.
Отговор в тема
Страница 40 от 134 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 3345
    Голям фен Аватара на thecreator
    човек понякога не може ли да бърза? не съм постоянно на компютъра .. какво ми се нахвърлихте са...пфуу ..

:)

Здравейте,да ви кажа честно и на мен ми се почва даскало,само че като знам,че като почнем ще искам да съм ваканция ама.... Иначе вие какво си правите по цял ден ???

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Да Ви кажа, много ще ми е интересно да чета какво си пишете през учебната година.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o

Да Ви кажа, много ще ми е интересно да чета какво си пишете през учебната година.
    Ами то и на нас ни беше много интересно да четем вашата тема .
    thecreator - е ся не се пали бе (bzk)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Плюс това имате имате 9 месеца да се подготвите! Един ден повече или по-малко няма да ви е от полза! Аз лично последните дни почти не можех да уча от притеснение!
    Ох,не искам да знам на мен какво ще ми е . Не искам въобще да си помислям Сигурно няма да мога да спя преди изпита.

Еми така де .. друг като сбърка - нищо , аз една дума и айде чак сайтове ми пращате ..

Уххх и аз сигурно няма да мога да спя .. аз обикновено като съм развълнувана за нещо , дори просто да ходя в някоя приятелка - не мога да спя , пък при изпита не ми се мисли ;д

Ухх в 7 кл всичко става много сложно сякаш - 3 нови предмета, много уроци, учиш постоянно , трябва дипломата да ти е 6.00 , изпити .. въобще всичко се променя ..

Да го кажем... ОЧАКВА НИ ЕДНА ДЪЛГА, ИЗПЪЛНЕНА С ТРУДНОСТИ ГОДИНА! Но пък трябва и да се заредим с търпение, нерви и сили! Аз лично тази година ще се стегна сериозно... спирам всякакви глезотии относно външния ми вид... 8ми клас ще е времето.. сега определено не е.. ох.... милияки, на всички ви пожелавам КЪСМЕТ, ОТ СЪРЦЕ!!

Супер вярно го каза!!! Доста трудна година , но ще учим здраво , през ваканциите ще балансираме забавление и малко учене , а през април какво ще става просто :х ;д ..сигурно седмицата преди изпитите ще е най-напрегнато .. и след изпитите също .. ау тогава като си проверяваш резултатие ще е :Х .. доста интересно

Град
    Пловдив
    Айде,айде годината не е започнала ние тука мислим за резултатите
    Не мога да проумея обаче,че ще съм 7 клас.

Абе линка с правописните правила беше за всички...

Каквато и да е годината, ние сме амбицирани и ще успеем, нали така? Кой е казал, че изпитите ще ни попречат да влезем в гимназията, която искаме? Вярно, притеснени сме, нервни..., но в крайна сметка това ще ни изиграе ЛОША шега!

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Да го кажем... ОЧАКВА НИ ЕДНА ДЪЛГА, ИЗПЪЛНЕНА С ТРУДНОСТИ ГОДИНА! Но пък трябва и да се заредим с търпение, нерви и сили! Аз лично тази година ще се стегна сериозно... спирам всякакви глезотии относно външния ми вид... 8ми клас ще е времето.. сега определено не е.. ох.... милияки, на всички ви пожелавам КЪСМЕТ, ОТ СЪРЦЕ!!
    пълни глупости!

Как глупости, като това е една от най-важните години? Защо тогава абсолютно всеки тръгва по частни учители и школи? Ако можеш ни обясни, защото сме си доста притеснени..., но ВСЕ ПАК... това твое изказване "пълни глупости" ме успокои

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Айде,айде годината не е започнала ние тука мислим за резултатите
    Не мога да проумея обаче,че ще съм 7 клас.

Абе линка с правописните правила беше за всички...
    за линка : нвм

и аз .. изглеждаше ми супер далече .. все гледах тия, дето са 7 клас и си виках искам като тях - ама сега Цялото у-ще ще се върти около нас .. поне в нащо у-ще е така - 7 клас са .. супер големи , важни ала бала , всичко е свързано с тях .. а пък на завършването - все едно завършват 12 клас

Град
    ..в близката далечина..
    Как глупости, като това е една от най-важните години? Защо тогава абсолютно всеки тръгва по частни учители и школи? Ако можеш ни обясни, защото сме си доста притеснени..., но ВСЕ ПАК... това твое изказване "пълни глупости" ме успокои
    Важна е годината, но не е толкова трудна, за да се панирате.

Приятно е да сте в центъра на вниманието! За щастие, моето у-ще е много малко и поради тази причина ВСИЧКО се върти около пустите седмокласници

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Важна е годината, но не е толкова трудна, за да се панирате.
    Аз бях абсолютно същата паника

Радвам се, че не съм единствена, но аз съм наистина паника

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Айде без паника.Аз като Ви гледам сега какво чудо е, представям си дните преди изпитите.Та Вие тотално ще изперкате!

Успокойте се, това е година като всяка една, само дето ходиш на допълните уроци и накрая правиш обобщителен тест по БЕЛ и по Математика.Това е.

^аз и миналата година ходих на уроци ..Поне това няма да ми е ново .. Сега се колебая дали да си остана при старата у-ка или да търсим нова .. Тя казва все пак , че по-миналия 7кл ги е вкарала , където те искат .. И се чудя още

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thecreator
    ^аз и миналата година ходих на уроци ..Поне това няма да ми е ново .. Сега се колебая дали да си остана при старата у-ка или да търсим нова .. Тя казва все пак , че по-миналия 7кл ги е вкарала , където те искат .. И се чудя още
    Остани си при нея.Според мен де
    Абе,като се замисля колко ли смешни изглеждаме отстрани Вече се вайкаме за изпита до който има половин година Ако си четем мненията след 5-6 години сигурно ще умрем от смях
    Абе няма да е толкова зле...стига пък вие,как няма да обръщате внимание толкова на външния си вид (някой май го беше казал)... Не знам например какво биха ми навредили 20 минути за да си спретна косата и лицето в приличен вид

Не се филмирайте толкова Миналата година и аз се бях филмирала така, но бързо ми мина По-спокойно, не е толкова страшно

Приятно е да сте в центъра на вниманието! За щастие, моето у-ще е много малко и поради тази причина ВСИЧКО се върти около пустите седмокласници
    При мен е същото
    И извинявайте ме много,ама аз нито ученето нито външния вид ще си жертвам !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    Пловдив
    Айде успокойте страстиитеее. Стига сме се филмирали наистина .
    Вие какво правите..?
    Днес ме активни бас държа,че след 2 дена някой пак няма да пише

Голям фен Аватара на babyy123
    извинявам се , но сега се упражнявам , за да си припомня някои неща от 6 клас и можете ли да ми помогнете с една задачa ... решавах я доста пъти,но винаги получавам различен отговор

(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1)

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз пък ще ви кажа, че не съм ходила на уроци, но бала ми беше 33.626, което за мен беше предостатъчно .
    Иначе в моето учлище вниманието се върти около контактните личности , но все пак предпочитам да съм осми клас, защото вече спадам към 'големите' .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си