- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Toва как се решаваше?!Първоначално написано от babyy123
НИЩО... НИЩО НЕ ПОМНЯ !!!![]()
![]()
![]()
=x2.x3(-3)х.(-9) - 4х2.2х + 2х.1=Първоначално написано от babyy123
=х33 + 27х -8х3 + 2х =
=-5х3+29х - Ако не се лъжа
Големите цифри са множители,малките степени![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
аз я реших така ама не знам колко е вярно
(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1)
=x на втора -9- (4x на втора-1)
=x на втора -9-4x на втора +1
=-3 x на втора - 8![]()
сигурна съм ,че пак съм сгрешила
И аз получих толковаПървоначално написано от babyy123
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ти ли? :PПървоначално написано от Tiin
bebzgirl, -3х^2 -8
Love is everything!
(x-3) (x+3) - (2x-1) (2x+1) = х2 + 3х - 3х -9 - (4х2 + 2х - 2х - 1) = х2 -9 - 4х2 + 1 = - 3х2 - 8Горе долу гледах да не използвам правилата за седми клас , иначе има многоо по - лесно решение с формули
![]()
Оф моя грешка,ама тея правила съвсем съм ги забравила ;дд![]()
Ама като си четем и мненията само в края на тази година и в 8 клас ще си паднем от смях .. пък и можем да си викаме колко е лесно било![]()
На мен паниката ми е сега , тръгна ли на у-ще - ще изчезне , защото уч.год като учебна , но с нови неща .. няма да ни стрелят ако се изложив на някой тест
и после паника преди изпита ще имам сигурно .. но повече след изпита ;д
И аз съм пълно за , за външния вид! Не мога да ходя като станала от леглото ..Аз само като ходя да пазарувам си правя прически и слагам гланц![]()
Дано сега 1 срок сме 2 -ра смяна :С
Ани и аз мисля така , но ще говоря с мама и трябва да стане .. пък и тя пази едни примерни тестове на у-та по математика в у-ще от мин. 7 клас и ще са от полза![]()
Защо пък да я чета аз??!! Достатъчно пъти съм я чела...Бях я постнала за друг...Първоначално написано от SladkaZagadka
Иначе аз в Понеделник съм на урок по МАТ за да си припомня всичко,защото като гледам доста неща съм забравила.
Какво мислите за новото видео на Аврил: http://www.youtube.com/watch?v=VT1-s...layer_embedded
Уауу.. за ден и половина не бях тук и вече сте изписали 4 страници![]()
И гледам дост нови хора вече са в темата .. Добре дошли
![]()
![]()
Ани, радвам се, че ти помогнах .. Ии като се направиш веднага пост-ни някоя снимка![]()
![]()
![]()
: ))
Ок,ок ще постна![]()
Ще имаме 2ма нови ученика: момче и момиче ... нямам търпение да ги видя![]()
Честити![]()
![]()
Ах тез момчета .. Да ви кажа точно годината , която трябва да сме супер перфектни - тях ще ги има .. Ако бяха грам нормални щеше да е ОК , но те - взимат ни раниците , гоним ги из цялата стая заради това взимат ни якетата , РОВЯТ ни в раниците - не можем да ги понасяме .. Дори един ни ритаДано тази година така .. станат по -свестни
Оооо.. да ви споделя за един от моя клас.. значи, казва се Иван и горкия наистина не е добре. В час изпада в някакви истерий... започва да се яде от нерви..крещи, издава някакви звуци все едно го колят, а никой нищо не му прави...хапе се и си пуска кръв... малко, но пуска... един път беше станало доста напечено ии от нерви хапа се, хапа се и накрая строши с зимните си рукавици прозореца.. беше лесно, защото те бяха стари, а не аломиниева дограма... за щастие, той не се нарани! Но беше брутално!
![]()
Видеото е уникално,а песента ми е една любимите !
Относно момчетата. В нашия клас са уникални(като хора).Попринцип винаги сме били ужасно сплотен клас и така си ни знае и цялото училище (естествено има изключения).
Може да заключите тая тема-правя тема за настоящи седмокласници![]()
^ късметлийка си !![]()
Ммм прочетохте ли за новия филм ? " God save my shoes " бил документален.. като му изгледах трейлъра ми хареса.. Искам да го гледам[/i]
Направи ли вече нова тема ?Първоначално написано от bebzgirl
![]()
За какво ви е нова тема? И миналите седмокласници си караха в една.Просто сега си направиха,защото онази им правеше проблеми!! Лично аз ще си пиша в тази тема,който каквито теми да си прави... (мисля,че няма смисъл....) просто ще сменим заглавието на тази...
Иначе фризиорката каза да не се подстригвам и за сега още не съм си направила кичури.Сега косата ми е с 2-3 тона по-светла..
И аз искам да си пишем в една по принцип .. за мен е излишно да се правят 1000 теми ..,че да се заключват.. Даже и да не сменим заглавието на тази мен не ме бърка![]()
А така Вени![]()
![]()
Иначе нали ви обещах снимка ето:
на живо е малко по-светла и хуабва
Айде аз да сядам да си пиша преразказите.
П.С- Фриз. каза,че след 20 дни ще вкараме кичури и ще стане точно както снимката,която ми даде Вени.
Ужасна съм на тази снимка,просто нямам друга сори![]()
Даже си много сладкааМного ти прилича .. ще чакаме след 20 дни още една снимка
![]()
![]()
Мерси,мерси много Вении... :*
Трябва да ходя да си купувам тетрадки сяя...