- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Защо трябва да си разменяме скайповете ? Нали все пак темата е за това,за да си помагаме.Иначе какъв е смисалът от темата,ако си разменим скайповете.
Оф,да се наслаждаваме на последните дни ваканция...
Защо? Аз с нетърпение искам да започне училище. Ваканцията само скука.Първоначално написано от Tiin
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Пратих ти го на ЛСПървоначално написано от s0phie
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз подкрепям Tiin .. тя темата ще затъпее супер много, ако си разменим скайповете :д .. не че имам нещо против де![]()
s0phie- ох, и аз като теб се вълнувам за такива неща ..![]()
: ))
Хей аз тази година ще съм 7-ми клас... у супр мн са притеснявам незнам защо изобщо несъм от притеснителните но...Дайте някой друг съвет за през годината..нещо което ще помогне да се справя с сичкото учене ии![]()
![]()
My Facebook page <--Like
Ваканцията на мен ми е ЯКО изпълнена с уникалните моменти ! НЕ ИСКАМ ДА СВЪРШВА !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И аз ще съм 7-ми клас .. и аз се притеснявам (от притеснителните съм) .. съвет: Учи си редовно уроцитеПървоначално написано от Nadeto29
.. Ако не си прегледала темата, я попрегледай някой 8-класници са давали някой-друг съвет
![]()
Tiin (Ани) - за черта не знам, но определено ще ти подхождат кичури .. може би медни такива :д не знам дали ме разбра![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?images/262/3792262F.jpg![]()
Значи за сега ще се подстрижа и ще си направя кичурите.Вени много ти благодаря точно ето такава снимка търсих да покажа на фризиорката,ако не се харесам с кичури ще ги боядисам в моя цвят отново (да се надяваме,че ще се харесам де)
А за чертата,коса расте...една приятелка имаше дълга коса и се подстрига така:
http://images1.ladyzone.bg/2010/11/2...78/460x311.jpg и сега косата и е пак си е в нормален вид![]()
Ти искаш 7 клас да започне?Уау...ти си едниствената,която иска да започва училище...ооо,отивай вместо нас ние тука ще си пишем в тематаПървоначално написано от TheBeatles
![]()
![]()
Не е единственаПървоначално написано от Tiin
Аз също много искам
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Ани и аз викам така - тя да си ходи ние да си пишем в темата![]()
![]()
Ух не искам ваканцията да свършваКолко бързо мина времето .. Дано и през уч.година е така .. Ама хора с всички тия нови ваканции дали няма много да ни прецакат ученето? Но щом са го преценили .. А и изпитите са през 1 ден - тва е егати не честното ! Тая година имаха 2 дни за учене - събота и неделя ние през седмицата и 1 ден да се подготвяме ..Грр
Ух дай да се радваме на оставащата 1 сед някъде![]()
Мислиш ли, че някой е учил в неделя![]()
![]()
А за ваканциите не се притеснявай, почти всичките (да не казвам всичките) включват събота и неделя![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Спокойно,учебната година минава бързичко,без да усетиш.Даже аз в последните дни преди изпитите се осъзнах миналата година.Първоначално написано от thecreator
Ще мине,без паника само.
И наистина,с новите ваканции малко ви разбутват материала и всичкото,но..няма как.Приятно прекарване на следващите последни 7 дни от ваканцийката ^^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оле,ама те са останали само 7 дена![]()
НЕ искам да свършва,прекарвам си УНИКАЛНО !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз бях седми клас, сега ще съм осмиНе си давах никакъв зор и не се притеснявах, и се справих !
![]()
Съветвам ви да не се хвалите, че ще кандидатствате, защото понякога смъкват оценките ...![]()
![]()
Не му мислете от сега, насладете си на ваканцията !!:P
Ами аз ще съм 7-ми клас и мисля да кандидатствам в Гимназия ''В.Левски'', паралелка ''биология и опазване на околната среда''![]()
И аз ще съмМисля след това да кандидатствам във френската ама не съм сигурна.
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Излязоха ли вече датите за изпитете?
Иначе,да наистина с тия ваканции доста ще ни е гадно,но ще се справим нали?
Още 6 пълни дни ваканция малее...как минава това време,нека още по-бързо да ни минава и 7-мия клас![]()
![]()
Забравих да ви питам,абе някой от тук гледа ли сериала : The lying game.Аз вече гледах 4 епизода и съм тотално зарибена,по-интересен ми е от малки сладки лъжкини![]()
Ъъ какво се оплакваш?Първоначално написано от thecreator
Набор 96, демек предишния (за осми клас съм) имаха 3-4 дни. А и според теб някой учил ли е в неделя, деня преди изпита по математика, след като е крайно неразумно да учиш тогава? Тоест и ние сме имали един ден като вас. А и като си учиш годината, какво е един ден повече или по-малко?
П.С. "не" се пише слято с прилагателните и отделно от глаголите (изкл.: недочувам, недовиждам)![]()
Love is everything!
Май е време някой да прочете тази тема:
http://www.kaminata.net/topic-t4490.html![]()
Голямо плюсче за СладкаЗагадка!
Абе,какво като имаме 1 ден.Нали така няма да се притесняваме толкова
Аз като знам колко съм притеснителна направо не знам![]()
Плюс това имате имате 9 месеца да се подготвите! Един ден повече или по-малко няма да ви е от полза! Аз лично последните дни почти не можех да уча от притеснение!![]()
![]()
![]()