- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
И аз..но май ще почакам да видя изискванията на учителите, че има някой мн проклетиПървоначално написано от Tiin
Вие как сте ? Как минават вече наистина последните дни ..
..последна седмица ии тормоза започва
![]()
: ))
Ужас ! УЖАС НЕ ИСКААМММ ДА ЗАПОЧВА УЧЕБНАТА ГОДИНАА!!!
Сега се чудя как да подредя желанията си...Дали да пиша Руската??!
Ани, успокой се малко .. още не сме започнали 7 клас, а ти мислиш за завършванетоПървоначално написано от Tiin
![]()
![]()
Ами аз не съм му почитателка, но твое е решението! Успех.. и btw. аз съм същата.. адски нервна за гадния 7ми клас, НО както казах и преди... това притеснение ще ни изиграе лоша шега!Първоначално написано от Tiin
![]()
Първоначално написано от s0phie
За жалост съм сигурна ..а деня преди изпитите ще сме на успокоителни всички сигурно![]()
..
Ани недей моля те да си правиш кичури, просто в момента ти е супер добре цвета!
Първоначално написано от wenii
Охх колко си права!И сутринта .. сърцата ще са ни в гърлото, а коремите ни-на топка! Не си ни представям какви скици ще сме!
![]()
Ох..стига, стига .. ние направо няма да сме адекватниииПървоначално написано от s0phie
![]()
Искам да ви питам вие купихте ли си раници .. или ще ходите с тези от миналата година![]()
Ами wenii, аз тази година ще съм с чантата от миналата година, но иначе ще си купя още една! Аз всяка година си купувам нова чанта, но тази година ще използвам и старата понеже я купих за 100лв на Nike. Но аз си взимам чанти вече, а не раници. : )![]()
Ясно .. Аз си мислех отначало да си карам с тази от миналата година :Първоначално написано от s0phie
http://prikachi.com/images.php?images/915/3800915m.jpg
пък малко по нататък да си взема някаква чанта .. и аз не знам все още![]()
Ако нямате нищо против,най-добронамерено ще се намеся в темата ви,като ви кажа,че притеснението е повече от излишно.Когато бях 7ми клас,бях превъртял..гледах това,онова,третото,петото.. наете ли какво,запишете се на уроци ако сте толкова притеснени,пишете си домашните и си учете уроците!Не се престаравайте и не вкарвайте излишни емоции!Просто както казах,учете,пишете и си живейте живота..без притеснение никакво,да не ви дреме .. така на изпитите ще ви приемат .. споко .
Only I can live ,forever.
Ааа задължително ще се записваме на уроциПървоначално написано от LordVoldemort
Но колкото и хора да ни кажат или поне на мен "Не се притеснявай" .. не ме успокоява .. може би е от човека ..аз съм супер притеснена и въодушевена за дреболии ..
![]()
![]()
Ти тотално ме уби. Успокой се малко, направи една бърза йога и свали напрежениетоПървоначално написано от Tiin
. Имаш 9, почти 10 месеца да му мислиш. Ще сменяш желанията си толкова пъти до началото на юни, че не мога да ти опиша.
Айде сега да видим кой колко помни, 1 задача като за ..ъъ..*как се нарича това преди елементарна загрявка..* .. абе просто 1 елементарна задачка
, много ми е интересно кой ще я реши без да гледа формули/ да ползва калкулатори
Височината и широчината на правоъгълен паралелепипед са съответно 8см и 4см, а сборът от трите му измерения е 18 см. Намерете обема на паралелепипеда
Love is everything!
Супер ти е раничката, wenii ^^Първоначално написано от wenii
Първоначално написано от SladkaZagadka
Не, не... не ме карай да мисля за математика толкова рано.. попринцип геометрията не ми е силната страна.. нито текстовите задаяи, но за сметка на това ще започна уроци за да подобря положението! : ))
Мерси![]()
Ааа 1.мразя математикатаааааа
2.още не съм си припомнила задачите
3. не ни мъчите от сега имаме още една седмица, нека и се насладим![]()
+1Първоначално написано от wenii
![]()
18=a+8+4Първоначално написано от SladkaZagadka
а= 6
V=a.b.c
V=6.8.4
V=192см3![]()
Не съм гледала нито формули,нито съм използвала калкулатори !
Maтематиката ми е любим предмет![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Според мен изчакай да минат 4-5 месеца и тогава започни да изготвяш списъкаПървоначално написано от Tiin
защото в края на годината всички ще ти промият мозъка с това което те искат и може да объркаш, казвам ти от личен опит
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Вижте сяНаправо ви че чудя на акъла - аз сега ще съм 8 клас ,от което по проста логика следва , че тази година бях 7 клас . То бяха притеснения , глупости , къде , пък кога и тн. Влезнах в Английската(Пловдив)
Мога да ви кажа това - не ми правете списъка сега , малоумно тъпо е и няма смисъл
Цяла година учите , стараете се , отивате на изпита , чакате резултатите , гледате и ТОГАВА пишете . Защото сега правите списък , но с бал 25 няма къде да се ходи
Пп - Не се притеснявайте ! Аз от притеснение писах в минало време на изпита , а трябваше в сегашно
Ама пак си изкарах 6 , защото си седнах на задника и забравих притеснения и такива глупости - мислиш за учене , а не за това колко те е страх от ученето
Сори , че съм малко грубичка , ама искам да попреча на другите да направят моята простотия
И , Ани , аз лично мисля, че английската е по-добра от руската , защото (обосновавам се
) в английската учиш два езика , но ги учиш както трябва , наблягаш на тях , а в руската учиш 4 , но наполовина . Но все пак , това си е мое мнение , ти трябва да си решиш
Айде успех на всички седмокласници , и сега имате зор за учене и това къде ще ви приемат , но когато ви приемат и дойде време да ходите в новото училище , тогава ще си викате "Защо не съм сега на изпит"
Просто трябва да го преживеете е ще ви е смешно след това , както на мен в момента
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Меги и аз сега мисля дали да си направя кичури....
Иначе разбира се,че ще напиша Английската на 1-во място![]()
http://www2.mon.bg/adminmon/ranking/default.asp - Ако някой не го е видял още...