници (Ноо до тогава има мнооого време)
    Охх, дано, дано

Град
    Пловдив
    Иии на мен вечи ми мина зора Миналата година беше едно притеснение , вайкане и т.н. , после на изпитите пак същото , обаче най-гадното се явява чакането , когато изпитите са минали и има седмица до резултатите . През пет минути проверяваш няма ли нещо , всеки ден , а те винаги ги пускат в последния ден следобяд А по време на годината не е толкова страшно , на уроци се ходи и т.н , или иначе казано - просто тряя да си сериозен и ще изкараш

Град
    Пловдив
    Сега си мисля да се подстрижа на черта (дълга ) и да си направя руси кичури ( не бяло руси,някъв друг оттенък)

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Какъв цвят ти е косата?^^
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на thecreator
    Леле да колко малко остана .. 8 дни Толкова далеч ми изглеждаше 7 клас .. В 4 съм се питала каква ще съм в 7 кл, дори съм искала , а сега ... 8 дни до започването му.. Дано следващата година по това време да сме по-ентусиазирани , дори ще сме в ново у-ще .. леле колко ще ми е странно

Ух дано тази събота и неделя си накупя нужните - тетрадки, чанта ала бала и такива ти ми неща

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Какъв цвят ти е косата?^^
    Кестенява.Виж темата в Козметика и Диети. И преди съм била на кичури...

Амии и аз съм нервна..., но и се вълнувам, че ще започна и свърша скапания 7ми клас и ще се разкарам от старото у-ще... адски се вълнувам за 8ми клас.. даже спрях да си оправям косата на преса и сега цялата година ще съм вързана или рядко ще се изправям за да ми се заздрави за 8ми клас.. в новото у-ще... смешно е, но аз се вълнувам и правя сякакви такива дребни неща за да направя добро впечатление... наистина много се вълнувам, но за жалост те първа започвам 7ми клас... Ще имам 2 частни учителки (по Английски и Математика) и ще ходя на школа по БЕЛ! Ох... дано намеря начин 7ми клас да го направя приятен, но се съмнявам... това е от мен за 7ми клас.. кажете вашите вълнения?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Оф, вече ме записаха на уроци по Математика и Български, леле, като видях какво домашно ще ни дават - 3 листа A4 и от двете страни със задачи, общо 60 задачи със 6 подусловия. И това всяка седмица. Отделно домашно по Български, което ще бъде 2 страници упражнения + 1 писмен текст - съчинение, преразказ... А в началото на всеки час ще правим тест, за да се провери колко знаем от предишния час...
    Въобще много се притеснявам за тоя 7 клас, дано всичко да мине по вода и резултатите в края да са добри.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    ^^Ако си учиш, всичко ще е наред. По математика си учи и пиши всички домашни, че после да не се чудиш кво ше праиш на изпитите
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

права си! предполагам всички бъдещи седмокласници много се притесняваме... нормално е! Ох... thecreator и TheBeatles защо не си оставите скайповете може през годината да си помагаме ^^

Град
    Ако имате въпроси свързани с кандидатстването казвайте, на разположение съм

Сладури, не се спичайте и притеснявайте. Учете през годината и накрая ще ви е лесно. А и последно време толкова падна нивото на оценяването след 7ми клас, че съвсем няма защо да се вайкате отрано.
    Преди две години (когато бях седми клас) и на мен ми се струваше страшно, бях притеснена и това никак не ми помагаше докато уча.
    Всеки може да се справи, стига да го има за цел, но и да не се претоварва - разбира се.
    Айде успех на всички. ;*
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Milly4 ам... не знам колко си голяма, но излгеждаш приятна и такава, която не е от заядливите, за това ако можеш дай си и ти скайпа ^^ Ако нямаш нещо напротив! отделно thecreator и TheBeatles могат да си ги дадът, когато видят темата ако искат през годината да си помагаме! Много ще се радвам! Ще станем супер компания! ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си